Şimdi Ara

Kablolu internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 katlı 2017 yapımı bir binanın 2.katında yaşıyorum. 3 kat aşağıda ( giriş katından bir kat aşağıda) bodrum var ve bodrumda her daireye ait odalar var. Sorum ise şu kendi bölümümde(depodaki) internet doğal olarak çekmiyor.Yani 2. kattaki dairemdeki wifi (turktelekom modem) depoya kadar uzanmıyor. Depoda telefondan wifiyi kontrol ettim çekmedi. Acaba hiç mi çekmiyor diye baktım 2-3 wifi çekiyordu. 1 tanesi ise binanın giriş katındaki wifiye ait. Mobil veriyi denedim(vodafone) e+ çekiyordu (dairemde 4.5 g çekiyor). Şimdi ben depoda internete bağlanmak istiyorum bilgisayardan (kablolu önceliğim) fakat tam olarak nasıl bir cihaz lazım emin olamadım. Wireless usb kullansam wifiyi 3 kat yukarıdan alıp bilgisayara aktarabilir mi ? Powerline denilen 2 li satılan adaptörler var. Fiyatı çok daha fazla. Bunlar işe yarar mı peki ?

• Yardımcı olabilir misiniz

• çok detayli bilgi vermemişsin galiba ev müstakil çok katlı power line sistemi aynı hat içerisinde ve 300m içerisindeysen çalışır en makulu o gibi görünüyor cat kablo çek desen kırdırmasıydı geçirmesiydi zor aynı elektrik hattına bağlı ise bodrum power line olur diğer türlü cat kablo gerekli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet Kablosu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.