Şimdi Ara

Kablosuz modemi Access Point yada kablosuz adaptör olarak kullanma (AIRTIES RT205 ve benzerleri) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
790
Cevap
57
Favori
524.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün eve internet bağlattım türk telekomdan bana zyxel b10b modem verdiler onun dışında elimde netmaster cbw-700v var netmasterı zyxele bağlayıp salona koymak istiyorum internette köprüleme filan araştırdım ama doğru düzgün bişey bulamadım bana biri yardımcı olursa sevinirim nasıl netmesterı bağlayıp kablosuz şekilde kullanabilirim teşekkürler
  • Arkadaşlar bu işlemleri yaparken ethernet kablosu kullanarak modemleri birbirine bağlamak şart mı? Kablo kullanmadan yapamaz mıyız?

    Edit: Yapılıyormuş ama Asus modemde kablosuz köprü yapıldığında ana modemdeki hızın yarısının alınabileceğini söylüyor. Ne derece doğru bilemedim ama kablo ile köprü yaptığımda tam hızı alıyorum, o nedenle vazgeçtim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenyxia -- 8 Temmuz 2016; 9:25:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zenyxia

    Arkadaşlar bu işlemleri yaparken ethernet kablosu kullanarak modemleri birbirine bağlamak şart mı? Kablo kullanmadan yapamaz mıyız?

    Edit: Yapılıyormuş ama Asus modemde kablosuz köprü yapıldığında ana modemdeki hızın yarısının alınabileceğini söylüyor. Ne derece doğru bilemedim ama kablo ile köprü yaptığımda tam hızı alıyorum, o nedenle vazgeçtim.

    modemler arası köprüde cihazların çıkışı max 54 mps olur
    bu durum ana modemde hızı etkilemez ama ikinci cihazda bu sınırın üstüne çıkamazsınız
    ayrıca localdeki dosya transferinizde bu şekilde olur
  • Her nakadar videolardada izlesemde denilenleri yaptigimda sonuc alamadim

    airties RT-206v4 ana modemim
    airties RT-waw275 ise araci yapacagim modemim

    kablosuz olarak kabloyu karistirmayin
    olaya kablosuz accespoint olayini cozmek istiyorum

    öncelikle.
    1. airties RT-206v4 Ana modemde ne gibi ayarlar yapilmasi lazim buna ipdegistirmek vs en ince ayrintisida dahil anlatabilicek veya video cekebilecek varsa bi zahmet

    2.sifirlanmis modemde araci modemde ana modemde deil digerinde RT-waw275 de tam detayli olarak ne gibi ayar yapmam lazim detayli olarak ayni sekilde

    3. bunlara ek olarak pc de ayar yapmak lazimmidir.

    Yaptiklarim:
    airties RT-206v4 Ana modemde mesh ozelligi mevcut buradan araci modemi tanittim mac adresi ile.
    airtie RT-waw275 araci modemide dhcp friwall vs hersey kapali sadece ana modemdeki wifi ismi ile sifresini yaptim

    sonuc alamadim.
    Yardimci olabilecek varsa detayli olarak mumkunse tsklerimi sunuyorum simdiden

    Not: Kesinlikle kablosuz olacak yanlis anlasilma olmasin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_iBoLee -- 26 Ağustos 2016; 17:15:53 >




  • kontrol edeyim şurayı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdurrahimk

    Arkadaşlar baya bir deneme sonucu Airties RT-205 modemimi access point olarak kullanmanın yolunu buldum.

    1- Modemin arayüzüne 192.168.2.1 adresiyle girdikten sonra sol taraftaki menüden ADSL -> ADSL Modu sayfasına giriyoruz. Burdan "NO MODE" seceneğini işaretliyoruz.

     Kablosuz modemi Access Point yada kablosuz adaptör olarak kullanma (AIRTIES RT205 ve benzerleri)


    2- Yine sol taraftaki menüden ADSL -> ADSL Ayarları'nı tıkladığımızda açılan sayfadan "PVC Adı" sekmesinin altındaki vc1'i tıklıyoruz.

