Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (1825. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48.023
Cevap
303
Favori
3.228.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18231824182518261827
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalova'da dün iki sefer favori kanallarımdan 76 kanal silindi.Listede 22 kanal kalmış.(Pozitek 1600)

Modül de bir sıkıntı yok.

İlk seferinde,liste silinince yeniden ayarlamadım,tv izlerken yeni bir güncelleme geldi ve ana listede 8 kanal kaldı.
    Yeniden güncelleme geldi ve 181 e yükseldi.

Şimdi bir şeyler yazacağım ama ayıp olacak,Pozitek kutularda kanal listesi silinmesi olayına bir türlü çare bulunamadı gitti...

Tamam anladık,bu kutulara yazılım desteği verilmiyor da,bunun gibi bir HD kutuda yok,hepimizin bildiği gibi.

Hani,Banker Bilo filminde Bilo pazarda ürün satarken diyordu ya; ''Ulan bu ne iştir be parayı versen döviyiler,vermesen yine döviyiler.Ne *ok yiyeceğimizi şaşırdık.'' Ha,bizim ki de o işe döndü.

Parayı veriyoruz siliyorlar,vermiyoruz yine siliyorlar,ne *ok yiyeceğimizi şaşırdık...
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. TLC'nin HD'ye geçmesi iyi oldu. Animaux gibi kanallar da HD olsa güzel olacak.
  • kablotv de mozaiklenme problemi yaşıyordum. modemi söküp sadece uydu alıcısına bagladım sorun çözüldü. daha sonra modemi baglayip düşük sinyal arıza kaydı girdim. bakalım pazar günü müdahalede bulunacaklar mı ? bekleyip görücez
  • Kablo net de bugün çok yavaşlık var. Sizde de aynı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Dostum adamların başı dönmüş zam yapmaktan.

Kanalları getirirmi? Gözleri ceplerimizde yıllardır.

Ne giriş paketi, Ne de üst paket hareketlendi.

Kıskanılan bir platformumuz var.

• Ekip geldi ama sorunu cozemedi.Mozaiklenme problemi devam ediyor. Aliexpressten 10 dolara kablo tv sinyal arttirici siparis gectim. Bi sure uydudan izlemeye devam edecegim.

• kablowebtv’yi(kablowebtv.com) ipad/iphone'dan izleyebilen var mı?
  • az önce wifi üzerinden download yapıyordum 80 mbps civarı dolanıyordu indirme. Paketim 100 mbps. 2.4GHz üzerinden Xiaomi MI Router 3 üzerinden internete çıkıyorum bilgisayar 5GHz desteklemiyor.
  • MrCooL kullanıcısına yanıt
    İkisinde de izleniyor sıkıntı yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Aldığınız ürünün linkini paylaşırmısınız

• maaart M kullanıcısına yanıt
    filmler olsun canlı tv olsun hiç birini izleyemiyorum "the media could not be loaded..." siyah ekranda kalıyor.
  • MrCooL kullanıcısına yanıt
    Bende bir sıkıntı yok bir sey diyemeyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Aldığınız ürünün linkini paylaşırmısınız
    US $7.98 | AC 220V 2 Way CATV Cable TV Signal Amplifier AMP Antenna Booster Splitter Set Broadband Home Tv Equipments 45Mhz to 860MHz

aliexpress.com
    US $7.02 12% OFF|AC 220V 2 Way CATV Cable TV Signal Amplifier AMP Antenna Booster Splitter Set Broadband Home Tv Equipments 45Mhz to 860MHz-in TV Antenna from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/bhnLIV6u

Aldigim urunun linki

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

US $7.98 | AC 220V 2 Way CATV Cable TV Signal Amplifier AMP Antenna Booster Splitter Set Broadband Home Tv Equipments 45Mhz to 860MHz

https://s.click.aliexpress.com/e/bhnLIV6u

Aldigim urunun linki

Alıntıları Göster
    inşallah faydalı olur, servis taksaydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyar_21 -- 21 Ocak 2019; 13:24:7 >
  • hangi conax modülü almak lazım acaba? biberli var birde normal var. bunların arasında bir fark var mı? kiralamaktan çok satın almak mantıklı sanırım, abonelik bittikten sonrada ikinci elde satışı yapılabilen bir modül. en azından kira ücreti vermemişiz gibi birşey olur.
  • Bein SPORTS Kanalları Eklendi, Zam diye bahane ettiler.

Eurosport 2 Eklendi, İçerik Bitti diye bahane ettiler.

Sinema Yerli Eklendi, Güzel film yayınlanmıyor dediler.

Yarın S Sport eklendiginde ne bahane edecekler merakla bekliyoruz

İşlerine gelmeyen yorum yapınca da konu dışı yorum diyorlar

Beğenmeyen neden aboneliğini iptal ettirip gitmek yerine sayfalarca mesaj yazıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aktfoskta -- 21 Ocak 2019; 16:8:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

inşallah faydalı olur, servis taksaydı...

Alıntıları Göster
    Binada zaten yukseltici var, ev icerisinde kullanmak icin aldim. Bu fiyata sinyal yukseltici zor bulunur, 20 db yukseltirse tadindan yenmez valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepbreathe_

hangi conax modülü almak lazım acaba? biberli var birde normal var. bunların arasında bir fark var mı? kiralamaktan çok satın almak mantıklı sanırım, abonelik bittikten sonrada ikinci elde satışı yapılabilen bir modül. en azından kira ücreti vermemişiz gibi birşey olur.
    Tum modulleri kullanmis biri olarak en iyi modul Neotion conax cam modul. Sifresiz kanal acar gibi kanallari aciyor. Turksatin kendi verdigi modul ile diger cam moduller 4 saniye gibi bir surede aciyor.

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Bizde sanırım 5-900 mhz arasi kullanımda bu cihaz 45-860 diyor umarım alt ve üst mhzleri sıkıntı yaratmaz birde bu cihazlar arka plan gürültüsünü de arttırıyor diyorlar deneyim ve gözlemlerinizi merakla bekliyoruz

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Çin piyasasinda bundan baska sinyal arttirici yok. Kanallar bu frekanslar araliginda. Pahali bir cihaz degil. Isime yararsa beni buyuk bir yukten kurtaracak. Fiyatida cok ucuz. Calisacagini tahmin ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 18231824182518261827
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.