Kablosuz, klavye/mouse set almak istiyorum. Labtech'in setinden almıştım ama oyunlarda çokta memnun olduğumu söyleyemem. (özellikle battlefield) Sanırım RF, yada bluetooth'lu bir set işimi görecek. Hangisini öneriyorsunuz? oyunlarda da yüksek performans almam gerekiyor yanlız bunuda düşünün lütfen,
Birde önerdiğiniz setlerin linklerinide verebilirseniz çok sevinirim.
NOT: 50-80 m. arası birşeyler düşünüyorum en fazla. Teşekkür ederim...
Kafanı duvarlara vurmak istemiyorsan Microsoft Wireless Comfort serilerinden alma. Mesela araba yarışında falan tuşu basılı tutman gerektiğinde bazen sinyal kayboluyor araba duruyor
quote:
Orjinalden alıntı: Hamza Ertüm
Kafanı duvarlara vurmak istemiyorsan Microsoft Wireless Comfort serilerinden alma. Mesela araba yarışında falan tuşu basılı tutman gerektiğinde bazen sinyal kayboluyor araba duruyor
dostum çok teşekkür ederim. demin bir konuyu okudum o setle ilgili hatta cevapta verdim. gördüğüm kadarıyla tamamen üretim hatası o setteki tuşu basılı tuttuğunda iletişimin kopma olayı. tekrar teşekkürler uyarın için. herlade a4 ün rf id teknolojisi ile (radyo frekansı) üretilen modelleri işimi görücek benim.
iki radyo frekanslı set arasında kararsız kaldım arkadaşlar,
a4 içinde iyi diyorlar linkteki, bakalım sanırım onu alıcam, diğerine göre daha ergonomik duruyor
bncede logitechten şaşma
logitech 40$+kdv
Oyun oynayacaksan düşük fiyatlı kablosuz setleri aklından bile geçirme. Linkini verdiğin kablosuz setten a4 olanının sadece mouse unu kullanıyorum. Özellikle fps tarzı oyunlarda tekliyor. Tavsiye etmem.
Logitech LX500 oyun oynayacaksan kablosuz çözümde en uygun fiyatlı set.
Oyuncular için benim tavsiyem kablolu bir logitech klavye yanına MX1000 dir.
valla logitech olayını aldım arkadaşlar, hiç fena değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme