Şimdi Ara

Kablolu interneti kablosuza çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, şimdi apartmanda iki evimiz var, 4. katta kablosuz modemimiz var ve oradan kablo çekerek zemin kata kendi bilgisayarıma bağladım kablolu şekilde interneti. Yalnız iki hafta önce yeni bir laptop alınca aşağıda da interneti kablosuz kullanmak istiyorum. Bunun için aşağıya hangi aparatı almam lazım? Acces point mi? Aşağıda sadece internet kablosu var yani asıl modem yukarıda olunca bir sorun yaşar mıyım? Yani kabloyu takıp bu acces pointi çalıştırdığımda direk kablsoz ağa erişim sağlayabilir miyim?

şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: saaat

arkadaşlar merhaba, şimdi apartmanda iki evimiz var, 4. katta kablosuz modemimiz var ve oradan kablo çekerek zemin kata kendi bilgisayarıma bağladım kablolu şekilde interneti. Yalnız iki hafta önce yeni bir laptop alınca aşağıda da interneti kablosuz kullanmak istiyorum. Bunun için aşağıya hangi aparatı almam lazım? Acces point mi? Aşağıda sadece internet kablosu var yani asıl modem yukarıda olunca bir sorun yaşar mıyım? Yani kabloyu takıp bu acces pointi çalıştırdığımda direk kablsoz ağa erişim sağlayabilir miyim?

şimdiden teşekkürler.

www.vatanbilgisayar.com
    Asus Rt-N12e 300mbps Kablosuz 4 Port Router / Access Poınt fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/rt-n12e-300mbps--kablosuz-4-port-router-_-access-point.html

Elinizde 4 port kablosuz bir modem varsa oda is gorur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acces point işine yarar.
  • Router da işini görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.