Şimdi Ara

Kablonet-CSGO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 kez dolu dolu email attım adamlara. Adamların tek dönüşü şu şekilde oldu 3 emailime. 100lü iplerde bunlar yaşanır vesaire. Bukadar net bi cevap oldu. Ama sordugum soruların hiç birine cevap alamamış gibi hissettim cünkü sordugum sorular bu degildi. Mersin il müdürlügnü aradım Kablonetin dedilerki kaynağı TTnetten alıyoruz o yüzden pinginiz böyle. Sinirlerim gerçekten bozuk. Yani belki ellerinden bişeler gelebilir gibi ama hiç uğraşmak istemiyolar gibide.
  • Çok haklısınız. Keşke süperonline a geçseydim diye düşündürmüyor degiller. Geçeli 2. ayımdayım ayrılsam nekadar para öderim sizce ? Şuanda ödediğim para 120 tl aylık olarak. Süperonline da indirim yapan bi yayıncı varmı kablonet in Unlost kanalındaki yaptıgı indirim gibi ?

Tracert adresi için teşekkürler kaynağı evet ttnetten alıyorum. Ping değerlerim ise 70-90 ms arası oynuyor. İşin kötüsü ben MM kasmam belli bi süre sonra esea ya geçerim diye düşünürken topluluk sunucularındaki aldığım ping değerim normalde 20-30 arası oynicakken 30-50 arası oynuyor. Çok gıcık bi durum bu gerçekten çok pis sogudum kablonetten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Sevdadır Türkiye

Selamlar. Dün twitch de, berkin yayında gördüm ve chate de yazdım. 80ms ile oynuyor, yayında kablonet logosu var, yani adama sponsor kablonet.

Bir firma kendi ayağına bu kadar güzel sıkar. 80ms ile ne vuracaksın? Resmen 'bizden net bağlatmayın, yurt dışı pinginiz 88ms olur' diye reklam vermişler.

Normal sağlıklı bir bağlantı ile İstanbul Avrupa frankfurt pingi 38~42ms Anadolu yakasında 40~46, İzmir 48~56, Ankara 52 ve üzeridir. Daha üstü ping alıyorsanız, ya lokasyonda yada omurga da sorun vardır.

146.0.249.114 FPL Server ip adresi.

Ping - t ve tracert ile bakabilirsiniz pinge
    istanbul avrupa ben eskiden 15 ms ping alırdım şimdi 60 ms alıyorum frankfurt pingide 51 alırdım şimdi 62 alıyorum. Ben bu değerleri ankara dan alırdım. Şimdi ne olduda bu kadar bir artış oldu bir anda onu anlamadım ben. Arıyorum sinyal değerlerinizde sıkıntı var deniyor. Galiba kutudan binama proje çizilmiş fiber gelecek. Ama çok uğraştım bakalım.

• Ping değerlerinde sıkıntı var ve bundan dolayı da Online oyun ve tv gibi hizmetlerden yararlanamıyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    Bi kişi daha bunu söylemişti eskiden böyleydi böyledi diye şimdi neden böyle oldu diye.. Süperonline ı aradım bugün adamlar yurtdışı sunucularla anlaşmamız var türkiyede en iyi ping değerini biz veririrz dediler. Ama evimin 8 megabit hız desteginin oldugunu duydum. Yani normal ttnet adsl hızı destekliyor o sebepten kablonete katlanacam gibi.. Ama bize bunu yapmak yerine süperonlne gibi bi anlaşma sağlasalar ya yurtdışına destek için süperonline gibi.
  • her aradıgımda sinyal değerlerinde bi problem var diyorlar ve şşimdi gene aradım gene öyle dediler bi ekip yolluyoruz diyolar ve ekip yolladıkları yok.. Diger aradıgımda niye ekip gelmedi dedgmde sistemden düzelttik gibi bişe söylüyorlar. Öbürsü gün arıyorum gene sinyal degerlerinde bi problem var diyorlar bu böyle devam ediyor !
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosedur-

her aradıgımda sinyal değerlerinde bi problem var diyorlar ve şşimdi gene aradım gene öyle dediler bi ekip yolluyoruz diyolar ve ekip yolladıkları yok.. Diger aradıgımda niye ekip gelmedi dedgmde sistemden düzelttik gibi bişe söylüyorlar. Öbürsü gün arıyorum gene sinyal degerlerinde bi problem var diyorlar bu böyle devam ediyor !
    Bende aynı sıkıntı var kardeşim en son proje çizdik dediler ne olacak bilmiyorum. Uydunette cidi bir sıkıntı var bölgen neresi acaba
  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    mersin-tarsus tayım hocam siz nerdesiniz?

sinyal değerleriyle ilgili yarın gelecekler sanırım. Tarsustaki kablonet işyerinin sahibinin birisiyle konuştum bugün akşam üzeri. Adam her mahalleye ayrı kaynak gelecek bundan sonra cihazlar koyuyoruz her mahalleye dolaplar kadar her mahallenin ayrı bi dolabı olacak gibi şeyler söyledi. Orda dolap yerine farklı bi terim kullandı. ben dolaba çevirdim onu anlayın işte. Sizlerde böyle bi duyum aldınızmı ? Ozaman daha iyi olacakmış ping değerlerimiz bundan 3 ay sonrasından bahsetti. Ocak ayında filan gerçekleştirecekmiş bu olayı sanırım. Umarım düzelir şu ping sorunu. Bide süperonline gibi bi anlaşma yapsalar yurtdışı sunucularla online oyunlardada pingimiz azalsa keşke. fazla degil 40-50 arası olsa pingimiz ne hoş olur. Tabi bunlar şimdilik bi hayal
  • quote:

mersin-tarsus tayım hocam siz nerdesiniz?