     Kablosuz modemi Access Point yada kablosuz adaptör olarak kullanma (AIRTIES RT205 ve benzerleri)


    Karşımıza gelen ekranda ayarları aşagıdaki gibi değiştiriyoz. (Protocol olarak DHCP seçildi. Fakat eğer disabled seceneği çıkarsa - özellikle diğer marka modemlerde - onuda işaretleyebilirsiniz.)

     Kablosuz modemi Access Point yada kablosuz adaptör olarak kullanma (AIRTIES RT205 ve benzerleri)


    3- Kablosuz bir modeme bağlantı kuracaksanız modemi tanıtmanız gerekiyor. Tanıtma öncesi dikkat edilecek husus her iki modeminde wireless kanallarının aynı olmasıdır. Eğer değilse modemin arayüzünden KABLOSUZ -> Kablosuz Ayarları sekmesinden kanal numarasını kolaylıkla değiştirebilirsinz. Bu ayarları kontrol ettikten sonra sol taraftaki menüden KABLOSUZ -> MESH sekmesini tıklıyoruz. Açılan sayfada "Köprü/ Tekrarlayıcı bağlantılarını etkinleştir" seceneğini işaretleyip Kaydet'i tıkladığımızda karşımıza modemin bağlantı kurabileceği modemler çıkıyor. Burdan kendinize ait modemi seçin ve kaydet'i tıklayın. Tüm bu işlemleri yaparken diğer modeminde açık ve kablosuz olarak erişilebilecek mesafede olmalıdır.

     Kablosuz modemi Access Point yada kablosuz adaptör olarak kullanma (AIRTIES RT205 ve benzerleri)


    Eğer kablolu bir modemle bağlantı kuracaksanız bu işlemi yapmanıza gerek yoktur. Bu işlem yerine 4. işlemden sonra iki modemi Lan kablosuyla birbiriyle bağlamanız yeterlidir.

    4- Sol taraftaki menüden YEREL AĞ -> IP Ayarları ve DHCP sekmesini tıklıyoruz. Açılan sayfadan "DHCP Sunucusu ve Aktarıcısı Kapat" seceneğini işaretliyoruz ve IP Adresi olarak bağlantı kuracağımız modemin ip numarasına bağlı olarak yeni bir ip numarası giriyoruz. Örneğin diğer modeminizin ip adresi 192.168.2.1 ise IP Adresi bölümüne 192.168.2.X girebilirsiniz. ( 'X' olarak istediğiniz rakamı girin.) Bu işlemleri yaptıktan sonra Kaydet'i tıklayın. Çıkan uyarılarada tamam deyin.

     Kablosuz modemi Access Point yada kablosuz adaptör olarak kullanma (AIRTIES RT205 ve benzerleri)


    5- Son olarak kablosuz olarak bağlanacaksanız diğer modeminizin ayarlarından Airties modeminizi Access point olarak tanıtın.

    Tüm bu işlemleri yaparken her iki modeminde kablosuz bağlantı şifrelerini kaldırın. İki modemden herhangi birinin kablosuz bağlantı şifresi olması halinde bağlantı kurulmuyor. Kablosuz bağlantı güvenliği olarak bu işlemlerden sonra her iki modemdede MAC adresi filtreleme kullanabilirsiniz. MAC adresi filtrelemede modemlerinde mac adreslerini eklemeyi unutmayın. Airties modeme erişmek için - bağlantı kurulu iken - modeme verdiğiniz ip adresini (192.168.2.X) kullanabilirsiniz. Eğer kablolu bir modemle bağlantı yapacaksanız modeminize kablosuz bağlantı şifresi koyabilirsiniz.

    Diğer modemlerdende aynı ayarlar yapılabilir. Önemli olan iki nokta vc1 ayarlarının kaldırılması ve DHCP nin kapatılıp modeme yeni bir IP adresi verilmesidir. Benzer işlemler USR9110 modemde de denenmiş ve sonuç elde edilmiştir.

