Şimdi Ara

kablosuz ağa baglandım..bilgisayara bi haller oldu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar gecen gun bir alısveris merkezinde kablosuz bağlantı yoluyla internet e girdim..girmez olaydım..eve gittiğimde tekrar açtıgımda birşeyler olmustu makineye..açılışta windows 1-media center ve 2-recovery console secenekleri beliriyordu 3-4 saniye sonra media center olarak baslıyordu..önceden olmuyordu böyle..daha sonra hani windows xp acılıs müziği vardır işte o ses geldikten sonra masaustu resmi yaklasık 15-20 saniye gözüküyor daha sonra masustundeki simgeler geliyor..gerci şimdi o normale döndü..ama şimdi de hosgeldiniz yazısından simgelere geciş gecikiyor sadece..eskiden başlangıc sesiyle simgeler aynı anda gelirdi..

nortonda tarattım virüs-spyware bulmadı..bunlar neden kaynaklanabilir ?

tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerbuga -- 25 Nisan 2007; 20:32:00 >

• sistem başlangıçta ağ taraması yapabilir bulamayacak doğal olarak buda açılışı geciktirebilir başlat+çalıştır msconfig yaz enter başlangıç sekmesine gel oradan wiraless ile ilgili birşey varsa onu kaldır
  • Sanırım Windows XP: Media Center Edition kullanıyorsunuz, bunların olması normal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.