Şimdi Ara

Kablolu Modem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, şuanki modemim olan air-5021 inanılmaz derecede dandik bir ürün ve hiçbir şekilde işe yaramıyor. Aldığımın ilk 3 ayı her şey gayet güzeldi ancak kısa ömürlü bir ürün olacak ki sık sık kopmaya, koptuğunda da uzun süre geri gelmemeye başladı. "Sorun internet sağlayıcımdan yada bilgisayar bileşenlerinden(hatta virüsten) kaynaklı olabilir" dendi, tamamını kontrol ettim bir sorun çıkmadı ve modemi airties yetkili servisine yolladığımda 30 tl tamir ücreti istendi -ki 2 yıl garantisi duruyor-. Modemi zaten 35 liraya aldım, neyin parası bu anlamadım.

Uzun lafın kısası sizlerden kablolu bir modem önerisi istiyorum. "Neden kablolu?" diye soracak olursanız, evimin konumu biraz arada kalıyor ve hangi hat sağlayıcısı olursa olsun çekim gücü çok düşük. Kablolu modem bana göre daha iyi, bütçem maksimum 100 TL. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Not: Modem arayüzüne rahatlıkla erişmem benim için çok önemli.

• Adsl için Tp-link 8840T.
  • Kablosuz tplink 8840T olabilir veya ilerde kablosuz modem lazım olabilir düşüncesi ile tplinkin td-w8961n modelini alabilirsin. Kablosuz özelliğini kapatabiliyosunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskikasaroysroys

Kablosuz tplink 8840T olabilir veya ilerde kablosuz modem lazım olabilir düşüncesi ile tplinkin td-w8961n modelini alabilirsin. Kablosuz özelliğini kapatabiliyosunuz.

Verilen yanıtlar için teşekkürler arkadaşlar. @eskikasroysroys modemi hem kablolu hem kablosuz kullanmak mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JRespect

Merhaba arkadaşlar, şuanki modemim olan air-5021 inanılmaz derecede dandik bir ürün ve hiçbir şekilde işe yaramıyor. Aldığımın ilk 3 ayı her şey gayet güzeldi ancak kısa ömürlü bir ürün olacak ki sık sık kopmaya, koptuğunda da uzun süre geri gelmemeye başladı. "Sorun internet sağlayıcımdan yada bilgisayar bileşenlerinden(hatta virüsten) kaynaklı olabilir" dendi, tamamını kontrol ettim bir sorun çıkmadı ve modemi airties yetkili servisine yolladığımda 30 tl tamir ücreti istendi -ki 2 yıl garantisi duruyor-. Modemi zaten 35 liraya aldım, neyin parası bu anlamadım.

Uzun lafın kısası sizlerden kablolu bir modem önerisi istiyorum. "Neden kablolu?" diye soracak olursanız, evimin konumu biraz arada kalıyor ve hangi hat sağlayıcısı olursa olsun çekim gücü çok düşük. Kablolu modem bana göre daha iyi, bütçem maksimum 100 TL. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Not: Modem arayüzüne rahatlıkla erişmem benim için çok önemli.

Eğer kablolu ve adsl modem istiyorsanız şuna bir bakın derim.
    Asus DSL-X11 ADSL 2/2+ Modem Router

Hepsiburada.com da sadece 15TL
    http://www.hepsiburada.com/liste/asus-dsl-x11-adsl-2-2-modem-router/productDetails.aspx?productId=bd300579&categoryId=3009801

• Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Biraz daha araştırdıktan sonra yeni bir modem alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JRespect

quote:

Orijinalden alıntı: eskikasaroysroys

Kablosuz tplink 8840T olabilir veya ilerde kablosuz modem lazım olabilir düşüncesi ile tplinkin td-w8961n modelini alabilirsin. Kablosuz özelliğini kapatabiliyosunuz.

Verilen yanıtlar için teşekkürler arkadaşlar. @eskikasroysroys modemi hem kablolu hem kablosuz kullanmak mümkün mü?

Tabi ki 4 adet portu var aynı anda ister hem kablolu istersen hem kablosuz kullanabilirsin. İstersen kablosuz özelliğini kapatıp sadece kabloluda kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Tavsiyesi
    12 ay önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Modem tavsiyesi...
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.