    Thanks to ImageShack for Free Image Hosting






    Yolunu buldum derken

    Yeni keşif mi

    Bilinen bişey bu yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • NİCE KOÇYİĞİT MODEMLER BU UĞURDA SOFTBRİCK OLDU.
    İnternet ayarlarına girin ilk internet ayarına dokunmadan yenisini ekleyip yapın.ardından onu default seçin.yoksa modem göçüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar. vestel marka bi tv aldım. smart özellikli internete bağlanmam için wifisi yok. Elimde u.s. robotics wifi modem var bunu tv ye usb dongle olarak nasıl bağlayabilirim. Simdiden tskler. Kolay gelsin.
  • arkadaslar ustalar bu konuda yardımcı edecek yokmu lütfen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koylum1

    arkadaslar ustalar bu konuda yardımcı edecek yokmu lütfen.

    Her iki modemde wds olması gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yucel ustam elimdeki kablosuz modemi smart tv ye usb dongle olarak tanıtmak istiyorum. yani tv nin wifi si yok. aynı ürünüde bulunduğum sehirde usb dongle bulamıyorum malasef. bazı sitelerde buldum öyle bir şeyi ama pek anlayamadım. ilgin için tşkler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koylum1

    yucel ustam elimdeki kablosuz modemi smart tv ye usb dongle olarak tanıtmak istiyorum. yani tv nin wifi si yok. aynı ürünüde bulunduğum sehirde usb dongle bulamıyorum malasef. bazı sitelerde buldum öyle bir şeyi ama pek anlayamadım. ilgin için tşkler.

    Elinizdeki cihazların tam modelini yazın isterseniz
    Cihazlarda wds desteği varsa kablosuz köprü kurulur
    Yoksa bir adet repeater alırsınız sorun kalmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablosuz modem modeli : u.s. robotics 9110 bunu vestel 42 ekran tv ye wifi olarak göstermem lazım. cünkü tv nin wifi si yok. bir yerde client olarak tanıtmak lazımmıs diye yazıodu ama pek anlayamadım bunu. telefondan cep telden bağlanmak istiyorum buna. modem olarak yani.
  • Huawei HG630a ile yapabilen var mı? Bende 2 adet 630a var ama yapamadım Huawei çağrı merkezini aradığımda mesh desteklemiyor dediler.
  • arkadaşlar merhaba,

    turk telekom un verdiği tp link td w9970 modemi kullanmaktayım. eski kablosuz modemim olan airties wav 180 modemi repeater (yani wireless i çekmeyen odalara wireless götürebilmek amacıyla kablosuz olarak bağlamak) olarak kullanmak istiyorum. içerde bir odaya sadece fişe takarak wireless ağımı genişletmek istiyorum. nette çok araştırdım burdaki konuları da okudum ancak bir çözüm bulamadım. ethernet kablosu ile bağlantı yaparak wireless üzerinden kullanabiliyorum ancak benim istediğim kablosuz olarak interneti alıp daha da yaymak.
    wav 180 modemle bunu yapabilir miyim? bunu yapabilmek için fişe takılan repeater lar mevcut ancak repeater almadan bu modemle yapabilir miyim onun derdindeyim. yardımcı olursanız çok sevinirim. illa repeater alınacaksa ne önerirsiniz?
    şimdiden teşekkürler..
  • arkadaşlar merhaba.iki komşumun birinden diğerine superonline fiber ethernet kablosu ulaşmakta.kaynak olan komşum wireless olarak huawei marka modem kullanıyor.şifreleme olarak aklımda değil ama tümünü kapsayan (wpa wpa2 kse gibi birşey olması lazım)şifreleme kullanıyor.ethernet portundan diğer komşuma airties marka ap olarak kullanılabilen wireles modemi direkt takmış.fabrika ayarlarında kullanmakta.şifreleme wpa/wpa2 durumunda.
    Şimdi soruma gelirsek; evdeki her telefon aynı anda internete bağlanmıyor.bazen tamamen bağlantı gidiyor.modemi eve alıp modem ayarlarından dhcpyi kapatıp wep şifreleme yapmam sorunun çözümü için yeterlimidir?kaynak modemle ap olarak kullanılacak modemin şifrelemeleri bağımsızmıdır?
  • Arkadaşlar son bir yıldır kablosuz modemleri Access point olarak ayarlama tecrübelerimde bazı sabit olacak tespitlerim oldu. Zira nette kafa karıştırıcı çok açıklama var. O bilgiler ve tecrübelerim neticesinde hepsinin ortak yönleri olduğunu gördüm. Benim Uyğulamalarımda Nete bağlı modem ile accespoint olacak modem portları kablolu bağlantı olarak gerçekleştirilmiştir.

