arkadaslar kablosuz kulaklık arıorum baya bı aradım doru duzgun bısey bulamadım creative iyi dıolar ama ... tavsiyelerinizi bekliorum... kulaklık mıkrofonlu olursa cok cok ıyı olur
saygılar
Aslında hiç tavsiye etmem kablolu gibi bir performansı katiyen vermez. Eğer yok illa kablosuz dersen uyduruk markaları tercih etme derim. Philips ve sony kablosuz da iyiler fakat çok pahalılar.
quote:
Orjinalden alıntı: proteo
Aslında hiç tavsiye etmem kablolu gibi bir performansı katiyen vermez. Eğer yok illa kablosuz dersen uyduruk markaları tercih etme derim. Philips ve sony kablosuz da iyiler fakat çok pahalılar.
sony phılıps gıbı markalarda bıle kablolu gıbı performans alamazmıyım
Bir göz at istersen. Ama ben yinede tatmin edici bir ses alacağını düşünmüyorum.
o zaman o kadar para verıp kablolu kadar guzel ses alamıcaksam almam daha ıyı yardımların ıcın cok saol kardes
yalnız arkadaş bunu soylerken , wireless inin kalitesini göz onunde bulundurmamış...eğer anlık veri transferi yuksek bi wireless warsa sende o zaman werimi alırsın...ama genel olarak wireless i sadece internet icin kullandıkları varsaydıkları icin üreticiler dolayısıyla masraf kısmak icin dusuk kalitede kullanıyorlar...yine de cok istiyorsan wireless modellerine de göz atmanda fayda var diye dusunuyorum