Şimdi Ara

Kablosuz Kulaklık Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkları biraz inceledim ama herkesin ihtiyacı farklı gibi aradığımı bulamadım.

Almayı düşündüğüm kulaklık:
    - Kablosuz
    - Genel kullanım için, film-oyun-müzik
    - Evde PC'ye takıp kullanacağım, dışarıda kullanmayacağım, büyüklüğü sorun değil
    - Kafaüstü olacak
    - Mümkün mertebe rahat olsun hem kafa hem kulaklar saatler sonra kullanımdan sonra bile çok ağrıtmasın
    - Stereo yeterli, 5.1-7.1 gerek yok
    - Ses kalitesi üst düzey
    - Şarjı uzun gitsin
    - Gürültü engelleme çok mühim değil

Bu özelliklerde fiyat/performans olarak şu sıralar satılan bir ürün var mı? Ya da tam tersi fiyat biraz yüksek olabilir ama parasını sonuna kadar hak ediyor denilebilen bir ürün de olabilir. Biz yine de üst sınır 1000 TL diyelim çok da uçmayın

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...

Edit: Belki tavsiyeler o yönde gelebilir diye yazıyorum, kulağın üstünden saran modellerden olmayacak(ismini bilmiyorum ama anladınız siz onu )

Sennheiser Momentum 2 modelini gördüm internette.
    www.hepsiburada.com
    Sennheiser Momentum M2 On-Ear Wireless Black Kulaklık Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/sennheiser-momentum-m2-on-ear-wireless-black-kulaklik-pm-musicsnnhsr506252

Fiyatı Amerika'dan ucuz (Amerika 500$). Değer mi dersiniz gençler, alıp kullanan, deneyen, gören-bilen? Bizim gibi profesyonel olmayan ev kullanıcıları için en üst düzey kulaklık bu mudur? Pedleri gözüme rahat görünmedi araştırmaya devam ediyorum.

Edit: Birçok sitede fiyatı hariç eleştirecek bir şey bulamamışlar. Baslar ve tizler dengeli harika bir kulaklık, yapılan yorumlar bu şekilde. Siparişi geçtim HB'dan, 1150 lira. Bu üründe utanmadan kargo ücreti aldılar HB her geçen gün biraz daha iğrençleşiyor ama bu ürünün satıldığı başka bir mağaza göremedim mecburen oradan aldım... Neyse, gelince bir inceleme yaparım

Edit: Siparişi iptal ettim. HB'da olan sanırım linkteki 400 dolar olan daha küçük pedli model. Zaten krem rengi olan daha hoş duruyor. Yeni modeli bulmaya çalışacağım.
    http://www.sennheiser-momentum.com/en_US/home/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 18 Temmuz 2015; 18:13:41 >

• Ne yaptın hocam? Benim de Bütçem 600 tl civarı ve kriterlerimiz aynı bu civarı kablosuz iyi bir şey bulunur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Ne yaptın hocam? Benim de Bütçem 600 tl civarı ve kriterlerimiz aynı bu civarı kablosuz iyi bir şey bulunur mu?

Önce kafam biraz karışmıştı sonradan çözdüm. Eski model on-ear olarak geçiyor, yani kulağı içine almıyor kulağın üzerinde olan bir model. Uzun süre kullanımda rahatsız edeceğini düşündüğüm için almadım. Hepsiburada'da bulunan o.

Yeni modelse bazı yabancı websitelerinde over-ear olarak geçiyor. Yani kulağı içine alacak şekilde büyükçe tasarlanmış pedler. Türkiye'de gittigidiyor-sahibinden gibi sitelerde bile yok. Hatta yabancı ülkelerde de çok yok gibi yeni bir ürün olduğu için.

Yurt dışına arada gidip geliyorum. Yine arkadaşlardan da gidip gelenler oluyor. Bu kulaklığa karar verdim. En gerçekçi net sesler bu kulaklıkta forumlarda araştırdığım kadarıyla. Basları daha abartı kulaklıklar varmış ama onlar doğal değil diyorlar. Bir şekilde Sennheiser Momentum'un yeni olanını edineceğim.

Ben bir ürün için neredeyse herkes en iyisi diyorsa ve bir şekilde param yetiyorsa kafaya koyuyorum onu alıyorum. Ama araştırmalarıma göre senin bütçen tam ideal, yani benim ödediğim paraları ödemeye gerek yok aslına bakarsan Sony MDR bir model gördüm onu tavsiye ediyorlar, araştır istersen tam model ismi aklıma gelmedi şimdi. Fiyatı senin aralıkta diye hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Ne yaptın hocam? Benim de Bütçem 600 tl civarı ve kriterlerimiz aynı bu civarı kablosuz iyi bir şey bulunur mu?

