Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (1106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
65.834
Cevap
429
Favori
3.547.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11041105110611071108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EliasGS

quote:

Orijinalden alıntı: Lizarazu77

Arkadaşlar bende 8mbit ttnet var,ancak hızım 1 mbite dustu alırken kadın limitsiz demişti bana,2 kerede sormuştum evet limitsz demişti herneyse yarın iptal ettirecegim evde kablo tv var,uydu net 3mb lık pakete gecmek istiyorum,uydu neti aradım bir modem markası verdiler ondan almak gerekiyormus galiba,kablosuz olarak kullanmak istiyorum,uydu nete uygun kablosuz en iyi modem hangisidir?

1 mbit e dusmenize ragmen yine limitsiz, bir kota yok. ancak adil kullanım kotasına takılıyoruz hepbirlikle.

Kablonet Netmaster modemleri veriyor kampanyaları dahilinde. muhtemelen ellerinde oldugundan dolayı onermislerdir.

ancak ben de konustum, Motorola kablo modem kullanmak istiyorum Docsis 3.0 uyumlu diye, bana bir sorun olmayacagını istedigim modemi kullanabilecegimi soylediler.

ben de modem arayısı icinderim Morotola SB6120 uzerinde duruyorum su gunlerde. bir cok olumlu yorum okudum hakkında. ancak TR de nereden temin edebilirim bilemiyorum.

benim evde zaten kablolu tv var,modem vermiyoruz dedi kadın bana telde sadece internet için uye olanlara,öyle bir kampanya su anda yok dedi,bir modem markası soyledi,kendiniz alacaksınız dedi ancak o sırada yazamadım modemin markasını ve su an aklıma degil,buradakilerden hangisi uygundur uydunet için,teşekkürler

www.vatanbilgisayar.com
    VATAN BİLGİSAYAR - Teknoloji & Bilgisayar Hiperstore'u
    http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/products.aspx?L2=NETDSL&k3=Kablosuz%20ADSL%20Modemler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 27 Nisan 2012; 3:12:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EliasGS

quote:

Arkadaşlar bende 8mbit ttnet var,ancak hızım 1 mbite dustu alırken kadın limitsiz demişti bana,2 kerede sormuştum evet limitsz demişti herneyse yarın iptal ettirecegim evde kablo tv var,uydu net 3mb lık pakete gecmek istiyorum,uydu neti aradım bir modem markası verdiler ondan almak gerekiyormus galiba,kablosuz olarak kullanmak istiyorum,uydu nete uygun kablosuz en iyi modem hangisidir?

1 mbit e dusmenize ragmen yine limitsiz, bir kota yok. ancak adil kullanım kotasına takılıyoruz hepbirlikle.

Kablonet Netmaster modemleri veriyor kampanyaları dahilinde. muhtemelen ellerinde oldugundan dolayı onermislerdir.

ancak ben de konustum, Motorola kablo modem kullanmak istiyorum Docsis 3.0 uyumlu diye, bana bir sorun olmayacagını istedigim modemi kullanabilecegimi soylediler.

ben de modem arayısı icinderim Morotola SB6120 uzerinde duruyorum su gunlerde. bir cok olumlu yorum okudum hakkında. ancak TR de nereden temin edebilirim bilemiyorum.

benim evde zaten kablolu tv var,modem vermiyoruz dedi kadın bana telde sadece internet için uye olanlara,öyle bir kampanya su anda yok dedi,bir modem markası soyledi,kendiniz alacaksınız dedi ancak o sırada yazamadım modemin markasını ve su an aklıma degil,buradakilerden hangisi uygundur uydunet için,teşekkürler

http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/products.aspx?L2=NETDSL&k3=Kablosuz%20ADSL%20Modemler

bunlar ADSL modemler... kablo modemleri arastırmanız gerekli.

