Şimdi Ara

Kablosuz Modem Alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarım, Sırf cep telefonumum (5800 express music) wifisini kullanmak için kablosuz modem almak istiyorum. Şuanki Adsl Modemim 4 port kablolu; iNCA IM - 104. 4 Senedir, neredeyse 7 / 24 açık bir şekilde kullanıyorum hiç bir problem yok.

Gönderdiğim 2 linkteki modemden hangisini alayım. Birinci linkteki mantıklı geldi gibi.

INCA IM-204W 54MBPS KABLOSUZ 4 PORT ADSL MODEM+ 300MBPS KABLOSUZ-N USB ADAPTÖR modemini alsam sizce nasıl olur?

http://www.vatanbilgisayar.com/inca-im-204w+iuds-300-im-204w-54mbps-kablosuz-4-port-adsl-modem+-300mbps-kablosuz-n-usb-adaptor/productdetails.aspx?I_ID=43987

http://www.vatanbilgisayar.com/inca-im-204w-im-204w-54mbps-kablosuz-4-port-adsl-modem/productdetails.aspx?I_ID=18974

300MBPS KABLOSUZ-N USB Adaptörü mevcut masaüstüme takıp internete girdiğimde, dört dörtlük kablolu bağlantıda ki gibi randıman alabilirmiyim?

Bu arada masaüstünü wireless a bağlamadan sadece kablo vasıtası ile kablosuz ağa şfre koyabilirmiyiz... Herkese iyi Forumlar Dilerim. Mutlu Günler.

• bunun dışında speedtouch (alcatel) alın derim..

Doğayı yıpratmayınız,
    Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
    İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış.
  • Arkadaşlar önceki İnca - ım 104 modemim ile dns ayarlarım ile sorunsuz youtube a girebiliyordum. Ama şimdi Yeni aldığım İnca ım 204w modemim ile dns ayarlarını yapsam dahi youtube a giremiyorum. Arkadaşlar youtube a sorunsuz girebilmem için modemin yazılımınımı güncelleyim. Yada modemin içinden güvenlik ayarları ile ilgili bir seçeneği pasif halemi getirmem gerekiyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi Forumlar.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.