Önce kafam biraz karışmıştı sonradan çözdüm. Eski model on-ear olarak geçiyor, yani kulağı içine almıyor kulağın üzerinde olan bir model. Uzun süre kullanımda rahatsız edeceğini düşündüğüm için almadım. Hepsiburada'da bulunan o.

Yeni modelse bazı yabancı websitelerinde over-ear olarak geçiyor. Yani kulağı içine alacak şekilde büyükçe tasarlanmış pedler. Türkiye'de gittigidiyor-sahibinden gibi sitelerde bile yok. Hatta yabancı ülkelerde de çok yok gibi yeni bir ürün olduğu için.

Yurt dışına arada gidip geliyorum. Yine arkadaşlardan da gidip gelenler oluyor. Bu kulaklığa karar verdim. En gerçekçi net sesler bu kulaklıkta forumlarda araştırdığım kadarıyla. Basları daha abartı kulaklıklar varmış ama onlar doğal değil diyorlar. Bir şekilde Sennheiser Momentum'un yeni olanını edineceğim.

Ben bir ürün için neredeyse herkes en iyisi diyorsa ve bir şekilde param yetiyorsa kafaya koyuyorum onu alıyorum. Ama araştırmalarıma göre senin bütçen tam ideal, yani benim ödediğim paraları ödemeye gerek yok aslına bakarsan Sony MDR bir model gördüm onu tavsiye ediyorlar, araştır istersen tam model ismi aklıma gelmedi şimdi. Fiyatı senin aralıkta diye hatırlıyorum.

Peki bu kulaklıklar akıllı tv ler ile uyumlu mu bilgin var mı? Biliyorum enteresan bir kullanım şekli

• Yok be gayet kullanılır, hatta al sana link TV izleme için diye özellikle belirtmişler

http://www.cnet.com/products/sennheiser-rs-175-rf-wireless-headphone-system/

Ama şimdi baktım bu model de yok Türkiye'de. Anlaşılan bizi yine eski modellere yönlendiriyorlar. Eee Amerika'da satılmayan ellerinde kalanlarda bir yerde tüketilmeli değil mi

• quote:

Yok be gayet kullanılır, hatta al sana link TV izleme için diye özellikle belirtmişler

http://www.cnet.com/products/sennheiser-rs-175-rf-wireless-headphone-system/

Ama şimdi baktım bu model de yok Türkiye'de. Anlaşılan bizi yine eski modellere yönlendiriyorlar. Eee Amerika'da satılmayan ellerinde kalanlarda bir yerde tüketilmeli değil mi

Maalesef birkaç firma o huyundan bir türlü vazgeçmiyor. En iyisi dediğin modellere bir bakayım, önerin için teşekkürler.

• Rica ederim, gazan mübarek olsun Bu kulaklık işine girene kadar bu kadar sıkıntılı bir iş olduğunu bilmiyordum, parayı hazır ederiz çok çok sipariş verir kargo bekleriz diye düşünmüştüm ben...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablolu kulaklık önerisi ?
    geçen ay açıldı
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Senin de Bu işe birkaç kere girdiğim için ben biliyordum da ne yalan söyleyeyim bu sefer o kadar uğraşmak istemiyorum zira detaya indikce yeni detay çıkıyor bir sürü değişken var hani Binali Yıldırım "buna fazla kafayı yorarsan sıyirirsin" dedi ya bu da o hesap, adam ne kadar hikmeti bir söz söylemiş de değerini bilememisiz.

• Sennheiser Türkiye'ye mail atmıştım bugün cevap geldi. Eylülden sonra benim beklediğim modelin gelmesi bekleniyormuş. Ondan önce yurt dışına çıkar ve bulursam alabilirim. Sanki hevesim de geçmeye başladı
  • ben de arıyorum ama telefon için de olacak ve max 150tl
  • KoSeKu3 kullanıcısına yanıt
    Bluetooth olanların mantık olarak telefona uyması lazım. Kolay gelsin.

• quote:

Başlıkları biraz inceledim ama herkesin ihtiyacı farklı gibi aradığımı bulamadım.

Almayı düşündüğüm kulaklık:
    - Kablosuz
    - Genel kullanım için, film-oyun-müzik
    - Evde PC'ye takıp kullanacağım, dışarıda kullanmayacağım, büyüklüğü sorun değil
    - Kafaüstü olacak
    - Mümkün mertebe rahat olsun hem kafa hem kulaklar saatler sonra kullanımdan sonra bile çok ağrıtmasın
    - Stereo yeterli, 5.1-7.1 gerek yok
    - Ses kalitesi üst düzey
    - Şarjı uzun gitsin
    - Gürültü engelleme çok mühim değil

Bu özelliklerde fiyat/performans olarak şu sıralar satılan bir ürün var mı? Ya da tam tersi fiyat biraz yüksek olabilir ama parasını sonuna kadar hak ediyor denilebilen bir ürün de olabilir. Biz yine de üst sınır 1000 TL diyelim çok da uçmayın

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...

