Şimdi Ara

*** KABLOSUZ ADSL MODEM TAVSİYESİ *** (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
128.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben kablosuz modem almak istiyorum herkesin görüşü airtiesde
    iş yerinde airties var fakat ben çok memnun değilim açıkçası modemle bilgisayar arasında 5 metre ve 1 duvar var çekim gücü düşük.
    evde 2 kişi kullanacağım oturduğum binanın zemin katında eniştemle birlikte kullanacaz bense 3. katta oturuyorum
    bu zemin katla 3. kat arasında en iyi çekim yapan modem hangisi
    biri speedtouch 580 en iyi sinyal gücü diyor diğeri ise usr diyor ama şunu söyleyim airties iyi çekmiyor 7 metreden düşük çeken bir modem bizim binada hiç çekmez gibime geliyor lütfen yardımcı olun tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • Linksys wag200g diyen fazla çıkmamış hayret:) Araştıra araştıra kafa allak bullak oluyor çünkü ısınmayan, kitlenmeyen, iyi çeken, adaptör sorunu çıkarmayan hele hele 7/24 sorunsuz çalışacak modem bulmak o kadar zor ki illa bi eksisi oluyor günümüzde sorunsuz modem gerçekten az rekabetten kaliteyi düşürdüler gibi.
    İyi modeller de gerçekten pahalı. Ama Linksys'nin dediğim modeli hakkında olumsuz bir yorum bulmanız imkansız hele o fiyata süper modem ne de olsa arkasında Cisco var. Türkiye'de garanti hizmetleri de oldukça iyi.

Linksys wag200g var işte daha ne düşünüyorsunuz bilmiyorum. Alın rahat edin hem de uygun 120ytl idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 7 Nisan 2008; 20:24:17 >
  • Robotics 9108 i de düşünebilirsiniz..
  • arkadaşlar bana 3 kat 100+100 =200 m2 lik daireler arasında bağlantıyı sağlıycak bir modem önerebilrimisiz

+ masa üstü için usb wirless aleti

komple binayı kablosuz sisteme cevirmek istiyorumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: musty578

arkadaşlar bana 3 kat 100+100 =200 m2 lik daireler arasında bağlantıyı sağlıycak bir modem önerebilrimisiz

+ masa üstü için usb wirless aleti

komple binayı kablosuz sisteme cevirmek istiyorumda

O zaman usr dostum..bende 9106 vardı 7. kattan aşağıdaki parktan nete girebiliyordum ama şu anda üretilmiyor o diğer us robotics lerden alabailirsin

• Bende de fazladan USRobotics 9108 kablosuz modem var. Laptopla 25 mt ötedeki mutfaktan dahi full çektiğini test ederek satın allmıştım. Modem sürekli açık duruyor ısınma ıse çok az. 13 ay daha garantisi var. İsteyene pm atsın satabilirim.
  • merhaba arkadaşlar ben kablosuz modem alcam ama cekım gücü 1. ve 3. katlar ve duvarları sayarsak 80mt fazla gıbı bana önerebileceyınız bı modem varmı cekım gucu yuksek, 120ytl yı gecmesın ..
  • Konuyu hortlatıyorum wireless modem alacağım evde 2 adet masaüstü pc var hangi modemden almalıyım ayrıca wireless ile diğer odadaki masaüstü bilgisayarla bağlantıyı nasıl yapacağız heralde bi alet vardır onun için :) yardımlarınızı bekliyorum :)
  • bir kablo modem birde wireless router alıcaksın
  • selamlar
    Zyxel 660hw serisi kablosuz modem aldım laptopla bağlandıgım da bağlantısı 12-24 mb/sn arası değişiyor.. mesafe 50 mt reden fazla pencere kenarında tam 54 çekiyo. ama içeride 12 e kadar düşüyor?
    sizce bu normalmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comi -- 14 Mayıs 2009; 13:10:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Trumpeter Swan

Konuyu hortlatıyorum wireless modem alacağım evde 2 adet masaüstü pc var hangi modemden almalıyım ayrıca wireless ile diğer odadaki masaüstü bilgisayarla bağlantıyı nasıl yapacağız heralde bi alet vardır onun için :) yardımlarınızı bekliyorum :)

bir adet kablosuz desteği olan adsl modem almanız yeterli
  • Arkadaşlar bu konuya son mesaj yazılalı epey olmuş şimdiki şartlara göre düşünürsek.