    1-Nete bağlı modemden; Pc den gelen network kablosunu çıkartıp; accespoint olacak modeme takıyoruz

    2-Modemin marka modeline göre Browser den giriş için - ip ve şifresini - netten araştırıp öğreniyoruz. Edindiğimiz bilgiler ile IP yi browser adres satırından giriyoruz. mesela : 192.168.1.1 veya 192.168.2.1 gibi ip lerdir. !!!!!! Eğer browser; modemin ara yüzüne ulaşamıyorsa farklı browser ile deneyiniz. Ben bazı modemlere - internet explorer -bazılarına - Crome - ile girebildim. sürekli firefox u kullanmama rağmen bu işte sıkıntılar çıkarttı.

    3-hiç bir browser ile ulaşamıyorsanız. Büyük bir ihtimal ile modem daha önceki kullanımında ip ve şifresi değişmiş olabilir. Bu durumda pes etmiyoruz.
    hemen modemin sağını -solunu-önünü-arkasını araştırıp küçük bir delik bulmamız lazım. Yanlarında Reset yazması lazım yazmasa dahi O delige kürdan ile dokunun içinde bir buton varlığını hissedersiniz. Cihaz enerjili iken O butona 10 sn veya daha fazla basın, bu arada öndeki ışıkları ğözlemleyin; ya komple söner,yanar yada kırpışır. O zaman kürdanı çekebilirsiniz. Artık modem Fabrika ayarlarına dönmüştür. Browserler ile ip leri tekrar deneyin, Ara yüze ulaşıyor olmanız lazım. Yinede ulaşamıyorsanız O modem pert demektir.

    4-Şifre bölümünü de sağ selim geçtiğimizi ve ara yüze ulaştığımı farz ederek.

    5-(Güvenlik) veya (Güvenlik duvarını) menülerden arayıp bulun ve Devre Dışı olmasını sağlayın. Kaydet butonu vardır kayıt edin. bunu her sayfada yapın.
    6-Kablosuz özellği kapalı ise devreye alın .Bu modem için ayrı bir kablosuz ağ adı (SSID) ve şifre belirleyin. Ağ iletişim Güvenliğini WPA2-PSK seçin kaydedin

    7-Şimdi gelelim DHCP olayına sayfaları dolaştığınızda bu ifadeyi göreceksiniz, genelde LAN bölümündedir. (Yeni modemler de Ev Ağı ) gibi ara yüzler olabilmekte.!!!! BU SAYFADA YAPACAĞIMIZ AYARLARIN HEPSİ BİTMEDEN KADETMİYORUZ !!!! DHCP yi devre dışı bırakıyoruz. Bunu devre dışı bırakmakla modemin kendine bağlanacak çihazlara ip dağıtmasını kapatmış oluyoruz. Bu işi artık Nete bağlı modemimiz yapacak. Bundan sonra aynı sayfada veya alt seçeneklerde olabilir- ip adresi : 192.168.x.x (browser ile modeme girdiğimiz ip ) bunu değiştiriyoruz. Çünkü böylece kayıt ettiğimiz andan itibaren çihazın sunucu özelliği ortadan kalktığından artık bağlı olduğumuz kablodan bize cevap vermiyecektir. (Böyle durumda yine reset düğmesine müracat edip; sil baştan yapabiliriz) ve diğer modem ile de ulaşmamız mümkün olmıyacak. Bu ip yi Nete bağlı modemin ip aralığında vermemiz lazım -Yani Net modemi 192.168.1.1 ise 192.168.1.200 veya 254 arası verebiliriz. 200 ün altına pek inmemek lazım yoğunluğu fazla olan ağlarda accesspoint yaptığımız cihaz ip çakışması denilen olaya maruz kalabilir. yoğunluk yok ise 50 de versen olur 130 versen de olur. Ama verilen ip yi cihazın arkasına bi yere yazın (sonra bu cihaza net modemi üzrinden ulaşabilmemizi bu ip sağlıyacak). Eger Net modemi 192.168.2.1 şeklide ise point cihazınada 192.168.2.200 veya 254 arası girin. ŞİMDİ KAYIT EDEBİLİRSİNİZ. artık cihazla irtibatımız kopmuştur. Bundan sonra point yaptığımız cihazla Net modemini Network kablosuyla portlardan herhagi biriyle itibatlayın. Pc mizi net modemi portlarından birine bağlayın. wireles cihazlarınız ( cep tel,notebook.tablet) artık accespointinizi verdiğiniz isimle görecek ve şifresiyle bağlanıp nete çıkabilecektir.- Pc den browser ile accesspoint yaptığımız cihaza verdiğimiz ip ile ulaşabilir ara yüzü ğörebiliriz.

