Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (1061. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.346
Cevap
435
Favori
3.665.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10591060106110621063
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır ücret yok daha. ocaktan sonra 1 tl olacakmış.
    Yapma ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiHKLeT

Arkadaslar bir sorum var bende motorola kablolu modem vardi simdi Netmaster var fakat internete girmiyor.Ne ayari yapilacak buna ?

arayıp modemin mac id'sini belirtmediyseniz, modemin arayüzünde var. oradan bakıp müşteri hizmetlerine aktarın. normale döner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patlayamamismisir -- 22 Kasım 2011; 20:38:53 >
  • Modemde sorun var demislerdi garantiye gitti ve yeniden motorolanin mac adresini vermistim.Simdi adam bana 2 adet var eskisini baglayin dedi yani netmasteri yeniden kullanmaya basladigim modemi.Bagladim ve bana Oflline gozukuyor hatta sorun olabilir deyip ekip gondereceklerini soylediler simdi ben ne yapiym arayip mac adresi mi veriym ?Yoksa servisi mi bekleyeyim ?
  • Eski modemini eğer kullanmayacaksan, onu zaten müşteri hizmetlerine bildirme. Zaten karışık olan kafaları iyice karışıyor. Yeni bir modem aldım mac ip mi size bildiriyorum deyip söyle ve güncellesinler. Yeni modemle böylelikle giriş yapabilirsin. Eğer yeni modemle arıza olursa hatla veya onların teknik durumlarıyla ilgili bir arıza. Eski modemi hiç karıştırma çünkü eskisi üstünden gideceklerdir. Aldığın yeni modemide boşuna almış olma.
    Yapma ya
  • arkadaşlar madem uydunette ip değişmiyor, sürekli aynı ip verilyorsa, niye statik ip ücret tarifesi var bi türlü anlamıyorum. acaba ben istemediğim halde statik ip mi verdiler bana daha fatura gelmedi bilmiyorum. bir hafta olacak alalı. herkeste böyle mi ip hep aynı mı modemi kapatıp açtığnız halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 22 Kasım 2011; 22:26:21 >
  • uydunet'in temel prensibidir sık sık ip değişmemesi ..Kimi yerde avantajları kimi zaman da dezavantajları olmakta ..Ancak 3-5 ay ip'niz degismiyor olması hiç değişmedigi anlamına gelmez ..Mesela gecen sene benim 5-6 kez ip adresim değişmişti yani 2-3 ayda bir değişiyor.Bölgenize, hat yogunluguna kalmış bir olay bu .Keza uydunet'in ip 'leri sınırsız değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

uydunet'in temel prensibidir sık sık ip değişmemesi ..Kimi yerde avantajları kimi zaman da dezavantajları olmakta ..Ancak 3-5 ay ip'niz degismiyor olması hiç değişmedigi anlamına gelmez ..Mesela gecen sene benim 5-6 kez ip adresim değişmişti yani 2-3 ayda bir değişiyor.Bölgenize, hat yogunluguna kalmış bir olay bu .Keza uydunet'in ip 'leri sınırsız değil.

avantajı ne olabilir ki bence dezavantaj :)
  • Gecen carsamba uydunete basvurdum hala daha baglanti kurulumu icin aramadilar. 8 gun icinde internetiniz kurulacak demislerdi simdiden iptal ettirmeyi dusunuyorum. Sizin ortalama kac gunde baglandi?

Bunun süresi 3 ila 5 iş günüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 23 Kasım 2011; 18:13:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elninom1

Gecen carsamba uydunete basvurdum hala daha baglanti kurulumu icin aramadilar. 8 gun icinde internetiniz kurulacak demislerdi simdiden iptal ettirmeyi dusunuyorum. Sizin ortalama kac gunde baglandi?

ben mayıs ayında başvurmuştum yarımdüzine fırsat kampanyasına. 2 ay ses seda çıkmadı. 2 ay sonra aradılar, başvuru yapmışsıınz dediler şimdi bağlayalım dediler ben de biraz erken olmadı mı filan dedim nese yine kabul ettim gelecez dediler. 2 ay daha geçti yine ses seda çıkmadı. 2 ay sonra aradılar 4 aydır bekletiyosunuz istemiyorum dedim. 3 gün sonra yine adradıyar yine istemiyorum dedim. daha sonra yine aradılar açmadım. işte bir hafta önce filan yine aradılar annem açmış telefonu ben olsam açmazdım. işte biz yeni açılan firmayız filan dediler neyse ikna oldum cuma gelecez dediler ve sonunda geldiler bu sefer yarımdüzine fırsat paketine abone oldum ben de :)

• Arkadaşlar bu arada ip değiştirme olayına kesin çözüm buldum. ilgilenen olursa bilgi verebilirim... program hem kendi tamamen farklı bir ip veriyor ve hem de türksatın verdiği ip adresi değişiyor. 1 haftadır aynı olan ip adresi ( yani türksatın verdiği) şimdi değişti
Sayfa: önceki 10591060106110621063
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.