Bildirim
KABLOSUZ LAN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Güçlendiremezsin -
Antenler var işe yaramazmı onlar?? -
quote:
Orjinalden alıntı: MertSener
Antenler var işe yaramazmı onlar??
Ne öyle sinir yaptın hemen?
Laptop'un neresine sokucak anteni??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @volki@ -- 26 Kasım 2005, 23:14:32 > -
Antenle guclendirilebilir 30 km ye kadar... -
laptop üzerinde gelen wi-fi özelliği ise "bildiğim kadarı ile" yapılabilecek hiç bir şey yok.... -
o kadar anten için bildiğim kadarıyla trt den izin alman gerekir
radyo frekansına girer iş
arkadaşı mümkünse ayarlarını manuel yap vede windows güvenlik duvarını kaldır -
quote:
Orjinalden alıntı: ercan_wrc
arkadassım yardımın için saolda bana bu anten hakkında bilgi verebilirmisn fiyatını falan biliyomusun bide bu anten usb'ye mi takılıyo. cevap yazarsan sevinirim.şimdiden saol
Arkadaşım yok böyle birşey laptop için.
Yanlış bilgilendirme yapmayalım -
quote:
Orjinalden alıntı: @volki@
quote:
Orjinalden alıntı: ercan_wrc
arkadassım yardımın için saolda bana bu anten hakkında bilgi verebilirmisn fiyatını falan biliyomusun bide bu anten usb'ye mi takılıyo. cevap yazarsan sevinirim.şimdiden saol
Arkadaşım yok böyle birşey laptop için.
Yanlış bilgilendirme yapmayalım
Hocam yok demişsin.
Malesef bugün makina yoktu resmini çekemedim.
Bugün Ernst&Young'a gittim.Yönetim katındaki Denetleme şeflerinin hepsinde, laptop var Wirless'li.
Ve hiçbir odada access point yok.Fakat her odada(odalar 10-25m2 arası) 2ila 4 tane anten var.Bu antenlerin yuvarlak ayakları gibi birşey var. ve üstlerinde bir power tuşu var.
Yeşil ve kırmızı renkte iki adette led var.
her 400m2 de ise yanlış anlatmadılarsa 2 tane a.point var.
Antenler gelen frekansı birbirleri sayesinde ileri taşımakta İMİŞ.
Anten için firmanın bilgi işlemi ile filan görüştüm.Hollandadan getirmişler onları.
Birdahaki gidişimde muhakkak fotoğraf çekicem ve koyucam buraya.
Ben zaten anten var derken bilgisayara takılan birşey olarak bahsetmedim. Ortamdaki wirelessi uzak noktalara aktarmalı olarak taşımaktan bahsettim.
Belirtmemişim bunu tabi orda haklısınız.
Bu antenlerin tanesi yaklaşık 40$.Ve USA'daki çoğu üniversitede bunlar kullanılıyor.
Dediğim gibi burda nevarneyok bilemiyorum...
FAKAT gittigidiyorda,20 cm wireless anteni diye birşey satılıyordu biraralar bulursm yine link koyarım.Ne işe yaradığı hakkında hiçbir fikrim yok...
Saygılarımla,
MERTŞENER
-
kusura bakma canım ama malesef seninki hatta imkansız -
quote:
Orjinalden alıntı: TR sinaxx
kusura bakma canım ama malesef seninki hatta imkansız
Benimkimi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X