Şimdi Ara

KABLOLU AGI KABLOSUZLA BİRLEŞTİRME ?? NASIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu ki arkadaslar elimde olanla soyluyorum linksys nin 4 portlu wlan modemi we bir adet pc ve laptop modeme kablolu baglantıda ikiside sorunzu baglanıyor birbirleri ile alıs veris yapıyorlar ama gel gelelimki laptop u kabloyu cıkarıp wlan etkinleştirdigimde aynı ag ayarlarında dosya paylasımı yapamıyorum acaba bole bi sey yokmu ben bosa kurek cekiyorum yoksa ne atlıyorum bilgisi olan arkadslara duyurulur.... tskler ÖNEMLİ.

• laptopunda kablolu ve kablosuz olmak üzere iki ethernet kartı var. ve iki ethernet kartının da ayrı ayar pencereleri var. kablolu ethernet kartının dosya ve yazıcı paylaşımı açık, kablosuzunki kapalıysa bu sorun yaşanır.

ayrıca kablosuz ethernet kartının firewall'ındaki 139 numaralı netbios portu kapalıysa da bu sorun yaşanır.

yapman gereken, laptopunun kablosuz ağ aygıtı ayarlarına girip dosya ve yazıcı paylaşımını etkinleştirdikten sonra firewall'ına girip port 139 (netbios) u açman.

kolay gelsin...
  • tabikide dosya yazıcı paylasımı her ikisi icinde acık artı nwlınk/ıpx/spx /netbıos da etkin yani her turlu portokollerde yuklu ama senn bu firewal da ki port olayını bilmiyorum snırm ama detay solersen bi bakım onada ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.