Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (1878. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
47.722
Cevap
295
Favori
3.209.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
71. Sırada  bugün en iyi #41
Sayfa: önceki 18761877187818791880
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mayis sonu tahattut biticek suan 24 mbit kullaniyorm teledunya ile 47 tl oduyoruz neye gecmeliyiz,?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CZ

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    teşekkürler cevap ve bilgi için. Çok güzelmiş. Ben astra yı alman kökenli sanıyordum. Bişey bilmiyormuşuz :)
  • Opel Astra dan dolayı sanki çağrışım yapıyor.😊😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    Ekonomik kampanya kalmadı. Öncesindeki eko sınrsız AKN'li paketinizi ve Kablo TV kullandığınız paketi söylerseniz taahhütsüz ne kadara devam edeceğinize bakayım. Fiyat iyiyse Taahhütsüz devam etmeniz de mantıklı olabilir,bakmak gerekiyor.

Ekonomik kampanya olarak Mevcut Müşterilere Özel Hayatı Yakalayan Kampanyası var. 50 mbps 00-19 arası,19-00 arası 20 mbps. 65,99 TL ücreti var. Kablo TV'de Üst Paket ve Vizioon sinema Paketi içinde var. 10 TL daha verirseniz de 75,99 TL'ye Mevcut müşterilere özel 100 güldüren var. 100 mbps akıllı sınırsız o. 00-19 arası 100 mbps,19-00 arası ise 25 mbps. Kablo TV'de Üst paket ve Altın Sinema Paketi. Bein Sports dışındaki tüm kanallar açık. Taahhüt verebileceğiiz en mantıklı kampanyalar bunlar. 56 TL civarındaki paketlerde 19-00 arası 10 mbps hız düşeceği için sıkıntı yaşayabilirsiniz. Taahhütsüz devam etmeiz ne kadar mal olacağı söyleyebilmem içinde Kablo TV ve Kablonet paketlerini söylerseniz iyi olur. AKN'ler sınırsız oldu da fiyatlar eski AKN miktarına göre belirleniyor.
  • Tv100 Digitürk ve D smartta yayına başlıyor.Saat 00:00'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 5 Mayıs 2019; 20:30:28 >
  • Merhaba arkadaslar. Kablotv bağlatmayı düsünüyoruz. Oyunlarda ping sorunu yasatıyor mu?
  • Gelir bize de 2025 de

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Bu platform ne neleri gördü,şimdi neleri görüyoruz.
    Habire haber rus azeri çin kazak kanalları doldu.
    Kaliteden uzak ve yandaşlıkta bir alem türksat bir cacık olmaz.
    Habire bizlerin üçretlerini alır ama bir hizmet vermez karşılıgında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 8 Mayıs 2019; 15:34:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Kruse

Tv100 Digitürk ve D smartta yayına başlıyor.Saat 00:00'de.
    Şu kanalı gözünüzde büyütmeyin ya. Bi cacık olmaz, çakma bugün tv resmen. Kablo Tv' ye gelmez boşuna beklemeyin.

• panasonicman kullanıcısına yanıt
    Ben zaten boyle kanalları izlemiyorum.Bizim platform ne kadar geride onu ima ediyorum. Ne olursa olasun Digiturk ve D smart platformları bizden bir adım önde.

• * Kablo TV kanal listesinde 35. ve 37. sıralar boşaldı. 37. sıra şuan için doldurulmayabilir belki (Flash Tv'nin belirsizliğinden dolayı), ama 35. sıraya DMAX kanalı taşınabilir diye düşünüyorum. Sizinde girişimlerinizle belki olumlu bir sonuç alabiliriz.
    Kon Tv'de çok saçma bir sırada duruyor ama yerinin değişeceğini hiç sanmıyorum.
    ** Tv kısmında; 
    61. HABERTÜRK HD --》 HABER TÜRK HD
    121. SCIENCE&VIE HD --》 SCIENCE & VIE TV HD
    Radyo kısmında;
    1002. RADYO 1 ---》 TRT RADYO 1
    şeklinde değiştirilebilirse.. Sizden ricam @Açık3Şekerli arkadaşınıza durumu tekrar eletmeniz. Belki bu sefer olumlu bir geri dönüş yapabilir.

*** Birde önceki mesajınızda KabloWebTV, Türksat Kablo'nun öncelikleri arasında değil dediniz. Türksat Kablo'nun öncelikleri nelerdir? Açıklanabilecek konularsa ve sizinde bilginiz dahilindeyse bizlerle paylaşırsanız sevinirim.