Elimde U.S.R 9107 ADSL4port router modem var bunun arlasında yazıcı için bir usb portu var buraya bluetooth takarak laptoba internet aktarabilirmiyim.

Yada ucuz, kaliteli, kablosuz ,hızlı bir modem tavsiye edebilirmisiniz?
    Başka ne gibi özellikleri olabilir bilmiyorum. Veya kendim seçmem gerekirse nelere dikkat etmeliyim.

(Bir pc bir laptoba bağlanabilecek)
  • bu modem çok iyi çekiyor demek biraz yanıltmaz mı... Çünkü her bilgisayarında kendi wirelessinin çekim gücü farklı deil mi. Senin laptopun iki kat aşağıdan çeker başkasının laptopu aynı kattan zor çeker
  • quote:

Orijinalden alıntı: oodpqboo

Arkadaşlar bu konuya son mesaj yazılalı epey olmuş şimdiki şartlara göre düşünürsek.

Elimde U.S.R 9107 ADSL4port router modem var bunun arlasında yazıcı için bir usb portu var buraya bluetooth takarak laptoba internet aktarabilirmiyim.

Yada ucuz, kaliteli, kablosuz ,hızlı bir modem tavsiye edebilirmisiniz?
    Başka ne gibi özellikleri olabilir bilmiyorum. Veya kendim seçmem gerekirse nelere dikkat etmeliyim.

(Bir pc bir laptoba bağlanabilecek)

öyle olmaz
    tp link cihazlar ucuz meafe çok değilse kullan. sorunsuz. yada iyi bişi istersen linksys olabilir
  • Arkadaşlar modem arızasıyla ilgili bir başlık açtım herhangi bir yardım gelmedi.smile modem arızalı diyor,Airties modem de hiç bir problem yok diyor neyse artık sorunu çözemedim ve yeni bir kablosuz modem almayı düşünüyorum..Bu iki model arasında kaldım.bu konuda ciddi yorumlarınız bekliyorum bu iki modeli kullananlar açık ve net yorumlar lütfen teşekkür ederim...

1 : ZYXEL P660HN-F1Z 300MBPS
    2 : AIRTIES AIR 5450 300MBPS

http://www.vatanbilgisayar.com/airties-air-5450-air-5450-300mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=35445
    http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-p660hn-f1z-p660hn-f1z-300mbps-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=36226

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozdemir05 -- 3 Kasım 2010; 20:46:00 >

• Beyler linksys cysco (şu anteni gizli olan modem) sinyal seviyesi çok düşük. İnternet kesilmiyor fakat kablosuz kafasına göre çalışıyor. 1 gidiyo 2 gün gelmiyor. Bugün yeni modem almaya çıkıyorum. Airties, Zyxel, Thomson Speedtouch arasında kaldım. Bakıcam fiyatlarına göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LambdA -- 11 Aralık 2010; 7:56:33 >
  • Zoom modemlerde elektrik kesintisinden çok çabuk etkileniyor. 2 tane zoom x5 yakmışlığım var. Incanın bi modemi vardı kalas bişey bayağı ucuz. İş görür.
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama yeni konu açmak istemedim. Airties kablolu modem kullanıyorum ama bıktırdı artık sürekli sorun çıkarıyor yakındada diğer modemlerin yanına gidecek gibi şu an kullandığım 4. modem 3 tanesi airtiesdi. Bana kablosuz olarak hangi marka-model sağlam bi modem önerirsiniz bıktım modem almaktan
  • zyxel 661hw-d1 bu modemi şittetle öneririm abicim sağlam güzel kaliteli firewall konusunda ayrıntılı teferruatlı özellikleriyle ev kullanıcısına iyi bir güvenlik sağlayarak çalışır.
  • zyxel 661hw den liksys wag320n geçtim zyxel kurtuldum kablo ile bağlancaksanız zyxel güzel modem ama kablosuzda sorun çıkartıyor ne yaptıysam olmadı kendini hiç kullanılmadığı zaman wifi kapatıyor aktif olması için tekrar modemi açmanız gerekiyor yukarda linksys çekmiyor yazılmış galiba bu şans bende cihaz süper çekiyor hatta evin dışından bile full çekiyor wag320n öneririm bir çok sitede editörlerin seçimidir kendileri.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.