• quote:

Bize de 8Mbps fakat ben 3-4 Mbps'yi geçtiğini göremedim hiç..Şimdilerde ise 2 yi görürsem mutlu oluyorum..70 lira ödüyorum ama youtube videolarını ancak ! 480p izliyorum
  • ben evime uydu net bağlatmayı düşünüyorum. bunun interneti flanı falanı nasıl oluyo. kısa bi açıklama yaparsanız çok makbule geçer. hiç bir bilgim yok çünkü. şimdiden teşekür ederim...
  • kablo internet teknolojisi
    tr.wikipedia.org
    Kablolu İnternet - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Kablo_internet

adsl internet teknolojisi
    tr.wikipedia.org
    ADSL - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Adsl

• odama gelen paralel kablotv var, uydunet alırsam yeniden kablo çekimi olur mu, olmazsa kablo modemi taktık mı alır mıyız neti
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeuntfor

odama gelen paralel kablotv var, uydunet alırsam yeniden kablo çekimi olur mu, olmazsa kablo modemi taktık mı alır mıyız neti

Gelen yayını şu cihazla tv ve kablo modeme ayırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 28 Nisan 2012; 13:30:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jrking

quote:

Orijinalden alıntı: exeuntfor

odama gelen paralel kablotv var, uydunet alırsam yeniden kablo çekimi olur mu, olmazsa kablo modemi taktık mı alır mıyız neti

Gelen yayını şu cihazla tv ve kablo modeme ayırıyorlar.

bu cihazı kablonun eve girdigi yerde kullanıp, 1 hattı direk modeme diger hattı da tekrar TV icin 3 veya 4 e bolme sansım olur mu?

4 odada kabloTV olsun, sadece 1 yerde uydunet olsun istiyorum. odaya gelen kabloyu TV ve NET olarak 2 ye ayırmak yerine eve ilk girdigi yerden yapmak uydunet icin daha saglıklı olur diye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliasGS -- 28 Nisan 2012; 14:39:38 >

• Bu Uydunette bütün siteler niye kapalı geçen za-mundaya giriyordum bugün giremiyorum.Girmek için ne yapmam lazım.
  • Ben pazartesi günü başvuru yapsam ne zaman gelir kurarlar, ne zamana internet açılır ortalama?
  • @MoNSTeR1907

1 hafta içinde halledilir.

@#Lord of War#

ip adresine 46.** diye başlıyorsa evet sorun var.vpn- proxy..vb ile aşılabilir.
  • Online oyunlarda yurtdisi pingleri nasil? 5mbite gecmeyi dusunuyorum?
  • sorunsuz oynarsin 5 mbit ile .
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

sorunsuz oynarsin 5 mbit ile .

Suan ttnet ile yurtdisi serverlarda 75 ile 100 arasi ping aliyorum ayni pingi uydunet ile de alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksus

quote:

sorunsuz oynarsin 5 mbit ile .

Suan ttnet ile yurtdisi serverlarda 75 ile 100 arasi ping aliyorum ayni pingi uydunet ile de alabilir miyim?

Kablo internet, xDSL'e göre daha iyi ping süresi verir.
  • daha iyi yada daha kötü denemez ..O senin bagli oldugun bolgenin hat kapasitesi ve yogunlugu ile ilgili bir olay
  • @eliasgs zaten o cihazı adsl de olduğu gibi ilk hat girişine bağladılar.

speedtest te ping denemelerinde ttnet ile ortalama 40 uydunet ile 10 ms seyretmekte.Oyunlar da 3 pc bağlanmasına rağmen ben baya fark gördüm..

ve dün geceki ttnetin kesintilerinden y.dışı y.içi hiç etkilenmedim . :))

işallah aboneliğim süresince :)) ve sonrasında da uydunet diğer iss lere benzemez ve dilerim ki onlardan daha iyi ve dürüst hizmet sunar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 28 Nisan 2012; 21:04:19 >
  • quote:

daha iyi yada daha kötü denemez ..O senin bagli oldugun bolgenin hat kapasitesi ve yogunlugu ile ilgili bir olay

İstanbul Goztepede ping sureleri nasil biliyor musunuz? Apartmanda kullanan varmis ama pingini bilmiyor.
  • şidmi odama gelen kablo tv hattı var, modem olsak docsis 2 70 liraya interneti açtırsak taksak fişe olur mu bu iş

başka bir şey yapmıyoruz di mi gerisini gelip hallediyorlar
  • 5mbit alsam 5*1024/8 = 600 küsür mü olacak ? Normalde şu an 850/900 ile indiriyordum yani 8mbit idi sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 11041105110611071108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.