Şimdi Ara

Kablonet fiber internet binadan daireye çekilme süreci nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bir tık yaygın bir durum gibi aslında ama olay Kablonet olunca sonuç değişir gibi geldi, o yüzden sorayım dedim.

Bizim bina nispeten yeni, Kablonet DOCSIS altyapısı var, 200/20 destekliyor. Lakin müşteri hizmetlerine meraktan “Acaba daha yüksek hızlar sağlanabilir mi DOCSIS üzerinden, 500 ya da 1000 gibi?” diye sorduğumda aldığım cevap “Sizin binada zaten fiber hattı var 1000 Mbps ama daireye çekilmemiş. Cam kablonun daireye çekilmesi gerekiyor, 186'yı arayın” oldu. Gerçekten de apartmanın giriş koridorunda Kablonet dolabının üzerinde “Fiber 1000MBPS” etiketi var. 186'yı aradım arıza kaydı oluşturduklarını söylediler.

Şimdi nasıl bir süreç işleyecek, bilgisi olan var mı? Umursar mı, benim bir ücret ödemem gerekecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim de bir tanıdığıma geldi Fiber sizinle aynı durumda. Arıza kaydı bıraktım 4 gün oldu halen gelmediler. DOCSİS olan şebeke de arıza yaptı, 4 gündür internetsiz bekliyoruz, ne DOCSIS şebekeyi tamir ediyorlar ne de Fiber'i gelip çekiyorlar. Turksat bulaşılmaması gereken bir firma anlamış olduk.

ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.