Şimdi Ara

Kablolu modemi kablosuz yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar üniversite için evden gitmiştim gitmeden önce evde kablosuz internet vardı sadece geldiğimde babamın kablo bağlattığını gördüm evdeki masaüstü sadece kablo ile bağlanabiliyor ancak diğer 2 laptop kablosuz bağlanabiliyor işin komik tarafı ise wi-fi şifresini unuttuk kimse bilmiyor ve ben değişmek içinhttp://192.168.2.1/ adlı adrese giriyorum ancak tamam dedikten sonra hiçbirşey olmuyor şimdi sizlere sorum bu kablolu interneti kablosuz yapabilirmiyiz veya wi-fi şifresini nerden öğrenebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruiser33

İyi akşamlar arkadaşlar üniversite için evden gitmiştim gitmeden önce evde kablosuz internet vardı sadece geldiğimde babamın kablo bağlattığını gördüm evdeki masaüstü sadece kablo ile bağlanabiliyor ancak diğer 2 laptop kablosuz bağlanabiliyor işin komik tarafı ise wi-fi şifresini unuttuk kimse bilmiyor ve ben değişmek içinhttp://192.168.2.1/ adlı adrese giriyorum ancak tamam dedikten sonra hiçbirşey olmuyor şimdi sizlere sorum bu kablolu interneti kablosuz yapabilirmiyiz veya wi-fi şifresini nerden öğrenebilirim?

notebooktan bulabilirsiniz hocam.

• Bana pm ile ulas sorunu cozelim kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar wi-fi şifresini wirelesskeywiev diye program indirerek öğrendim çözüldü sorunum
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar wi-fi şifresini wirelesskeywiev diye program indirerek öğrendim çözüldü sorunum

bir şey değil.
    hiç boşuna kurmuşsunuz onu.
    ağ bağlantısından bağlandığınız ağın özellik bölümünden bulunması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bademli1969

quote:

Teşekkürler arkadaşlar wi-fi şifresini wirelesskeywiev diye program indirerek öğrendim çözüldü sorunum

bir şey değil.

Dediğim gibi babam ilginç birşeyler yaptırmış eskiden gözüküyordu şifre orda ancak gözükmüyor artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bademli1969

quote:

bir şey değil.

Dediğim gibi babam ilginç birşeyler yaptırmış eskiden gözüküyordu şifre orda ancak gözükmüyor artık

bir tik var olması lazım o kısımda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KABLOSUZ MODEM TAVSİYESİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.