15 gün önce vatan bilgisayardan aldığım logitech kablosuz setin klavyesi arızalı çıktı ve yenisi ile değiştirecekler fakat ben fark verip farklı bir şey almak istiyorum 50 60 dolara kadar olabilir önerilerinizi bekliyorum tşkler alltaki linke bakarak yardımcı olursanı sevinirim
vallhi benim sana önerim klavye ve mosue setinde en öncü marka olan a4desk öneririm logiteck almışsın ama yine ondan olabilir değiştirsen tabikine creative olur benQ olabilir ama a4desk en iyisidir bunu untuma.
benim önerim kablosuz almaman.ama illa kablosuz diyosan microsoft iyi bi secim olabilir.
logitech lx500 tavsiye ederim,faresi cok iyi değil ama klavyesi cok kullanışlı ve rahat.(hem ms wireless setleri gibi oyunlarda sorun cıkartmıyor)
bu ikisi arasında kaldım arkadaşlar logitech in mouse u hoşuma gitmedi siz nedersiniz
Bu kadar kötü bir kablosuz klavye-mouse seti olamaz. Çekmiyor kardeşim, yemin ediyorum 5 yıllık A4Tech kablosuz klavye mouse'um bundan daha iyi. (Microsoft daha 1,5 yıllık) Yani anlayacağın hiç memnun değilim.
Zaten bilinen bir sorunu var Microsoft'ların. Oyunlarda falan basılı tutunca bir yerden sonra algılamıyor bu basılı tutma hareketini, FPS'lerde, futbol oyunlarında ÇILDIRTIYOR. Ben de çok uzun süredir kablosuz setlerle haşır neşir bir insanım, tek tavsiyem kablolu almandır. Tabii Logitech, vs.. gibi büyük firmalar dışında.
Hem daha da ucuz kablolu cihazlar, çok daha iyi de tepki süreleri var normal olarak. Bana güven.
Bende ilk başta microsftun kablosuzunu aldım oyunlarda iğrenç ama normalde çok güzel bir klavye mouse k96-00021 modeliydi..Sonra değiştirmek zorunda kaldım çünkü oyun oynanmıyor yine microsoft aldım ama bu sefer kablolu ve çok memnunum o da S82MM modeli hemde fiyatıda uygun 30 $ a alırsın yani. Oyun oynayacaksan kesinlikle kablolu derim..
arkadaşım öncelikle microsoftta problem olduğunu sölediler bunu düşünüyordum ama micrsoftun sorunlu olduğunu duyunca soğudum kullanan birisi varsa yorum yazartsa sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: @uiKSilveR
varsa logitech S510 al.tek kelımeyle mukemmel
benim düşündüğüm klavyede buydu açıkcası ama mousesi ele tam oturan cinsden değil gibi geldi mouse konusunda nedersin ayrıca nekadar zamandır kullanıyorsun pil konusunda nedersin tşk
Arkadaşım bence logitech i bırakıpta microsoft a4 fln alma.Sen değiştir modeli ama marka aynı kalsın bence.Pişman olmazsın
quote:
Orjinalden alıntı: gburaks89
Arkadaşım bence logitech i bırakıpta microsoft a4 fln alma.Sen değiştir modeli ama marka aynı kalsın bence.Pişman olmazsın
Arkadaşta vardı süper rahat bi klavye ama oyunlarda mefta basılı tuttuğun tuş gidiyo sonra. Değiştirecekti neyaptı bilmiyorum. Oyun oynayanlar kesinlikle düşünmesin bu klavyeyi.
quote:
Orjinalden alıntı: mosquito
quote:
Orjinalden alıntı: gburaks89
Arkadaşlar bu klavye ne kadar acaba?Bi de bunun yanında kumanda gibi bişi görmüştüm o nedir?
vatanbilgisayarda 69+kdv
arkadaşlar karar verdim alıcam yanlış bişey yapmayayım yarın almaya gidiyorum kar yağmassa bugece yorumlarınızı esirgemeyin lütfen
mayyak mısın kardeşim sen al kablolu yaa napcan kablosuzu pili çabuk bitiyo valla şarjlı falan diyip te alma yazık olur parana değmem
a4 tech 2314 alabilirsin mouse cok seri sarj aletide kendinden var sorun olmuyor arkadasın dedigi gibide sarjı cabuk bitmiyor mouse sürekli acık oldugundan 7 8 gün kadar klavyede normal pille calısıyor oda 3 4 ay kadar gidiyor.