Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
64.763
Cevap
416
Favori
3.474.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar mrb.ben kablonet kullanıyorum masaüstü bilgisayarımda.
    bugün laptop bilgisayarı bağlamaya çalıştım ama IP adresi alamadı.laptop her zaman başka bi modemle kullanılıyodu acaba farklı bi modemle yani benimkiyle bağlamaya çalıştığımdan olabilir mi sizce?Ayrıca da adsl'le bağlanıyodu nete,laptop yani.bu sorunu nasıl çözebilirim bir fikri olan var mı? acil yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
    saygılar
  • şimdi dostum ethernetden bağlıyacaksın ilk önce kablo modemin fişini çek sonra ethernet kablosunu laptoba tak.xp kullanıyorsan ağ ayarlarına gel orda aktif olan hızlı lan bağlantısının üzerine gel mouse sağ ve özellikler herşeyi ip ve dns otomatik alı işaretle ve çık sonra modemi fişe takve bekle bağlantın olacaktır 1 dakka içinde.....
  • yaptım ama olmadı dostum ya.dünden beri aklıma gelen bütün yolları denedim ama olmuyo bi türlü.laptopun başka bi modemle kullanılmış olduğu için bağlantının kurulamadığını düşünüyorum var mıdır bi çözümü acaba?
  • memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim
  • baglantıyı sokun, fisi cıkartın, bilgisayarınızı kapatın.

10 dakika kadar bekleyin, modemin ethernet baglantısını yapın.

bilgisayarı acın, daha sonra bilgisayara ethernet girisi yapın...

benimde benzer sorunum olmustu bana bu yolla cozum olur dediler ve su anda sorunsuz kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kolcu4

arkadaşlar şu ip olayı geçmiş bi kaç kez ip değişmek için yapmanız gerekn şu

önce başlat çalıştır cmd yazın ve enterlayın

gelen pencerede komut satırına ipconfig /release yazın ve bekleyin ipnizin değerleri 0lı bir şekilde gelcek karşınıza sora modeminizi fişten 10saniye kadar çektikten sonra geri takın ve ipconfig /renew yazın ipniz değişecektir ve rapid-share gibi download sitelerinden rahatlıkla downloadunuza devam edebilirsiniz umarım işinize yarar daha önce verildiyse kusura bakmayın....

teşekkürler.bunu ilk mesajıma ekliyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: EliasGS

baglantıyı sokun, fisi cıkartın, bilgisayarınızı kapatın.

benimde benzer sorunum olmustu bana bu yolla cozum olur dediler ve su anda sorunsuz kullanıyorum

hocam olmadı ya
    denedim ama olmadı.usb ile denedim öyle de olmadı.IP noları kendim verdim yine olmadı yok mu bi bilen ya
  • yaw bende yeni wireless kablo modem aldim motorola...şifre koydum 64bit wep.. korur heralde :D 128bit de vardi cok uzun bi yere kaydetmek lazim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 28 Eylül 2006; 19:59:47 >
  • Hımm yine kablo internete verip veriştirmişler. Sorunu olan arkadaşlar için inşallah en kısa zamanda çözülür diyorum. Burasının kablo interneti taş gibi maşallah İzmir\Bornova\Özkanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvardar -- 28 Eylül 2006; 20:16:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_okan

quote:

Orjinalden alıntı: EliasGS

baglantıyı sokun, fisi cıkartın, bilgisayarınızı kapatın.

hocam olmadı ya
    denedim ama olmadı.usb ile denedim öyle de olmadı.IP noları kendim verdim yine olmadı yok mu bi bilen ya

sen ne yapmak istiyordun ?ip değiştirmek mi?sabit ip almak mı?
  • hocam ben laptopu nete bağlamak istiyorum.benim masaüstü bilgisayarım ethernetle bağlı.laptopu bağlıyım diyorum ethernetle olmuyo.bugün usb kablosu aldım usb ile laptopa paylaştırıyım dedim yine olmadı.işin garip tarafı usb ile masaüstü bilgisayarım bile bağlanmadı nete.sorunlarım bunlar dün akşamdan beri kimseden bi çözüm bulamadım
  • arkadaşlar bu modemin setupına nasıl girilir ya bilen var mı bunu öğrenmem lazım sanırım
  • modemin kitapçığında yazar modemin setup ına nasıl girileceği.kitapçık yoksa markasını buraya yaz yardımcı olmaya çalışalım ama usbden bağlama olayı pek sağlıklı değil.kablonet paylaştırmada en sağlıklı yöntem ilk mesajımda yazdığım yöntemdir.yani ipsharer olayı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

modemin kitapçığında yazar modemin setup ına nasıl girileceği.kitapçık yoksa markasını buraya yaz yardımcı olmaya çalışalım ama usbden bağlama olayı pek sağlıklı değil.kablonet paylaştırmada en sağlıklı yöntem ilk mesajımda yazdığım yöntemdir.yani ipsharer olayı....

