Arkadaşlar Şu Anda Kablolu Modem Kullanmaktayım.Bunu Kablosuz İle Değiştirirken Kablolarda Herhangi Bir Değişiklik(ekleme veya çıkarma) yapıyor Muyuz?
sen ne demek istiyorsun arkadaşım pek anlamadım ama kabloyu çıkarırsan kablosuzla bağlanır çıkarmazsan kablodan almaya devam eder
quote:Orijinalden alıntı: dento35 sen ne demek istiyorsun arkadaşım pek anlamadım ama kabloyu çıkarırsan kablosuzla bağlanır çıkarmazsan kablodan almaya devam eder Yani Hocam Kablolu ile Kablosuz Modemim Kablo Girişleri Aynı Mı?
quote:Orijinalden alıntı: dento35 aynı tabii bir farklılık yok kablosuzda extra kablosuz donanım mevcut +1
bütün herşeyi aynıdır fakat modem markası farklılıgından arayüze girişde farklı ipden girmeniz gerekir onuda modemin kutusundaki cdden bulup kurulumunu tamamlayabillirsiniz
quote:Orijinalden alıntı: byhackermstf bütün herşeyi aynıdır fakat modem markası farklılıgından arayüze girişde farklı ipden girmeniz gerekir onuda modemin kutusundaki cdden bulup kurulumunu tamamlayabillirsiniz Teşekkürler Yorumlar İçin. Kurulumun Ayrı Olduğunu Biliyorum Ancak Kablolar Sorun Yaratır Mı Diye Sormak İstedim.