Şimdi Ara

Kablosuz Klavye-Mouse Set Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçe en fazla 80 tl.Mouse biraz büyük olsun(en azından şimdi kullandığım kablolu m100 kadar olsun),pilleri de en azından 1 yıl gitsin istiyorum.Aslında vatandan hala devam ediyorsa %25 indirimle mk520 almayı düşünüyorum.Sizce iyi midir? O bütçeye başka microsoft ya da logitech marka tavsiye var mıdır? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürlerimi sunarım

-İntel i5 3570k İşlemci - Gıgabyte Z77-D3H Anakart - Asus DirectCU II HD 7850 Ekran Kartı - Kingston 4Gb 1333 Mhz cl9 x2 Ram - High Power Element Bronze 600w 80+ Güç Kaynağı - Aerocool Strike X GT Black Bilgisayar Kasası - Xigmatek Gaia Sd1283 İşlemci Soğutucusu -
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempozium

microsoft wireless desktop 2000 ve ya 3000 bak bence

bunlara da pil konusunda olumlu yorum yapmamışlar yav 2000 için mouse u 2 hafta gidiyor diyorlar.3000 i araştırdım onda da 8 ay biçmişler ama tabi nasıldır bilmiyorum.birde bu nasıldır:http://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/logitech-mk-victorian-k360-+-m325-victorian-wireless-desktop-kit/productdetails.aspx?I_ID=61563

• Logitech MX5500 Revolution önerebilirim arkadaşım kullanıyor çok rahat ve kullanışlı. Bende almayı düşünüyorum .

||İntel İ5 3570K 3.4Ghz||Cooler Master HAF 912 Plus ||Asus HD7850 2GB 256Bit||Corsair Vengeance CL9 1600Mhz8GB(2x4) RAM||500 GB WD Cavair Black HDD||MSI Z77A-G45 Thunderbolt||Acer Full HD G225HQVB||
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoKeR_DH

Logitech MX5500 Revolution önerebilirim arkadaşım kullanıyor çok rahat ve kullanışlı. Bende almayı düşünüyorum .

Hocam ne yaptınız ya,maksimum bütçem 80 lira yazmıştım Neyse,şimdi bakmaya gidiyorum.Konu silinebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mangdasire

quote:

Orijinalden alıntı: JoKeR_DH

Logitech MX5500 Revolution önerebilirim arkadaşım kullanıyor çok rahat ve kullanışlı. Bende almayı düşünüyorum .

Hocam ne yaptınız ya,maksimum bütçem 80 lira yazmıştım Neyse,şimdi bakmaya gidiyorum.Konu silinebilir.

Tamam .

||İntel İ5 3570K 3.4Ghz||Cooler Master HAF 912 Plus ||Asus HD7850 2GB 256Bit||Corsair Vengeance CL9 1600Mhz8GB(2x4) RAM||500 GB WD Cavair Black HDD||MSI Z77A-G45 Thunderbolt||Acer Full HD G225HQVB||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MOUSE TAVSİYESİ
    9 ay önce açıldı
    Klavye + Mouse önerisi
    7 ay önce açıldı
    Klavye + Mouse Önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.