Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (1700. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yavuzkral Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
67.878
Cevap
447
Favori
3.791.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
66 oy
Giriş
  • Beyler uydunun ping değerlerinin nasıl çünkü benimki bazen uçabiliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 de "Psn network" bağlantı problemi olmaya başladı son 5-6 gündür, oyun oynatmıyor bazen ( ping felan değil, hiç giremiyorum ) en son 5-6 gün önce gece 1 gibi modem kendi kendine fabrika ayarlarına dönmüştü ondan beridir durum aynı. Müşteri hizmetlerini aradım olayı pinge çevirdi " yok beyfendi işte ping genel sorun oyundandır vsvs" demeye başladı en son açıkca söylememe rağmen belki ip blok yapmışsınızdır nebileyim belki port engellemişsinizdir dememe rağmen " yok beyfendi genel olarak herkesin girebildiği sitelere vs girebiliyorsunuz dedi, en sonda hattınızda bir problem yok deyince tamam deyip uzatmadım belki düzelir umuduyla 1 gün ara ile 2 kere aradım fakat yine aynı, modem den / modem sayfasından fabrika ayarlarına döndürdüm defalarca reset attım, dmz açtım sabit ip atadım hala sorun devam ediyor.

Yarın birdaha arayacağım ne diyim mh'lere ? nasıl bir yol izleyim ? yoksa direk arıza kaydı mı bırakayım ?

Bu arada modemin sinyal değerleri bunlar, aboneliğin başlangıçında snr değerleri 60lardaydı şimdi 40lara düşmüş yetersiz mi geliyor acaba ?

KABLONET [ANA KONU]

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "

• Arkadaşlar benim de birkaç sorum olacaktı. Hatırlayanlar vardır , geçtiğimiz sene büyük kesintiler olmuştu uydunette ve bunlar özellikle ağustos ayında yaşanmıştı. Daha sonra eski haline döndüğü söylenmişti ama benim o zamandan beri düzelmeyen bir ping sorunum var. Şöyle ki ; normalde 80 ping aldığım serverlar şimdi bana 110 ping veriyor. Hem bu sadece bir oyunda değil birçok oyunda böyle . Ve bu sorunu kullandığım paralı Vpn ile Türkiye 'den tekrar Türkiye'ye bağlanarak çözüyorum. Ama zaten yeterince para verdiğim interneti bir de vpn üstünden ayrıca para vererek düzeltmek can sıkıyor. Şimdi gelelim sorularıma :
    1- TR > TR bağlantısı yaparak normal değerlere dönebiliyor olmam sorunun bağlantı trafiğinden olduğunu mı gösterir ?
    2 - Elimde "MASTER UYDUNET CBC-382D1" modem var , bu modemi fabrika ayarlarına döndürüp tekrardan kurmak fayda sağlar mı ?
    3- Burada gösterilen değerler normal mi ? link :
    Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Degerler
    http://hizliresim.com/QMnoz3

Ben youtube veya benzeri yabancı sitelerde normal 1080p videolar izlemekte sorun yaşamıyorum ama sadece oyunlarda böyle hız sorunu yaşamam acaba bir engel mi var diye düşündürmüyor değil .
    Cevaplarınızı merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3C676FE9 -- 10 Temmuz 2016; 9:47:13 >

• beyler taahhut bitti. ayin 12 sinde som basvurusu olan 51 liralik kampanya cazip gelmedi. sizce 2 gun bekleyip yeni kampanyalarimi goreyim?

Orijinalden alıntı: McNope

Arkadaşlar benim de birkaç sorum olacaktı. Hatırlayanlar vardır , geçtiğimiz sene büyük kesintiler olmuştu uydunette ve bunlar özellikle ağustos ayında yaşanmıştı. Daha sonra eski haline döndüğü söylenmişti ama benim o zamandan beri düzelmeyen bir ping sorunum var. Şöyle ki ; normalde 80 ping aldığım serverlar şimdi bana 110 ping veriyor. Hem bu sadece bir oyunda değil birçok oyunda böyle . Ve bu sorunu kullandığım paralı Vpn ile Türkiye 'den tekrar Türkiye'ye bağlanarak çözüyorum. Ama zaten yeterince para verdiğim interneti bir de vpn üstünden ayrıca para vererek düzeltmek can sıkıyor. Şimdi gelelim sorularıma :
    1- TR > TR bağlantısı yaparak normal değerlere dönebiliyor olmam sorunun bağlantı trafiğinden olduğunu mı gösterir ?
    2 - Elimde "MASTER UYDUNET CBC-382D1" modem var , bu modemi fabrika ayarlarına döndürüp tekrardan kurmak fayda sağlar mı ?
    3- Burada gösterilen değerler normal mi ? link :http://hizliresim.com/QMnoz3

Ben youtube veya benzeri yabancı sitelerde normal 1080p videolar izlemekte sorun yaşamıyorum ama sadece oyunlarda böyle hız sorunu yaşamam acaba bir engel mi var diye düşündürmüyor değil .

aynı modemden bendede var 100 mb hızda 80 130 arası ping alıyorum

youtubede 360 p ustu videolar takılıyor

• Sabahlar olmasin kapsaminda uyku yok degil de, uyku yok plus kullanmak mumkun mudur?

