Bildirim
KABLONET [ANA KONU] (2517. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü,
3 Mobil
3 Mobil
Giriş
-
Ben de bugün 100'ünüzü Güldüren Kampanya için 24 ay taahhütlü olarak başvurdum. Başvurduktan 1 saat sonra yarın bağlamaya müsait misiniz diye arandım. Cidden hızlı bir dönüş oldu. _____________________________ Yamaha RX-V585 - Heco Victa Prime 302 - Heco Victa Prime 102 - Sony Sa-cs9 -
Arkadaslar technicolor modem kullanan varmi superonline ile sozlesmem ay sonu bitiyor uydunet fibere gecicem modemi technicolor almak istiyorum kullanan varmidir benim evim buyuk cekim sorunu yasamak istemiyorum wifi de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Neden ki? Superonline verebiliyor 1000mbit falan, vodafone 500mbit verebiliyor.quote:
Orijinalden alıntı: İmHyp3rioN
Sanırsam btk nın yüzünden çıkmıyor o hızlar.
Yılın son 1-2 günü arayıp yenileyin. Olur da yeni yılda daha iyi bir kampanya çıkarırlarsa çok çok 1-2 günlük çok cüzi miktardaki taahhüt bozma bedelini ödeyip yeni kampanyaya geçersiniz. Çıkmazsa da zaten mevcuttaki en iyi kampanyada devam etmiş olursunuz. _____________________________ Enses requirimus saevos nos, nos ferrei reges servi fati, morta ex terra mortiferra tela in hostes bello ad moventes. Equos frenamus furentes Capi ta superba quatientes mortem hostibus et luctem date acrem di manes sternadis. Ave Nevis, ave ferrum, Ave tela, ave cruor, Ave pugna, ave moritur. Skylon!
-
Evet mantıklı kendi tarifenizden daha yüksek bir tarifeye geçebilirsiniz fiyat bakımından. Bir diyeri de şuanda dikkatimi çekiyor vadafone ilk 6 ay 500 mbit hızları konuşuyor. Hızlar artabilir. Emin değilim ama hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Riddle of Steel
Yılın son 1-2 günü arayıp yenileyin. Olur da yeni yılda daha iyi bir kampanya çıkarırlarsa çok çok 1-2 günlük çok cüzi miktardaki taahhüt bozma bedelini ödeyip yeni kampanyaya geçersiniz. Çıkmazsa da zaten mevcuttaki en iyi kampanyada devam etmiş olursunuz._____________________________ -
Boş yapma kardeşquote:
Orijinalden alıntı: cadavaros
Kablonette e kadar ifadesi yok neyse o

Yemin ederim şaka gibi adamsın. Kablonet babamın firmasımı çok merak ediyorum seni ya 

Bir insan göz göre göre nasıl bu kadar firmayı korur aklım ermiyor. Ne çıkarın var çok merak ediyorum.
Hep aynı hikaye birinin arkadaşı olur birinin kankisi olur yok der 200 mbit olur sonuc olarak turksatta der bizim böyle bi haberimiz yok kaynak gösterilmeden bu tarz şeylere bu forumda inanılmaz._____________________________ -
Ne oldu pingin mi artti yine ağlamaya başladınquote:
Orijinalden alıntı: MC.CYBER_
Boş yapma kardeş

Yemin ederim şaka gibi adamsın. Kablonet babamın firmasımı çok merak ediyorum seni ya 