sinyal değerleriyle ilgili yarın gelecekler sanırım. Tarsustaki kablonet işyerinin sahibinin birisiyle konuştum bugün akşam üzeri. Adam her mahalleye ayrı kaynak gelecek bundan sonra cihazlar koyuyoruz her mahalleye dolaplar kadar her mahallenin ayrı bi dolabı olacak gibi şeyler söyledi. Orda dolap yerine farklı bi terim kullandı. ben dolaba çevirdim onu anlayın işte. Sizlerde böyle bi duyum aldınızmı ? Ozaman daha iyi olacakmış ping değerlerimiz bundan 3 ay sonrasından bahsetti. Ocak ayında filan gerçekleştirecekmiş bu olayı sanırım. Umarım düzelir şu ping sorunu. Bide süperonline gibi bi anlaşma yapsalar yurtdışı sunucularla online oyunlardada pingimiz azalsa keşke. fazla degil 40-50 arası olsa pingimiz ne hoş olur. Tabi bunlar şimdilik bi hayal
    bende saha dolabı var sorun fiber yok fiber döşeyeceklermiş sanırım bilmiyorum.

• cadavaros kullanıcısına yanıt
    İstediği ip aralığını seçmesi imkansız. Hangi cmts 'e bağlıysa o ip aralığını almak zorundadır. Ama sadece bir tavsiye olarak söylüyorum. Bir sefere mahsus sabit ip abonesi ol. Denemek için. İp bloğun değişebilir. Çünkü sabit ip si olmayan abonelere kablonet ip adresinin azlığından dolayı sanal ip vererek çözüm üretmektedir. Sabit ipde farklı bir blok kullanılmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasanmt20

İstediği ip aralığını seçmesi imkansız. Hangi cmts 'e bağlıysa o ip aralığını almak zorundadır. Ama sadece bir tavsiye olarak söylüyorum. Bir sefere mahsus sabit ip abonesi ol. Denemek için. İp bloğun değişebilir. Çünkü sabit ip si olmayan abonelere kablonet ip adresinin azlığından dolayı sanal ip vererek çözüm üretmektedir. Sabit ipde farklı bir blok kullanılmaktadır.
    Ne demek ipi blogu yok yıllardır aynı ipi blogunda superonline omurgasindayim adamlar ttnet omurgasında olduğu için pingleri uçuk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• En yüksek 56 ms çıktı.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    hangi omurgadan baglanıyorsunuz ki acaba ? ben ttnet omurgasındaymışım google tracert attıgınızdaki SS si atarmısınız ? Bende ping -t 146.0.249.114 e attıgımda 71-79 arası görüyorum. ve hangi şehirdesiniz merak ettim
  • prosedur- P kullanıcısına yanıt
    İstanbul'dan bağlanıyorum.

quote:

Tracing route to hosted-by.hiperz.com [146.0.249.114]
    over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
    2 * * * Request timed out.
    3 9 ms 11 ms 9 ms 172.25.33.45
    4 9 ms 10 ms 9 ms 212.156.129.161.static.turktelekom.com.tr [212.156.129.161]
    5 10 ms 9 ms 9 ms 00-atakoy-xrs-t2-1---00-atakoy-t3-4.statik.turktelekom.com.tr [81.212.28.182]
    6 47 ms 47 ms 47 ms 212.156.101.70.301-fra-col-1.00-atakoy-xrs-t2-1.statik.turktelekom.com.tr [212.156.101.70]
    7 47 ms 47 ms 49 ms et-7-0-0-u100.cr-polaris.fra1.core.heg.com [80.81.192.239]
    8 50 ms 48 ms 47 ms 87.230.114.2
    9 60 ms 60 ms 60 ms hosted-by.hiperz.com [146.0.249.114]

Trace complete.

Hocam çok ping İstanbul için bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD386127B -- 17 Ekim 2018; 23:20:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Bence'' diyecek bir durum yok.
  • quote:

3 kez dolu dolu email attım adamlara. Adamların tek dönüşü şu şekilde oldu 3 emailime. 100lü iplerde bunlar yaşanır vesaire. Bukadar net bi cevap oldu. Ama sordugum soruların hiç birine cevap alamamış gibi hissettim cünkü sordugum sorular bu degildi. Mersin il müdürlügnü aradım Kablonetin dedilerki kaynağı TTnetten alıyoruz o yüzden pinginiz böyle. Sinirlerim gerçekten bozuk. Yani belki ellerinden bişeler gelebilir gibi ama hiç uğraşmak istemiyolar gibide.
    Aynı çileden bende geçtim.
    TTNET google ping
    Kablonet-CSGO

Kablonet google ping

Kablonet-CSGO

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.