Şimdi Ara

Kablosuz modemler daha mı dayanıksız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kablosuz modemler daha mı çabuk bozulur mesala 1 hafta hiç kapatmasak bozulma ihtimallleri nedir çünkü masa üstü pc'lerde kablolu modemler 1 ay falan açık kalıyomuş bende kablosuz modemi böyle açık bıraksam olurmu çünkü evde bi tanede masa ütsü pc varda o yüzden soruyorum ben modemin wireless kısmından yararlanıyorum masa ütüde kablolu kısmından (gerksiz bi açıklama oldu farkındayım)

model airtes 205

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 21 Eylül 2008; 1:17:03 >

• kablolu modemlerin kablosuzlara göre daha dayanaklı olduğunu söyleyemeyiz çünkü tamamen kullanılan malzemelerin kalitesine bağlıdır.Performans ve olumlu müşteri geri dönüşlerine bakılarak isim yapmış markaların kablolu & kablosuz cihazlarının kullanım ömürleri hemen hemen aynıdır ki zaten firmalar kullanım şartları optimal olan cihazların kullanım sürelerini belirtmişlerdir ve genelde aynıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizciqlik -- 21 Eylül 2008; 5:29:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sessizciqlik

kablolu modemlerin kablosuzlara göre daha dayanaklı olduğunu söyleyemeyiz çünkü tamamen kullanılan malzemelerin kalitesine bağlıdır.Performans ve olumlu müşteri geri dönüşlerine bakılarak isim yapmış markaların kablolu & kablosuz cihazlarının kullanım ömürleri hemen hemen aynıdır ki zaten firmalar kullanım şartları optimal olan cihazların kullanım sürelerini belirtmişlerdir ve genelde aynıdır

peki sence ortalama açık kalma süresi ne olmalıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 21 Eylül 2008; 6:07:38 >
  • Aynı model modem bendede var.(airties rt-205) Yaklaşık 1.5 aydır modem'i hiç kapamıyorum. Henüz hiçbir şey olmadı. Gönül rahatlığıyla istediğin kadar açık bırakabilirsin.Tabi ki interneti uzun süre kullanmadığın dönemlerde modemini kapatabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anything -- 21 Eylül 2008; 14:43:51 >
  • kullandığım modem airties 7-8 ay açık kaldı (aralarda tabi reset için açıp kapatmalar hariç) bir saat bile kapalı kalmadı.Bişi olmaması da tamamen şans tabii şu kdr bu kdr saat açık bırak bişi olmaz die kesin bişe söyleyemeyiz ama heran bişi olcak da die de modemin gözünün içine bakamayız rahat ol sorunsuz kullanım ümidyle
    quote:

Orjinalden alıntı: günlük süt emmiş

quote:

Orjinalden alıntı: sessizciqlik

kablolu modemlerin kablosuzlara göre daha dayanaklı olduğunu söyleyemeyiz çünkü tamamen kullanılan malzemelerin kalitesine bağlıdır.Performans ve olumlu müşteri geri dönüşlerine bakılarak isim yapmış markaların kablolu & kablosuz cihazlarının kullanım ömürleri hemen hemen aynıdır ki zaten firmalar kullanım şartları optimal olan cihazların kullanım sürelerini belirtmişlerdir ve genelde aynıdır

peki sence ortalama açık kalma süresi ne olmalıdır

• airties rt205 kablosuz var ben de.. hiç memnun değilim..
  • beyler sağolun zaten günde 3-4 saat kapalı kalıyo yazdıklarınızla oranlarsam modemin sağlığı gayet iyi

7-8 ay modem açık kaldımı evi ısıtır be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: x15

airties rt205 kablosuz var ben de.. hiç memnun değilim..

Nesinden memnun değilsin. Açıkla nedenleriniki belki yardımcı olabiliriz ya da diğer insanlarıda o ürünün almama konusunda uyarırız.
    Ama bu yorum çok yüzeysel olmamış mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: günlük süt emmiş

beyler sağolun zaten günde 3-4 saat kapalı kalıyo yazdıklarınızla oranlarsam modemin sağlığı gayet iyi

7-8 ay modem açık kaldımı evi ısıtır be

ne demessin doğalgaz faturasında ciddi düşüşler olduuuuuuuuuuuuuuuu

• Hakkaten hepsi çok ısınıyor, evde modem açarak ısınıyoruz kışın!!

Bana hiç ısınmayan kablosuz modem var deseler hemen alacağım Bi sn beklemem ama yok!!
  • ısınmayan modemmm balkonsuz eve benzer ne TADI olur ne TUZU..... ben modemi ısısından tanırım demişş eskiden atalarrrrr
  • Birde Modem düştüğü yeri yakar vardı
    Modem olmayan evden duman çıkmaz vede Dikkat modemle yaklaşma!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.