arkadaşlar malum 256 sınırsız abonesi olarak kendimi pek güvende hissetmediğimden alternatif arayışlara girdim. kabloneti araştırmaya başladım. bu hizmeti kablonet ve ultratv ayrı ayrı mı veriyor acaba. sanırım 69 YTL'ye 256 bağlantı veriyorlar. kablonun 256'sı adsl'inkiyle aynı verimde mi? kullanan arkadaşlar biraz bilgi verirse sevinirim. ayrıca modemlerini nerden temin edebiliriz?
ben kabloneti bırakıp adsl ye geçtim kablonet adsl ye göre türkiyede daha iii alt yapı olarak adsl yi dağıtır sana böyle diyeyim bende 128 adsl vardı online oyunlarda pingim 110 lardaydı, ayrıca winamp dada istediğim radyoyu çok iide dinleyebiliyordum daha sonra adsl ye geçtim, benim onlline oyunm pingi 150-190 larda olmaya başladı, boş vakitlerimde radyo dinleyeyim dedim ama habire takılıyordu. ama gel görelimki adsl kablonete göre daha ucuz. eğer taarifeler eşit olsa ben yine kablonete geçerim
bana hizmeti interaktif veriyordu senin dediğin gibi kablonet ve ultratv de var. onu sen secemiyorsun. sen hangi şirketin yetki alanı içindeysen ondan almak zorundasın modem konusuna gelince kablonet şirketlerinde modem alabilirsin
ben kablo 128 abonesiyim.. hizmet bedeliyle 51mil oduyorum (usengeclikten gecmedim adsl e bide guvenmiyorum adsl'e.. kablo sabit, guzel..)
kabloya kesinlikle guvenebilirsin hizmeti cok iyidir.. 128 kablo ile adsl den daha iyi ping alırsın 15-20 arası.. fakat hız ı fiyatına gore adsl in yarısı oluyor..
ben 128 için 36 milyon ödüyorum 256 da 49 du yanılmıyosam ve hız olarak adsl'den çok daha iyidir ayrıca kopma şu bu denilen şeyden haberim bile yok yıllardır..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme