Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (637. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48.609
Cevap
307
Favori
3.273.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
25 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: celalsungur

quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

Tarihi filmler ve belgesel yayınları seyretmeyi seviyorum.
    Digitürk'ü mü yoksa Teledünyayı mı tavsiye edersiniz? Hd yayın konusunda farkları var mı?

Kesinlikle digiturk yalnızca tarihi filmleri gosteren mgm movies kanalı digiturkte var ancak teledunyada oyle bir kanal yok.belgesel kanallarında da eş degerde ya da teledunya bir adım önde diyebilirim(eger ust paketi alırsanız)

Teledünya üst paketinde olup, Digitürk'te olmayan hangi belgesel kanalları var?

Digitürk temel paket+belgesel+eğlence paketi, aylık 19.99 tl'ye bağladılar. Çatıdaki uyduyu da mutfağa bağladılar. Dört dörtlük oldu.
    Öneriniz için teşekkür ederim. MGM Movies'te dün Topkapı filmi oynuyordu. Bugün de Hazreti Süleyman ve Saba Melikesi oynuyor.
    Belgesel kanalları da fazlasıyla yeterli.
    Yanlış hatırlamıyorsam 1-2 ay evvel temel paketin üstüne 4 tl verip 1 adet belgesel kanalı seçebiliyordunuz.
    Şimdi tüm belgesellerin bulunduğu paket 4 tl.
    Aslında sezon sonu bu tür bağlantılar için oldukça uygun.
    12 ay taahhütlü sözleşme vardı ben 24 ay taahhütlü sözleşme yaptım. Sezon başında bu fiyatlarla bağlantı yapmak daha zor olur galiba.
  • arkadaşlar...teledünya şifreli yayın şebekesine sinema tv aşk ve sinema tv aksiyon özel kanallarının eklenmelerini bekliyorum...inşallah yakın zaman içinde dijital kablolu yayın alıcımız ve televizyonumuz üzerinden izleyebiliriz...dikkatinizi çekerim...bilgilerinize sunarım...hayırlı günler geçirmenizi dilerim...saygılarımla...
    hiremco zapper uydu ve iptv yayını...netmaster kablonet modem...schaub lorenz plazma televizyon...samsung laptop...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...sony dream machine alarm radio clock...lg lcd tv...tv exe online world tv programı...next hc 12 teledünya settopbox üst paketi+vizyon paketi...canon video kamera...samsung dijital fotoğraf makinası...amazon prime...netflix...bmw 2017 model...opel 2020 model...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...teledünya şifreli yayın şebekesine sinema tv aşk ve sinema tv aksiyon özel kanallarının eklenmelerini bekliyorum...inşallah yakın zaman içinde dijital kablolu yayın alıcımız ve televizyonumuz üzerinden izleyebiliriz...dikkatinizi çekerim...bilgilerinize sunarım...hayırlı günler geçirmenizi dilerim...saygılarımla...

quote:

Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler

Araştırdığım kadarıyla anladığım Teledünyada şu an hiç güncel kampanya yok. Ne kutu bizden ne de internetle birlikte falan.

Ne zaman kampanya yapacaklar duyum alan var mıdır acaba?

arkadaşım...teledünya şebekesine yazıklar olsun...!!!...izmir kanal listesinde sıralama 235 sayısına kadar gözüküyor,fakat şimdilik sadece 132 kanal yayın yapıyor...güncel kampanyalarına ne zaman başlayacaklarını zaman gösterecek...teledünya sinema+temel+üst paket yüksek çözünürlüklü set-top-box abone vatandaş olarak acilen şebekedeki kanal sayısının yeniliklerle beraber mümkün olduğu kadar artırılmasını istiyorum...235-132=103 yeni kanal daha şebekeye eklenmesi gerekiyor...dikkatinizi çekerim...bilgilerinize sunarım...hayırlı günler dilerim...sağlıcakla kalın...hoşçakalın...saygılarımla...

yıl sonunda 150 milyon kanal olacakmış.
  • arkadaşlar ben salonumda hd kablolu tv kullanıyorum, ama onu odama koymak istiyorum, duvarda normal kablo tv soketi var, ama hd yi bağlamaya gelen arkadaş salon duvarındaki sokkette değişik işlemler yaptı (şekil a), ben şimdi kutuyu odama almak istesem ne yapmam gerekir?
    http://f1203.hizliresim.com/v/j/3l2rb.jpg

Orijinalden alıntı: evrim3

arkadaşlar ben salonumda hd kablolu tv kullanıyorum, ama onu odama koymak istiyorum, duvarda normal kablo tv soketi var, ama hd yi bağlamaya gelen arkadaş salon duvarındaki sokkette değişik işlemler yaptı (şekil a), ben şimdi kutuyu odama almak istesem ne yapmam gerekir?
    http://f1203.hizliresim.com/v/j/3l2rb.jpg

Teledünyayı tek abonelikle bir kere, kablo tv 'yi ise istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Bunun için sinyal şiddetini düşürmemek ve gerekli bağlantıyı yapabilmek için bir aparat lazım. En iyisi siz arıza servisini çağırın, onlar küçük bir meblağ karşılığı yaparlar.
  • Teledünya temel paketten aldık SD olanından evde 2 televizyon var ama kurmaya gelen adam sadece bir televizyona görüntü verebilirsiniz dedi diğer televizyona nasıl görüntü aktarıcam bilen var mı ?

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Teledünya temel paketten aldık SD olanından evde 2 televizyon var ama kurmaya gelen adam sadece bir televizyona görüntü verebilirsiniz dedi diğer televizyona nasıl görüntü aktarıcam bilen var mı ?

Benim gibi 2. TV için 2. bir üyelik açıp aylık 12.5 TL'de 2. üyeliğe vereceksiniz veya 2. TV'de Teledünya yerine kablo tv kullanacaksınız.

Bu arada Nickelodeon kanalının Türkiye lisansörü olan MCD'nin yeni kanalı Kidz/Animez Teledünya'ya geldi. Kanal, Nickelodeon Fransa üzerinden bazı Nickelodeon dizilerini almaya başlamış. Patito Feo, Blazing Teens, Lucky Fred, Zoey 101 gibi Nickelodeon Türkiye'de gösterilen çizgi dizileri gösteriyor.

iCarly ve Sünger Bob sevenlerin ise şu an için pek seçeneği bulunmuyor.

Nickelodeon gitti ama MCD Nickelodeon dizilerini izleyicilerden mahrum bırakmayacağa benziyor.
  • Cumartesi günü bağlattım. HD kanalların görüntüsü mükemmel. Bende Digiturk' te var SD kanallar çok kötüydü, bunda bariz daha iyi. Bağlanmayı düşünenlere tavsiye ederim, görüntü kalitesi olarak kullanmadığım için D Smart' ı bilemem ama Digiturk' u kesin döver.

Orijinalden alıntı: DHTR

quote:

Teledünya temel paketten aldık SD olanından evde 2 televizyon var ama kurmaya gelen adam sadece bir televizyona görüntü verebilirsiniz dedi diğer televizyona nasıl görüntü aktarıcam bilen var mı ?

Benim gibi 2. TV için 2. bir üyelik açıp aylık 12.5 TL'de 2. üyeliğe vereceksiniz veya 2. TV'de Teledünya yerine kablo tv kullanacaksınız.

Üyelik açmadan görüntü aktarmanın bir yolu yok mu ?

Şu an hem TRT 3 hemde TRT SPOR kanalları var. İkisi de aynı yayını gösteriyor. TRT SPOR geldiğine göre TRT3'ün gitmesi lazım.

Bu arada Nickelodeon kanalının Türkiye lisansörü olan MCD'nin yeni kanalı Kidz/Animez Teledünya'ya geldi. Kanal, Nickelodeon Fransa üzerinden bazı Nickelodeon dizilerini almaya başlamış. Patito Feo, Blazing Teens, Lucky Fred, Zoey 101 gibi Nickelodeon Türkiye'de gösterilen çizgi dizileri gösteriyor.

Nickelodeon gitti ama MCD Nickelodeon dizilerini izleyicilerden mahrum bırakmayacağa benziyor.

TRT spor ile TRT3'ün yayınları 24 saat aynı değil. TBMM oturumlarında yayın farklılaşıyor. TRT3 kapanması değil ama TRT spor yayınlarında TRT spor logosunun gelmesi gerekiyor. TRT Çocuk ile TRT okul yayınları gib olması gerekiyor.

Şu an hem TRT 3 hemde TRT SPOR kanalları var. İkisi de aynı yayını gösteriyor. TRT SPOR geldiğine göre TRT3'ün gitmesi lazım.

