Şimdi Ara

Kablosuz Klavye-Mouse Alıcam Endişelerim Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , rahatlık ve bir kenara kaldırabilir özelliğinden dolayı kablosuz klavye ve mouse seti almayı düşünüyorum. İstediğim zaman bir köşeye kaldırmam lazım zira odamda ki tv hem monitör hem tv olarak kullanılıyor.

ama endişelerim var bazı kişiler hızlı yazı yazıldığında klavyenin yetişemediğini , bazen tutukluluk yaşandığını falan yazmışlar . Cidden kaliteli markalarda da böyle sorunlar oluyor mu?

logitech mk540 advanced modelini almayı düşünüyorum.

çok fazla oyun oynamam , normal bir pc kullancısıyım arada bir kod yazma işleriyle uğraşıyorum ama aşırı hızlı yazmıyorum , acemiyim daha.

Bir akıl verebilir misiniz , zira daha sorunsuz bir deneyim için daha üst sürüm almam gerekiyorsa onlara yönelirim ?

• Kablosuz oyuncu ekipmanı denildiğinde benim aklıma Logitech Lightspeed teknolojisi gelir. Ciden bu teknoloji ile kablosuz işinde çağ atladı logitech, tavsiye edebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentrassi

Kablosuz oyuncu ekipmanı denildiğinde benim aklıma Logitech Lightspeed teknolojisi gelir. Ciden bu teknoloji ile kablosuz işinde çağ atladı logitech, tavsiye edebilirim.
    hocam oyun oynamıyorum pek , benim amacım günlük kullanımda kopmasın , takılmasın yeter.

mesela internette şu mk kablosuz serilerinde şöyle bir problem gördüm. Eğer yakınlarda kablosuz modem vs varsa o sinyali bozuyormuş ve klavyenin sürekli takılmasını sağlıyormuş donduruyormuş.

benimde kablosuz modem hemen kasanın yanında dipdibeler , o yüzden de bir soru işareti çıktı kafamda. Siz biliyor musunuz bunu?
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Maalesef hiç test etmedim bunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless klavye önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.