    Bu 7 ci madde olayı netteki forumlarda detaylı olmadığından vatandaş ezbere iş yapıyor ve sıkıntılar burdan kaynaklanıyor. Bir de Net modemi ile Point modemini kablosuz (wireless) çalıştırma olayıda sağlıklı olmuyor. Bazı modellerde mükemmel olsada Tüm modemlerde iş görmüyor. Ama Kablolu her modem oluyor.




  • Kabloyla bağlamakta sıkıntı yok ama kablosuz olarak yapamadım birtürlü. Daha once farklı modemlerle 2 sefer yapmıştım. Acces pointi evde istedigim prize takip kablosuzuna bağlamıyordum.



    Ama şuan elimdeki 2 modemle yapamadım. Daha doğrusu yaptım ama modemleri birbirine kabloyla bağlamak zorundayım. Kabloyu çıkartınca acces point devre dışı kalıyor.



    Ana modem Huawei HG253s Supeeonline

    Access Point Airties Air5650



    Bi fikri olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonKatip

    Kabloyla bağlamakta sıkıntı yok ama kablosuz olarak yapamadım birtürlü. Daha once farklı modemlerle 2 sefer yapmıştım. Acces pointi evde istedigim prize takip kablosuzuna bağlamıyordum.



    Ama şuan elimdeki 2 modemle yapamadım. Daha doğrusu yaptım ama modemleri birbirine kabloyla bağlamak zorundayım. Kabloyu çıkartınca acces point devre dışı kalıyor.



    Ana modem Huawei HG253s Supeeonline

    Access Point Airties Air5650



    Bi fikri olan var mı?

    yaptığınız ayarlar nedir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeykara

    Arkadaşlar son bir yıldır kablosuz modemleri Access point olarak ayarlama tecrübelerimde bazı sabit olacak tespitlerim oldu. Zira nette kafa karıştırıcı çok açıklama var. O bilgiler ve tecrübelerim neticesinde hepsinin ortak yönleri olduğunu gördüm. Benim Uyğulamalarımda Nete bağlı modem ile accespoint olacak modem portları kablolu bağlantı olarak gerçekleştirilmiştir.

    1-Nete bağlı modemden; Pc den gelen network kablosunu çıkartıp; accespoint olacak modeme takıyoruz

    2-Modemin marka modeline göre Browser den giriş için - ip ve şifresini - netten araştırıp öğreniyoruz. Edindiğimiz bilgiler ile IP yi browser adres satırından giriyoruz. mesela : 192.168.1.1 veya 192.168.2.1 gibi ip lerdir. !!!!!! Eğer browser; modemin ara yüzüne ulaşamıyorsa farklı browser ile deneyiniz. Ben bazı modemlere - internet explorer -bazılarına - Crome - ile girebildim. sürekli firefox u kullanmama rağmen bu işte sıkıntılar çıkarttı.