Ramazanın ilk gününde sizide ekstra yormak istemem, ama uygun bir zaman diliminde cevaplarsanız sevinirim.
    Selamlar.

• Annalise kullanıcısına yanıt
    Kablonet konusuna yazarsanız yardımcı olurlar hocam, burası KabloTV forumu.

• teşekkür ederim tekrar.
  • Yayin gec geliyor kablo tv de bi kac saniye geride...

• panasonicman kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Taleplerinizi ilettim.
  • İstanbul Avrupa yakasında yaşayan arkadaşlardan bir ricam olacak. 917. National Geographic Wild SD kanalını kontrol etmelerini rica ediyorum. Kanalda yayın var mı(?) yok mu? Cevap yazarsanız çok sevinirim.
    Bende durum iki haftadır böyle:

Durumu defalarca ilettim. Sorunun yayın iletim kaynaklı olmadığı, sorunun benden kaynaklı olduğu ve uygun zaman diliminde arıza kaydı oluşturabileceklerini dile getiriyorlar. Kanaldaki şifrelemeyide ben kaldırdım o zaman. Yada cihazım kaldırdı. Öyle özellikleri var çünkü.
    İstanbulda'daki arkadaşlardan ricam kanalı kontrol edip bilgi vermeleri.
    Selamlar.

Edit: Kanaldaki sorun giderilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonicman -- 7 Mayıs 2019; 16:19:12 >
  • aesenel kullanıcısına yanıt
    Kanal isimleri değiştirildi. Nat Geo Wild SD kanalındaki yayın sorunuda giderildi.
    İlginize teşekkür ederim. Selamlar.

• Sayın @aesenel,

Yalova'da KabloTv kutu saatleri yaklaşık 5 dakika geriden geliyor.Daha önceki yıllarda da size durumu bildirmiştik ve ilgilenmiş,saati bozuk olan illerde saatleri düzelttirmiştiniz.

Saat ayarını kalıcı olarak sabit tutmak bu kadar zor olmamalı Türksat Kablo için.Diğer platformlarda (örneğin;Dsmart-Kardeşim kullanıyordu eski evinde) saatin hiç geri kaldığına şahit olmadım.

Sizden ricam,mümkünse geri olan saati düzelttirmeniz hem de,saat ayarının sabit tutulması için ilgili birime konuyu iletmeniz.

Şimdiden teşekkürler,hayırlı ve sağlıklı Ramazanlar dilerim...
  • Ankara'da da saat üç dakika geri. 917 numaralı kanal National Geographic WILD şeklinde yazılmış,düzeltilmesi gerekiyor. Kanalı ismi NATİONAL GEOGRAPHİC WİLD yazılması gerekiyor.

40.Kanal 16 ve 916. NATİONAL GEOGRAPHİC(SD) şifresiz. Şifrelemesi gerekiyor.

67. TRT TÜRK HD'de de yayın yok.

Şimdiden ben de teşekkür ederim. Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 8 Mayıs 2019; 17:4:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

Ekonomik kampanya kalmadı. Öncesindeki eko sınrsız AKN'li paketinizi ve Kablo TV kullandığınız paketi söylerseniz taahhütsüz ne kadara devam edeceğinize bakayım. Fiyat iyiyse Taahhütsüz devam etmeniz de mantıklı olabilir,bakmak gerekiyor.

Ekonomik kampanya olarak Mevcut Müşterilere Özel Hayatı Yakalayan Kampanyası var. 50 mbps 00-19 arası,19-00 arası 20 mbps. 65,99 TL ücreti var. Kablo TV'de Üst Paket ve Vizioon sinema Paketi içinde var. 10 TL daha verirseniz de 75,99 TL'ye Mevcut müşterilere özel 100 güldüren var. 100 mbps akıllı sınırsız o. 00-19 arası 100 mbps,19-00 arası ise 25 mbps. Kablo TV'de Üst paket ve Altın Sinema Paketi. Bein Sports dışındaki tüm kanallar açık. Taahhüt verebileceğiiz en mantıklı kampanyalar bunlar. 56 TL civarındaki paketlerde 19-00 arası 10 mbps hız düşeceği için sıkıntı yaşayabilirsiniz. Taahhütsüz devam etmeiz ne kadar mal olacağı söyleyebilmem içinde Kablo TV ve Kablonet paketlerini söylerseniz iyi olur. AKN'ler sınırsız oldu da fiyatlar eski AKN miktarına göre belirleniyor.
    Merhaba
    akıllı sınırsızda 19-24 arası hızımız kaça düşmekte?
    her bir paket için böyle bir tablo var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 18761877187818791880
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.