hocam sorunu çözdüm yaklaşık 1hafta önce çok teşekkürler yine de
  • arkadaşlar ben yaklaşık 1ay önce bağlattım kablointerneti.ilk etapta 128 bağlattım
    acaba turksat hızları ya da en azından 128'i arttırmak gibi bu tarz kampanya ya da bişeyler düşünüyo mu bileniniz var mı?
    gerçi dediğim gibi daha ancak 1 ay olmuştur bağlatalı galiba ben de şimdiden çok şey istiyorum ama...
  • valla kardeşim 5 senedir kablonet üyesiyim arayıp her sordugumda çok az kaldı bekleyin görüşmelerimiz sürüyo gibi bahaneler duydum halada duyuyorum. 5 senede sadece 1 kere bir indirime girdi. şu özel şirketlerin ayrılıp hizmet bedeli olmamasını katmıyorum.birgünde adsl'den önce kablonet hızları 2 katına çıkartsında rekabet kızızşın ya. illa ilk önce adsl bişeyler yapacak 4-5 ay sonrada kablonet...
  • slm herkese.
    en kısa zamanda kablo nete bağlanmayı düşünüorum ama laptop olduğu için wireless kullanmak istiyorum. kablo netin wireless modemleri hakkında bilgisi olan var mı? ben bi tane modeme baktım fiyatı biraz pahalı geldi ama cokda seçenek görmedim. modemin özelliklerin gönderiyorum. yrdımcı olursanız sevinirim...

Wireless Kablo Modem

Geri yön performansını 30 Mbps a kadar iyileştirmektedir.

DOCSIS/EuroDOCSIS 2.0 ve CableHome 1.0 uyumludur.

54Mbps’e kadar kablosuz erişim imkanı sağlar,

Ethernet (w/A-MDIX) kolay kurulum imkanı sağlar,

QoS Özelliği,MSO SNMP Uzaktan Ağ Yönetimi

WebTarayıcısı ile Kablo Modem durumunun Otomatik algılama yönetimi

Servis Sağlayıcısı tarafından Sahada yazılım Güncellemesi imkanı

253 kullanıcıya kadar DHCP destekleme imkanı

DOCSIS/EuroDOCSIS SNMP MIBs desteği

TK onaylı

fiat:115$+kdv

• Kablo kullanıcıları için çok faydalı bir topik olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fealizob

slm herkese.
    en kısa zamanda kablo nete bağlanmayı düşünüorum ama laptop olduğu için wireless kullanmak istiyorum. kablo netin wireless modemleri hakkında bilgisi olan var mı? ben bi tane modeme baktım fiyatı biraz pahalı geldi ama cokda seçenek görmedim. modemin özelliklerin gönderiyorum. yrdımcı olursanız sevinirim...

Wireless Kablo Modem

Geri yön performansını 30 Mbps a kadar iyileştirmektedir.

DOCSIS/EuroDOCSIS 2.0 ve CableHome 1.0 uyumludur.

54Mbps’e kadar kablosuz erişim imkanı sağlar,

Ethernet (w/A-MDIX) kolay kurulum imkanı sağlar,

QoS Özelliği,MSO SNMP Uzaktan Ağ Yönetimi

WebTarayıcısı ile Kablo Modem durumunun Otomatik algılama yönetimi

Servis Sağlayıcısı tarafından Sahada yazılım Güncellemesi imkanı

253 kullanıcıya kadar DHCP destekleme imkanı

DOCSIS/EuroDOCSIS SNMP MIBs desteği

TK onaylı

fiat:115$+kdv

valla arkadaşım ben pek anlamam wireless'den ama ben de yaklaşık 1 ay önce falan bağlattım kablointerneti şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.müşteri hizmetleri ise 10 numara bence
    neyse modeme gelince markasını yazmamışın ama netmaster gibime geldi.eğer netmastersa benimki de netmaster ve sorunsuz kullanıyorum saatlerce.hem de ikinxi el aldım ben
    bu kadar yardımcı olabilirm eğer olduysam tabi

• Arkadaşlar ben şimdi 512K kablonete geçmek istiyorum, sınırsız 512K adsl kullanıyorum. Kablonete geçmek hem hız hemde fiyat bakımından daha iyi olur diye düşünüyorum, siz ne dersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.