    3-hiç bir browser ile ulaşamıyorsanız. Büyük bir ihtimal ile modem daha önceki kullanımında ip ve şifresi değişmiş olabilir. Bu durumda pes etmiyoruz.
    hemen modemin sağını -solunu-önünü-arkasını araştırıp küçük bir delik bulmamız lazım. Yanlarında Reset yazması lazım yazmasa dahi O delige kürdan ile dokunun içinde bir buton varlığını hissedersiniz. Cihaz enerjili iken O butona 10 sn veya daha fazla basın, bu arada öndeki ışıkları ğözlemleyin; ya komple söner,yanar yada kırpışır. O zaman kürdanı çekebilirsiniz. Artık modem Fabrika ayarlarına dönmüştür. Browserler ile ip leri tekrar deneyin, Ara yüze ulaşıyor olmanız lazım. Yinede ulaşamıyorsanız O modem pert demektir.

    4-Şifre bölümünü de sağ selim geçtiğimizi ve ara yüze ulaştığımı farz ederek.

    5-(Güvenlik) veya (Güvenlik duvarını) menülerden arayıp bulun ve Devre Dışı olmasını sağlayın. Kaydet butonu vardır kayıt edin. bunu her sayfada yapın.
    6-Kablosuz özellği kapalı ise devreye alın .Bu modem için ayrı bir kablosuz ağ adı (SSID) ve şifre belirleyin. Ağ iletişim Güvenliğini WPA2-PSK seçin kaydedin

    7-Şimdi gelelim DHCP olayına sayfaları dolaştığınızda bu ifadeyi göreceksiniz, genelde LAN bölümündedir. (Yeni modemler de Ev Ağı ) gibi ara yüzler olabilmekte.!!!! BU SAYFADA YAPACAĞIMIZ AYARLARIN HEPSİ BİTMEDEN KADETMİYORUZ !!!! DHCP yi devre dışı bırakıyoruz. Bunu devre dışı bırakmakla modemin kendine bağlanacak çihazlara ip dağıtmasını kapatmış oluyoruz. Bu işi artık Nete bağlı modemimiz yapacak. Bundan sonra aynı sayfada veya alt seçeneklerde olabilir- ip adresi : 192.168.x.x (browser ile modeme girdiğimiz ip ) bunu değiştiriyoruz. Çünkü böylece kayıt ettiğimiz andan itibaren çihazın sunucu özelliği ortadan kalktığından artık bağlı olduğumuz kablodan bize cevap vermiyecektir. (Böyle durumda yine reset düğmesine müracat edip; sil baştan yapabiliriz) ve diğer modem ile de ulaşmamız mümkün olmıyacak. Bu ip yi Nete bağlı modemin ip aralığında vermemiz lazım -Yani Net modemi 192.168.1.1 ise 192.168.1.200 veya 254 arası verebiliriz. 200 ün altına pek inmemek lazım yoğunluğu fazla olan ağlarda accesspoint yaptığımız cihaz ip çakışması denilen olaya maruz kalabilir. yoğunluk yok ise 50 de versen olur 130 versen de olur. Ama verilen ip yi cihazın arkasına bi yere yazın (sonra bu cihaza net modemi üzrinden ulaşabilmemizi bu ip sağlıyacak). Eger Net modemi 192.168.2.1 şeklide ise point cihazınada 192.168.2.200 veya 254 arası girin. ŞİMDİ KAYIT EDEBİLİRSİNİZ. artık cihazla irtibatımız kopmuştur. Bundan sonra point yaptığımız cihazla Net modemini Network kablosuyla portlardan herhagi biriyle itibatlayın. Pc mizi net modemi portlarından birine bağlayın. wireles cihazlarınız ( cep tel,notebook.tablet) artık accespointinizi verdiğiniz isimle görecek ve şifresiyle bağlanıp nete çıkabilecektir.- Pc den browser ile accesspoint yaptığımız cihaza verdiğimiz ip ile ulaşabilir ara yüzü ğörebiliriz.

    Bu 7 ci madde olayı netteki forumlarda detaylı olmadığından vatandaş ezbere iş yapıyor ve sıkıntılar burdan kaynaklanıyor. Bir de Net modemi ile Point modemini kablosuz (wireless) çalıştırma olayıda sağlıklı olmuyor. Bazı modellerde mükemmel olsada Tüm modemlerde iş görmüyor. Ama Kablolu her modem oluyor.

    bu anlattıklarınızın hepsini

    tek bir modem olan airtires 5760 olurmu




  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.