Arkadaşlar benim de birkaç sorum olacaktı. Hatırlayanlar vardır , geçtiğimiz sene büyük kesintiler olmuştu uydunette ve bunlar özellikle ağustos ayında yaşanmıştı. Daha sonra eski haline döndüğü söylenmişti ama benim o zamandan beri düzelmeyen bir ping sorunum var. Şöyle ki ; normalde 80 ping aldığım serverlar şimdi bana 110 ping veriyor. Hem bu sadece bir oyunda değil birçok oyunda böyle . Ve bu sorunu kullandığım paralı Vpn ile Türkiye 'den tekrar Türkiye'ye bağlanarak çözüyorum. Ama zaten yeterince para verdiğim interneti bir de vpn üstünden ayrıca para vererek düzeltmek can sıkıyor. Şimdi gelelim sorularıma :

Ayni sorunu yasayan arkadaslara da en azindan gecici bir cozum olmasi icin vpn adini verebilir misiniz? Denedigim bazi tr vpnler daha da artisa sebep oluyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mümkün değil ,

PLUSın kendi tarifesi farklı ,

• Dilerseniz "Yenileyen Uyku Yok Plus" hizmeti satın alarak (iptal ettirmediğiniz sürece) her ay otomatik yenilenecek şekilde bu servisten faydalanabilirsiniz.

Sınırsız (Her Ay Otomatik Yenileme) 19,99 TL/Ay

Enses requirimus saevos nos, nos ferrei reges servi fati, morta ex terra mortiferra tela in hostes bello ad moventes. Equos frenamus furentes Capi ta superba quatientes mortem hostibus et luctem date acrem di manes sternadis. Ave Nevis, ave ferrum, Ave tela, ave cruor, Ave pugna, ave moritur. Skylon!
  • Aradığınız özelliklerde kampanya yoksa 1 hafta daha bekleyin , muhtemelen yeni kampanyalar başlayacaktır.

Hiç uygun kampanya başlamazsa devam eden kampanyalarda aslında birbirinin değişik varyasyonları gibi size uygun olana geçersiniz.
    Enses requirimus saevos nos, nos ferrei reges servi fati, morta ex terra mortiferra tela in hostes bello ad moventes. Equos frenamus furentes Capi ta superba quatientes mortem hostibus et luctem date acrem di manes sternadis. Ave Nevis, ave ferrum, Ave tela, ave cruor, Ave pugna, ave moritur. Skylon!
  • Riddle of Steel kullanıcısına yanıt
    cevabiniz icin tesekkurler.

VPN ile sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoWeRLoGY -- 11 Temmuz 2016; 5:11:30 >

Orijinalden alıntı: Grimnaxx

quote:

Ayni sorunu yasayan arkadaslara da en azindan gecici bir cozum olmasi icin vpn adini verebilir misiniz? Denedigim bazi tr vpnler daha da artisa sebep oluyordu.

PureVpn kullanıyorum. Bu arada twitch yayıncısı mısınız ? Öyle bir arkadaş varda , merak ettim . ^_^

----

Sorunumu destek@uydunet.net adresiyle konuşarak çözüme kavuşturdum. Artık eskisi gibi güzel değerler alıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3C676FE9 -- 12 Temmuz 2016; 12:14:11 >

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    https://www.amazon.com/SURFboard-SBG6900AC-DOCSIS-AC1900-Router/dp/B016PE1WZQ bunu alabilirsin bende amerikanpostam diye bir siteden bunu getirtmeyi düşünüyorum ekimde ve 50
    mbps lik 250 gb akk si olan pakete gecicem adsl den gina geldi

Birde 50 250 gb kota ile

100 e 100gb kota arasinda kaldim.

Uyku yok alirsam hangisi mantikli olur ? Hiz cok onemli olur mu yoksa en mantiklisi 50 ye 250 mi ?

R6 oynuyorum ps4 uzerinden

Orijinalden alıntı: SgtLittleNoob

Mevcut hızın ve fiyatın altındaki tarifelere geçiş yaptırtmıyorlar diye biliyorum.www.turksatkablo.com.tr 'deki bir sayfada böyle yazıyordu.

Örnek vermek gerekirse (fiyat ve hızları uydurdum);

50Mbps/100GB 70TL'lik bir tarife kullanıp daha sonra 25Mbps/35GB 40TL'lik bir tarifeye geçiş yapamazsın. Ama 100Mbps/200GB 100TL'lik tarifeye geçiş yapabilirsin.

Sunu bir incelermisin acaba sanki bunda serbest birakmislar gibi?

Eger oyleyse 100 e 100 almak mantikli olmaz benim icin

• Birde kablo tv illaki aktif etmem gerekiyor mu ? Sadece internet hizmeti satin alamiyor muyuz?

• Simdi aradim ogrendim yanliz kendi modemimi kullanabiliyormuyum diye sordum modem firmasindan bilgi alin dendi bende airties var ttnetin verdigi fiber icin o modemle devam etsem oluyor mu yoksa illa netmaster modemide mi satin almam lazim ?

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.