Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (1880. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.345
Cevap
304
Favori
3.252.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
24 oy
Sayfa: önceki 18781879188018811882
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o kanalları asla eklemezler sansürlemek isterler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 11 Mayıs 2019; 21:0:40 >
    Yalnız kablo lisansı almakla bitmiyor ama; Türksat Kablo ilede anlaşmaları gerekiyor. Anlaşırlarsa; Haber Global'de, Tv 100'de, Tele 1' de buyursun gelsin. İzlemek isteyende rahat rahat açıp izler.

Hepinize hayırlı Ramazan'lar dilerim arkadaşlar.

Orijinalden alıntı: gavanator

o kanalları asla eklemezler sansürlemek isterler...
    arkadaşım...zaten astra uydusundaki şifresiz ve şifreli epey sayıda alman ve ispanyol hollanda ve avusturya kanalları özellikle geceleri +18 kırmızı ikaz logosuyla yapımları ekrana sürüyolar yani bizdeki rütük böyle kanallara gıcık kapar fakat kanallar tamamen sansürsüz gösterim yapıyolar ülkemizdeki dijital platfromlara eklenseler bile rütük avrupa kanallarına asla karışamaz yani zorla sansür yaptırtamaz sadece türkiyeye özgü yayın yapan kanallara karışıp zorla sansür yaptırtabilir...!!!...
    hiremco zapper uydu ve iptv yayını...netmaster kablonet modem...schaub lorenz plazma televizyon...samsung laptop...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...sony dream machine alarm radio clock...lg lcd tv...tv exe online world tv programı...next hc 12 teledünya settopbox üst paketi+vizyon paketi...canon video kamera...samsung dijital fotoğraf makinası...amazon prime...netflix...bmw 2017 model...opel 2020 model...
  • Adres değişikliğinde taşıma ücreti var mı?

• Var. 144 TL nakil ücreti var. Eskiden bu kadar çok değildi de ücreti yükseldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 12 Mayıs 2019; 13:12:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşım...zaten astra uydusundaki şifresiz ve şifreli epey sayıda alman ve ispanyol hollanda ve avusturya kanalları özellikle geceleri +18 kırmızı ikaz logosuyla yapımları ekrana sürüyolar yani bizdeki rütük böyle kanallara gıcık kapar fakat kanallar tamamen sansürsüz gösterim yapıyolar ülkemizdeki dijital platfromlara eklenseler bile rütük avrupa kanallarına asla karışamaz yani zorla sansür yaptırtamaz sadece türkiyeye özgü yayın yapan kanallara karışıp zorla sansür yaptırtabilir...!!!...

Alıntıları Göster
    reis RTÜK başkanı sen ol, toplanak sana oy verelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 12 Mayıs 2019; 13:40:16 >
  • Arkadaşlar uzun zamandır foruma girmiyorum, şu yeni kanal TV100 hakkında hiç bilgi var mı gelip gelmeyeceğine dair? Bir de sene 2019, Tele 1, Halk TV ve KRT gelsin artık yeter yahu! Ama tabii nerede olduğumun farkındayım, Türksat'ın yöneticilerinin de kim olduğunu unutmadım...
    Türksat kısıtlama platformu oldu.

Halk tv neden gelmiyor bir düşünmek lazım?
    Veya neden istemiyor türksat dimi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 12 Mayıs 2019; 22:8:30 >
    Kablo TV'deki sorunların muhatabı siz değilsiniz biliyorum; ama sizden şebekedeki sorunları ilgili birimlere iletmenizi rica ediyoruz. Böylelikle daha hızlı ve kesin çözümler alabiliyoruz. Bunun için tekrar çok teşekkürler. Bir önceki iletilen sorunlara yetişemedim. İki düzeltilmesi gereken konuda ben söylemek istiyorum.
    1. 917. National Geographic Wild SD kanalında yayın yok, şifreleme devreden çıkmış durumda. Kanaldaki sorunu 20 gündür çözemediler. (İstanbul Avrupa)
    2. 670. Kanala Dream Türk HD eklendi. Ama EPG kısmında hala Dream Tv'nin EPG si mevcut.

Taksit taksit söylüyoruz belki ama; sizden ricam gerekli birimlere bu sorunlarıda iletirseniz belki çözüm bulabiliriz.
    Hayırlı Ramazan'lar dilerim. Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonicman -- 12 Mayıs 2019; 22:55:55 >
  • Halkın isteğine göre getirilse, örneğin sitesinde anket yapıp ençok talep edilen kanallar getirilmek için calisilabilirdi.Bundan önceki müdür daha iyiydi yada kanal ihalesiyle ilgilenen kişiler diyelim.Discovery yayın grubunun besinin birden getirildigi eurosport un getirildiği,viasatlarin getirildigi,dizi tv,planet yayinlari getirildigi zamanlar nede güzeldi.Şimdiki platform yönetimini ele alan gruba bakınca eski getirilen önemli kanallar nasılda gelmiş diyor insan.Heleki doların 7 liraya yaklaştığı şu kriz yıllarında önem arz edecek uluslararasi kanallar gelmesi artık pekpek zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 13 Mayıs 2019; 0:5:25 >
    Bildiğim kadarıyla en düşük fiyat performans oranı KabloTv de şu anda Belgesel kanalları haricinde en pahalı basit üyelik ve üst paket yine bizde sonuç itibariyle taahhütü biten bir daha tercih etmez serbest piyasa koşullarında giden müşterinin hesabı sorulur hele özelleştirme vs. düşüncesi varsa

Orijinalden alıntı: panasonicman

Kablo TV'deki sorunların muhatabı siz değilsiniz biliyorum; ama sizden şebekedeki sorunları ilgili birimlere iletmenizi rica ediyoruz. Böylelikle daha hızlı ve kesin çözümler alabiliyoruz. Bunun için tekrar çok teşekkürler. Bir önceki iletilen sorunlara yetişemedim. İki düzeltilmesi gereken konuda ben söylemek istiyorum.
    1. 917. National Geographic Wild SD kanalında yayın yok, şifreleme devreden çıkmış durumda. Kanaldaki sorunu 20 gündür çözemediler. (İstanbul Avrupa)
    2. 670. Kanala Dream Türk HD eklendi. Ama EPG kısmında hala Dream Tv'nin EPG si mevcut.

Taksit taksit söylüyoruz belki ama; sizden ricam gerekli birimlere bu sorunlarıda iletirseniz belki çözüm bulabiliriz.
    Hayırlı Ramazan'lar dilerim. Selamlar.
    Bunları da iletmiştim sanıyorum dostum.

Selamlar.
    3 4 yıl önce bbc hd,vox hd ve vox hd 2 gibi kaliteli kanallar vardı.Formula yarislari veriyordu ve diziler.Sonra aniden kafalarina gore yayinlari iptal ettiler.Ve gecen hafta ua tv adinda 5 dakika bile bakmayacagimiz polon haber kanali geldi.Ben bundan eleştiriyorum.Fiyat olarakta artık düşük degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 13 Mayıs 2019; 1:21:26 >
    Bence bizim kadar onlar doğru değiller platformda.
    En basit işleri bile beceremiyorlar.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.