Lucky Fred bazı ülkelerde Disney Channel tarafından yayınlanıyor.Bunun dışında gençlik dizileri Zoey101 ve Patito Feo.Patito Feo pek hoşuma gitmiyor şahsen onun yerine başka diziler verilirse daha iyi olur.Zoey101 ise Nickelodeon'da hem Nickelodeon'un kendi getirdiği sezonlar hemde MCD'nin ek olarak getirdiği sezonlar yayınlanırdı.Kidz'de yayınlanan MCD'nin ek olarak getirdiği sezonlar.Bunun dışında yeni gençlik dizisi Debra var...

Sonra Blazing Teens'de bir şirketin sponsorluğunda yayınlanan bir yapımdı.Tıpkı Flash and Dash gibi.Minika'da aynı kuruluş ile anlaşmalı.

Bunların dışında daha önce Smart Çocuk'ta yayınlanan bazı yapımlarda yayınlanıyor Kidz'de...

Animez ise daha farklı bir kanal.Animex zamanında akşam kuşağında MTV Türkiye'de daha önce yayınlanmış; animeler yayınlanırdı.Animex dönüşümlü yayın yapan iki kanala çevrildi.Gündüz kuşağı Kidz(çizgi diziler,seriler) akşamları da Animez(animeler).Animez'de ise; Naruto,Bleach,Fullmetal Alchemist,D.Gray Man,Samurai 7,Last Exile'yi yayınlıyor.İlerleyen zamanlarda Fullmetal Alchemist Brotherhood,Deltora Quest,Darker Than Black,Death Note gibi animelerin yayınlayacağını duymuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KibreN -- 20 Mart 2012; 10:47:16 >
  • Nickelodeonu istiyorum. Avatarı istiyorum iCarly'i istiyorum spongebobu istiyorum digitürkten alsınlar şu kanalı

arkadaşlar...teledünya şifreli yayın şebekesine sinema tv aşk ve sinema tv aksiyon özel kanallarının eklenmelerini bekliyorum...inşallah yakın zaman içinde dijital kablolu yayın alıcımız ve televizyonumuz üzerinden izleyebiliriz...dikkatinizi çekerim...bilgilerinize sunarım...hayırlı günler geçirmenizi dilerim...saygılarımla...

Arkadaş sen hangi sitede oturuyorsun İNTERNET SİTESİNDEMİ

Orijinalden alıntı: ercnshn

Nickelodeonu istiyorum. Avatarı istiyorum iCarly'i istiyorum spongebobu istiyorum digitürkten alsınlar şu kanalı

Nickelodeonu, gerçekten büyük eksiklik digital yayıncılıkta öenemli kanallardan biri
    bu arada avatarı bende izliyodum çok iyidi, ayrıca yeni bölümleride başlayacak
    The Last Airbender:The Legend of Korra , yazık oldu

Orijinalden alıntı: KaraSakall

quote:

Orijinalden alıntı: ercnshn

Nickelodeonu istiyorum. Avatarı istiyorum iCarly'i istiyorum spongebobu istiyorum digitürkten alsınlar şu kanalı

Nickelodeonu, gerçekten büyük eksiklik digital yayıncılıkta öenemli kanallardan biri
    bu arada avatarı bende izliyodum çok iyidi, ayrıca yeni bölümleride başlayacak
    The Last Airbender:The Legend of Korra , yazık oldu

İlk bölümünü izledim güzel olmuş tr altyazılı olarak dizi magte var

Maalesef yok.

Eğer para ödemek istemiyorsanız evinize uydu tesisatı çektirin. Şu minik HD uydu alıcısıları 79 liraya kadar düştü. Toplamda 150 lira maliyetle Turksat uydusundaki kanalları (TRT HD, ATV HD, A Haber HD ve diğer SD kanalları) izleyebilirsiniz.

Nitekim kontratım bittiğinde ben bu şekle döndürmeyi düşünüyorum. Çünkü 2. TV'de genelde herkese açık genel kanalları seyrediyorum.

quote:

Maalesef yok.

Eğer para ödemek istemiyorsanız evinize uydu tesisatı çektirin. Şu minik HD uydu alıcısıları 79 liraya kadar düştü. Toplamda 150 lira maliyetle Turksat uydusundaki kanalları (TRT HD, ATV HD, A Haber HD ve diğer SD kanalları) izleyebilirsiniz.

Nitekim kontratım bittiğinde ben bu şekle döndürmeyi düşünüyorum. Çünkü 2. TV'de genelde herkese açık genel kanalları seyrediyorum.

Bu yöntemle evdeki bütün tv lere aynı yayını verebilir miyiz ?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.