Şimdi Ara

Kablosuz Oyun Kolu Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet birkaç gün öncesinde 2 yıldır kullandigim Xbox360 kolu RT tusunu tutan plastigin icten kirilmasindan dolayi omrunu tamamladi.Bütçem 100 TL belki biraz fazlasi olabilir.Önerilerinizi bekliyorum.Gözüme Trust GXT545 çarpıyor ama emin olamadim.Logitechler cabuk bozuluyor diyorlar.Baska onerisi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP

• Trust iyidir. Arkadaş kablosuz mousesi ile CSGO'da rank kasıyo :D Bi de şuna bi bak: Logitech F710 129 lira ama biraz dişini sıkar biriktirir alırsın. Kullananlar "1 yıldır kullanıyorum "tık" yok" diyor. Ona da bir bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyhacker007

Trust iyidir. Arkadaş kablosuz mousesi ile CSGO'da rank kasıyo :D Bi de şuna bi bak: Logitech F710 129 lira ama biraz dişini sıkar biriktirir alırsın. Kullananlar "1 yıldır kullanıyorum "tık" yok" diyor. Ona da bir bak istersen.

Trustta tek sikintiya dustugum durum disinin kaucuk olmasi, onceden ps2 kollari elime kucuk geldiginden trustun buyuk ps2 kolu vardi onu almistim.Onunda disi kaucuktandi ve bir sure sonra yapis yapis oldu kirlendi butun pislik toz ustune yapisti sildikce daha beter oldu kol hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umbrella Corporation -- 4 Ağustos 2017; 18:16:39 >
  • Umbrella Corporation kullanıcısına yanıt
    Snopy SG-305'e bak eğer logitech'i alamıyorsan. Ancak Türkiye'de şubesi olan mağazalardan bak ki en azından geri verebilmede sorun yaşama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyhacker007

Snopy SG-305'e bak eğer logitech'i alamıyorsan. Ancak Türkiye'de şubesi olan mağazalardan bak ki en azından geri verebilmede sorun yaşama.

Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    4 ay önce açıldı
    GTA V PC için gamepad önerisi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.