Bir insan göz göre göre nasıl bu kadar firmayı korur aklım ermiyor. Ne çıkarın var çok merak ediyorum.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Galatasaray.. Diablo 3 CADAVAROS#2806
-
Ankara Eryaman'da oturuyorum. Süperonline Fiber bağlı şuan ve 3-5 gün sonra taahhüt sürem doluyor. Hangi servis sağlayıcısına geçiş yapsam diye kara kara düşünüyorum. Kablonet tavsiye eder misiniz? _____________________________ -
turknet geçersen YAPA varsa 100 Mbps indirme ve gönderme simetrik alırsın yüksek gönderme hızı sunar ve az ping oyun oynarsın. Millenicom telefondan müşteri hizmetleri var.
Senin yerinde olsam turknet geçip 1 ay denerdim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yoo gayet iyi çalışıyor nazar deymesin muahahahhahaquote:
Orijinalden alıntı: cadavaros
Ne oldu pingin mi artti yine ağlamaya başladın
Alıntıları Göster_____________________________ -
Aynı bölgede oturuyoruz. Binada sadece kablonet altyapısı var benim. Türknet illetinden çıkıp kablonete geçmiştim. Memnunum. Nereye geçersen geç türknetten uzak dur bence. Ping zıplamasından psikolojin bozulur.quote:
Orijinalden alıntı: A N K A R A
Ankara Eryaman'da oturuyorum. Süperonline Fiber bağlı şuan ve 3-5 gün sonra taahhüt sürem doluyor. Hangi servis sağlayıcısına geçiş yapsam diye kara kara düşünüyorum. Kablonet tavsiye eder misiniz?
Ben de 100'üzü güldüren tarife ile aranıza katıldım arkadaşlar. Dün ve bugün test etme şansım oldu. Çok stabil geldi. Tek kötü yanı wifi çekim gücü çok kötü. Router ile bunu hallettim. Bir de modemde admin paneli sürekli hata veriyor. Modemi resetleyip hallediyorum, sonra yine değişiyor. Modem çok dandik. Mutlaka Router almanız gerekli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seradonin -- 22 Aralık 2019; 11:47:11 >_____________________________ Yamaha RX-V585 - Heco Victa Prime 302 - Heco Victa Prime 102 - Sony Sa-cs9 -
Ben Rüyakent Sitesinde oturuyorum hocam. Vodafone, Turkcell, Türk Telekom, Kablonet hepsi var. Şuan Turkcell kullanıyorum devam mı edeyim sizce yoksa kablonet daha mı iyidir? Birde kablonet de modem vs. her şey içinde mi? Kurulum ücreti vs..quote:
Orijinalden alıntı: Guest-69F3BB092
Aynı bölgede oturuyoruz. Binada sadece kablonet altyapısı var benim. Türknet illetinden çıkıp kablonete geçmiştim. Memnunum. Nereye geçersen geç türknetten uzak dur bence. Ping zıplamasından psikolojin bozulur.
Alıntıları Göster_____________________________
-
Hocam fiber var demişsiniz. Bir sorununuz yoksa ve arada fiyat farkı fazlaysa macera aramaya değmez. Ama ben bir problem yaşamadım kablonetin interneti açısından. 3-4 aydır kullanıyorum pingde daha 1 kere oynama görmedim. Hep sabit. Ayrıca fibere göre kablonette 10+ ping olur. (Speedtest vodafone.de hız testinde 55 ping veriyor bende mesela)quote:
Ben Rüyakent Sitesinde oturuyorum hocam. Vodafone, Turkcell, Türk Telekom, Kablonet hepsi var. Şuan Turkcell kullanıyorum devam mı edeyim sizce yoksa kablonet daha mı iyidir? Birde kablonet de modem vs. her şey içinde mi? Kurulum ücreti vs..
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 22 Aralık 2019; 15:9:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
2ping çok iyi ama önemli olan yurt dışı sunucuları. Ankara göknette 10ping çıkıyor bende mesela. Frankfurt seçince (2200km) 55 çıkıyor. Sizde 40-45 çıkar diye tahmin ediyorum. Oyunlarda 10 pingi anlayacak kadar hassas gözleriniz yoksa (burda bazı arkadaşlarda var) geçip denebilirsiniz. Kaldı ki ben çok fazla oynarım beni etkilemedi hiç. Türknetten buraya geçtiğimde kanseri yenmiş gibi hissettim.quote:
An itibariyle süperonline değerlerim bu şekilde hocam sizce nasıl iyi mi? Pek anlamam etmem bu tür şeylerden

Alıntıları Göster
(60fpste vsync açıp oynardım 144hzye geçmeden önce ama yine etkilemiyor o input lag. Mantıken pingle aynıdır bu gecikme mesela)
Superonline de 100mbps kablonete göre misliyle pahalıdır diye tahmin ediyorum. Ve emin değilim ama artık modem ücretsiz diye bir şey duydum kablonette, arayıp sormak gerekiyor.
Ek olarak online oynadığınız oyunların ip adreslerini verirseniz traceroute sonuçlarını atarım, karşılaştırırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 22 Aralık 2019; 17:8:45 >
-
Ben de yapmıştım bir kaç kere 103mbps görmüştüm ethernet üzerindenquote:
Orijinalden alıntı: V1CT0RY
Bazen şikayet oluşturuyorum internet hızım düşük diye, gelen arkadaş sinyali yükselttim diyor bakıyorum 105/106 Mbit alıyorum. Bir gün sonra yine eski haline dönüyor...

Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
![KABLONET [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f3d%2fba%2f22%2f3dba224a384df84430de3cf7aff1d78f.png&t=141302001&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt