Şimdi Ara

Kablosuz GamePad (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ismailgokhan

Bende 2 ürün arasında kaldım,Ankarada xbox gamepad 90 lira elime alıp inceledim kesinlikle çok kaliteli malzeme işcilik,tetik tuşları fps oyun için avantajlı,cordless rumblepad 2 yi tutmadım hiç ama bana resimden küçük ele oturmazmış gibi görünüyor..
    Xbox 360 Controller gerçekten süper,alacağım pad bu olacak,birçok yorum inceleme okudum 1 haftadır bakıyorum.şuan yurtdışından alma meselesini araştırıyorum,gerçi ordanda gelecek fiyat 85-90 arası,TR'den görerek deneyerek almaka fayda var gibi...

Yurtdışı biraz tehlikeli aldığın ürünün malesef gümrükte takılma ihtimali var. Ankara'da bulabilir misin bilmiyorum ama istanbulda, yazıcıoğlu iş hanında satıldığı söyleniyor. Bende Rumblepad 2 almadan önce xbox gamepad almayı düşündüm ama kablolu olduğu için bir de ilerde ps3 almayı düşündüğüm için Rumblepad 2'de karar kıldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Rumblepad II kablosuz öneririm, 30 liraya kablosuz alıp, sonra tepkime, çekmeme vs sorunları yaşarsan üzülürsün, bu tür ürünler alırken kaliteye yönelmek lazım. Rumblepad II'den çok memnunum.

benim aldığım 30 liralık game pad in ne tepkime süresinde nede uzaktan çekmesinde sorun var
    tamam logitec iyidir ama abartıyorsun kanımca
    bi kullan ondan sonra yorum yap en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Rumblepad II kablosuz öneririm, 30 liraya kablosuz alıp, sonra tepkime, çekmeme vs sorunları yaşarsan üzülürsün, bu tür ürünler alırken kaliteye yönelmek lazım. Rumblepad II'den çok memnunum.

benim aldığım 30 liralık game pad in ne tepkime süresinde nede uzaktan çekmesinde sorun var
    tamam logitec iyidir ama abartıyorsun kanımca
    bi kullan ondan sonra yorum yap en azından
  • uchihaitachi Dostum yukarda yazdıklarımı tek ben söylemiyorum Rumblepad 2 konusunu inceleyebilirsin. Tabii ki senin aldığın üründe kaliteli olabilir ama forumda bu kolu 4-5 yıl kullananlar var, o nedenle ilerde sorun yaşamaması için Rumblepad 2 öneriyorum.
  • bende yazdım logitec daha iyidir diye yazdım.bu konuda anlaşmazlık yok
    ama abartılıyor kanaatimce
    hiç kullanmadığınız bi alet hakkında yorum yapıyorsunuz.
    en azından ben bunu kullandım çok memnunum diyebilirsiniz
    gene diyorum logitec daha iyi ama o paraya değermi değmez mi herkesin kendi kararı
    bide adam yazmış 30 liraya kadar diye.100 liralık alet tavsiye ediyorsunuz.

ben sürekli kullanmadığım için 34 liraya snoopy aldım işimi görüyor memnunum
    en güzeli mağazalarda kutusuz olanları var elleyin farkına bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 16 Mart 2010; 19:22:13 >
  • arkadaşlar birazdan logitec rumblepad 2 cordless almaya gideceğim. bonusumda 100tl puanım birikmişti. 95ini gidip teknosaya yatırayım diyorum ama son anda aklıma acaba PS3 kolu almak daha iyi mi olur diye geldi.

çünkü o kolu kablolu da kullanabiliyorsun kablosuz da ama pc de randımanlı çalışırmı bilmiyorum. sonuçta biri logitech ise diğeri de sony(dual shock 3 sixaxis). sizce sony nasıl bir rakip rumbepad 2 için.

(göynüm logitechten yana çünkü kullandığım her aksesuar logitech)

Edit: sony game pad modeli eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dozaj Filesi -- 24 Mart 2010; 16:53:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dozaj Filesi

arkadaşlar birazdan logitec rumblepad 2 cordless almaya gideceğim. bonusumda 100tl puanım birikmişti. 95ini gidip teknosaya yatırayım diyorum ama son anda aklıma acaba PS3 kolu almak daha iyi mi olur diye geldi.

çünkü o kolu kablolu da kullanabiliyorsun kablosuz da ama pc de randımanlı çalışırmı bilmiyorum. sonuçta biri logitech ise diğeri de sony(dual shock 3 sixaxis). sizce sony nasıl bir rakip rumbepad 2 için.

(göynüm logitechten yana çünkü kullandığım her aksesuar logitech)

Edit: sony game pad modeli eklendi

Bu yaz ps3 alacağım için bende senin gibi Rumblepad yerine DS3 almak istedim ama PC ile randımanlı çalışmıyor. Kullananlar pek memnun değil, kullanılan program bazı oyunlarda işe yaramıyor vs.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.