Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (1668. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
46.162
Cevap
275
Favori
3.120.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16661667166816691670
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Altyazı sorununu televizyonun yazılımını güncelleyerek çözmüştüm. Çözdükten bir süre sonra da kanal platformdan ayrıldı. BBC HD gitti yerine BBC Earth HD gelsin diye istekte bulunuyoruz.

    Forumda 10 ayda çok bir şeyde değişmedi. BBC Earth HD ve S Sport kanalının getirilmesi için hala istekte bulunuyoruz. Arızalar yaşanıyor. Bireysel arıza olunca görürsem yardımcı olmaya çalışıyorum. İstanbul'daki modüllü aboneler FOX Grubu kanallarını izleyemedi. Ankara'da ve diğer illerde sorun yaşanmadı. XNet konu açtı. Konuya destek vererek sorunun çözülmesi sağladık.

    Ankara'da Animaux'un farklı frekanstaki yayını aktarılıyor. Türkçe dil seçeneğinde Fransızca, İngilizce dil seçeneğinde ise Türkçe var. Birkaç kez yazdım düzelttiler. Daha sonra tekrar nedense bu frekanstaki yayını aktarmaya devam ettiler.Diğer frekanstaki yayının görüntü kalitesi de daha iyi.

    Hayırlı olsun dediğiniz için teşekkürler. Konu hepimizin. Konu başlığı ile ilgili bir isteğiniz olursa ya da başka bir isteğiniz olursa gündeme getireyim.

    Forumda bilmeyen varsa söyleyeyim, konu sahibinin mesajları silme gibi yetkisi yok. Sadece ilk mesajı değiştirebiliyorum. Mesajlarınız silinirse moderatörler tarafından silinmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 28 Temmuz 2018; 17:37:9 >
  • Sadece ben degil ,bu platformu duzeltmek için çok kişi ugraştı.

    Acaba bu kadar'da turksat çalişanıda ugraştımı bizim gibi.

    Aslında para için çok çalişiyorlar haklılar ,oturdukları yerden keselerini dolduruyorlar.

    Azıcık olsa kablo tv abonelerini düşünseler ya!



    Türksat kablo tv yönetimi çok güzel çalişiyor allah için uyutmakta üstune yok millet gozunu açmadıkça hakkını aramadıkça çok daha uyutuluruz.



    Arkadaşların bu kadar ugrasına yazık oldu.



    Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık3Şekerli A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

    İstediğimiz kanalların gelmesi konusunda ben de pek umutlu değilim. Bu konuda çoğu kişi eksikleri dile getiriyor. Eksiklikler dikkate alınır,kanallar getirilirse güzel olur.

    Aesenel çok ilgilendi. Şmdi de @Açık3Şekerli Türksat çalışanı forumla ilgileneceğini söyledi. Bazı hataların gerekli yerlere iletip düzeltilmesinde yardımcı da oldu,sağ olsun. Kanalar arasındaki geçiş sorununu ona söylebilirsiniz. O da gerekli yerlere iletir. Onu etiketledim,sorunu görecektir.
  • arkadaşlar...filmbox hd ve filmbox arthouse iki kanal arasında epey görüntü kalite farkı var sd kanalın kesinlikle hd versiyona dönüştürülmelidir...
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    İkisi farklı kanal dostum.



    FİLMBOX HD: guncel filmler yayınlanıyor.



    FİLMBOX ARTHOUSE: Sanat filmleri yayınlaniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce zaplarken film box a geldim. öpüşme esnasında yüzü kapattı. oha diyorum. yuh artık. Allahın yobazları
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Aaaa lütfen yobazmı? Türksat çok çok çagdaş bir platform.😂😂😂😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu sansurle bunu sansurle sonra millet damacanaya ya da sokaktaki heykelere tecavuz etmeye kalksin.Ne tabuymus be cinsellik.Kurtulamadik yillardir.Aklimizi apis aramizdan kurtaramadik bir turlu bu ulkede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu sansurle bunu sansurle sonra millet damacanaya ya da sokaktaki heykelere tecavuz etmeye kalksin.Ne tabuymus be cinsellik.Kurtulamadik yillardir.Aklimizi apis aramizdan kurtaramadik bir turlu bu ulkede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerici zihniyetten bir türlü kurtulamadık.adamlar nelerden etkineniyor yarabbim sen bizi koru. Nelerle ugrasıyorlar birtek bunlar biliyor her şeyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gderebasi

    Şiddetli yağmurda yayınlar gidiyor. Bu soruna bir çare bulmaları gerekiyor.
    Bu akşam şehir dışından geldim. Evdekiler pazar sabahı tv de sinyal olmadığını ve öğleden sonra geldiğini söyledi. Pazar sabahı İstanbul' da yağmur varmıydı bilmiyorum ama; sabah yine sinyal yokmuş. Son zamanlarda sürekli sinyal sorunları baş göstermeye başladı. Bir ara 15 saate varan uzun kesintiler yaşadık. Türksat Kablo' nun yağmurlardan etkilenmemesi gerekiyor. Bununla ilgili kendi sitelerinde 'gif' bile mevcut.