Edit: Belki tavsiyeler o yönde gelebilir diye yazıyorum, kulağın üstünden saran modellerden olmayacak(ismini bilmiyorum ama anladınız siz onu )

Sennheiser Momentum 2 modelini gördüm internette.
    www.hepsiburada.com
    Sennheiser Momentum M2 On-Ear Wireless Black Kulaklık Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/sennheiser-momentum-m2-on-ear-wireless-black-kulaklik-pm-musicsnnhsr506252

Fiyatı Amerika'dan ucuz (Amerika 500$). Değer mi dersiniz gençler, alıp kullanan, deneyen, gören-bilen? Bizim gibi profesyonel olmayan ev kullanıcıları için en üst düzey kulaklık bu mudur? Pedleri gözüme rahat görünmedi araştırmaya devam ediyorum.

Edit: Birçok sitede fiyatı hariç eleştirecek bir şey bulamamışlar. Baslar ve tizler dengeli harika bir kulaklık, yapılan yorumlar bu şekilde. Siparişi geçtim HB'dan, 1150 lira. Bu üründe utanmadan kargo ücreti aldılar HB her geçen gün biraz daha iğrençleşiyor ama bu ürünün satıldığı başka bir mağaza göremedim mecburen oradan aldım... Neyse, gelince bir inceleme yaparım

Edit: Siparişi iptal ettim. HB'da olan sanırım linkteki 400 dolar olan daha küçük pedli model. Zaten krem rengi olan daha hoş duruyor. Yeni modeli bulmaya çalışacağım.
    http://www.sennheiser-momentum.com/en_US/home/

Selamünaleyküm

Film ve oyun için bence bir numaralı kulaklıktır. Parasını sonuna kadar hak eder. Müzik için memnun kalacağını sanmam. o ayrı bir derya zaten.

• Creative WP-350. Bilgisayar ve telefonda oluyor. Ancak ben bilgisayar için kullanamadım.
  • Ben üstte modelini yazdığım kulaklıkta karar kıldım gibi. Yine de kafası karışık arkadaşların işine yarayabilir yazdığınız modeller. Tavsiyeler için teşekkürler.
  • Amazonda stoklarda yok, Best Buy'larda yok. Ne kulaklıkmış arkadaş, araba yüküyle para vermeyi göze aldım bulamıyorum
  • Uygun fiyata kablosuz kulaklık arayanlara şiddetle tavsiyemdir.

eBay
    Logitech H800 Wireless Bluetooth Headset for PC Tablets Smartphones 981-000337 for sale online | eBay
    http://www.ebay.com/itm/301012219274?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Hem bluetooth hem de usb nano receiver ile kablosuz olarak bağlantı yapılabiliyor. Pili yaklaşık 5 saat gidiyor. Kargo dahil 60 $ fiyatı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: carrbonn

Uygun fiyata kablosuz kulaklık arayanlara şiddetle tavsiyemdir.

http://www.ebay.com/itm/301012219274?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Hem bluetooth hem de usb nano receiver ile kablosuz olarak bağlantı yapılabiliyor. Pili yaklaşık 5 saat gidiyor. Kargo dahil 60 $ fiyatı var.

hocam selamlar 1. sorum spor için bu kulaklık kullanılabılır mı ozellıkle mıkroofon kısmından korkuyorum.
    2. sorum turkıyeye gırdıgınde ek vergı vs odeermıyız

sporda attıgım aldıgım kaçıncı kablolu kulaklık oldu valla sayısını unuttum en ıyısı kablosuz ama onlarda bıraz pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: barbaros5050

hocam selamlar 1. sorum spor için bu kulaklık kullanılabılır mı ozellıkle mıkroofon kısmından korkuyorum.

sporda attıgım aldıgım kaçıncı kablolu kulaklık oldu valla sayısını unuttum en ıyısı kablosuz ama onlarda bıraz pahalı

Dışarıda rahat kullanabileceğiniz bir kulaklık değil bence. Spor yaparken kafanızda sabit duracağını sanmam. Hafif değil. Ev-ofis kullanımı için çok daha uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carrbonn

quote:

Orijinalden alıntı: barbaros5050

Dışarıda rahat kullanabileceğiniz bir kulaklık değil bence. Spor yaparken kafanızda sabit duracağını sanmam. Hafif değil. Ev-ofis kullanımı için çok daha uygun.

Siz bu işten anlayan bi abimize benziyorsunuz sporda kullanabileceğimiz kablosuz yurt dışından getirilebilecegimiz bi model marka vs var mıdır onerebileceginiz . birde ek vergi falan oluyor mu bu yurt dışında. Ürün getirmekte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.