    Sağnak yağmurlarda kanalların uydudaki yayınlarının kesilmesini anlarım. Yayın aşırı yağmurdan kesilir, sonra yağmur azalır yayın geri gelir. Ancak sağnak yağışlarda Türksat Kablo' da sinyal tamamen kesiliyor. Bu durum önemli. Bencede bu soruna biran önce çözüm bulmaları gerekiyor. Çünkü çok sık olmaya başladı. Ve buda aboneleri rahatsız ediyor.



    @Açık3Şekerli 133. CGTN DOCUMENTARY HD kanalında EPG bilgisi mevcut değil. Bu durumu müsait bir zamanınızda ilgili birime iletirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Kolaylıklar diliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonicman -- 30 Temmuz 2018; 1:9:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambetiko

    az önce zaplarken film box a geldim. öpüşme esnasında yüzü kapattı. oha diyorum. yuh artık. Allahın yobazları
    arkadaşım...filmboxta mağalesef sevişme sansürü gerçekleşebiliyo fakat arthouse kanalında erotizim sahneleri aynen gösteriliyo zira benimde anlıyamadığım iki kanal arasındaki sansür farkı yani biri sansürlü yayın yaparken diğeri sansürsüz gösterim yapıyo...edit:...galiba arthouse kanalı yabancı lisansla yayın yapıyo ve rütük karışamıyo tahminim doğrumu?...filmbox kanalı ise yerli lisansla yayın yapıyo heraldeki sansürlü gösterim sağlıyo yani rütük baskı yapıyo zannederim benim düşüncem budur...
  • Aslında yayın iletim merkezlerindeki çanaklarla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Çünkü sinyal sadece tv de değil bütün Türksat Kablo hizmetlerinde gidiyor. Bence başka bir yerde kronikleşen bir sıkıntı var. Sıkıntı her neyse bilemiyorum ama inşallah çözerler.

    Aynı sorunun sürekli meydana gelmesi gerçekten can sıkıyor. Çünkü sinyal gitti mi çok uzun saatler gelmiyor ne yazıkki. Evinde başka alternatifi olmayanlar içinde çok kötü bir durum oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Kablo TV yayınları hiçbir müdahalede bulunmadan veriyor. Tüm sahne kesintileri, buzlamalar vs. RTÜK yönergesi doğrultusunda, yasal zorunluluk olarak Yayıncılar tarafından yapılıyor. Bildiğim kadarıyla diğer platformlardaki lineer yayınlar için de durum aynı.
  • Açık3Şekerli A kullanıcısına yanıt
    Merhaba öncelikle keyifli sobetlerimiz olur.

    Öncelikle her kezın ve benimde beklntilerimiz beklenen kanallar.sizlerde okumuşsunuzdur.



    S sport HD ,PRO 7 HD TV8,5 HD veya Tekrar gündemdemi bilemiyorum(RTL HD veya RTL II HD ) kanallarıyla ilgili bir gelişme varmı.

    Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistemde değişiklik yaptılar ve beceremedikleri kesin... geçenlerde şifreleme değişikliğini beceremeyip çifte şifre girmişlerdi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imhotep_of_grudge -- 30 Temmuz 2018; 22:31:57 >
  • Ankara'da 917. Nat Geo Wild (SD) kanalında uzun süredir yayın yok. 131. CGTN Documentary HD kanalının da EPG'si yok.

    Uyduda şifresiz yayın yapan kanallardan SD'si bulunup HD'si bulunmayan Dream TV HD,TRT Türk HD,TRT Diyanet HD platforma eklense HD'si olmama sorunu giderilmiş olur.

    Platforma S Sport HD ile BBC Earth HD kanalını istediğimizi söylerseniz sevinirim.
  • Taahhütü bitenler için uygun teklifler var mı internet dahil?
  • baysafran kullanıcısına yanıt
    Benim de eylülde bitecek.

    25 mbit +temel paket 42 TL ödüyordum, şimdi bana uygun olanı 24 mbit +temel paket 56 TL diyor ayrıca daha önce 16 mbite düşen hız 8'e düşecek hem de verilen hız 24'e.

    Hem düşük hız hem de yüksek fiyat nasıl mantıksa artık..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mabovski kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef mevcut pakete yüksek fiyat istiyorlar ne yapacağımı bilemedim hepsi ayrı bir sıkıntı
  • 
Sayfa: önceki 16661667166816691670
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.