Bildirim
KABLO TOPLAMAK NE KADAR ZOR İŞ ARKADAŞ YAV :D
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
eh idare eder eline saglık -
En başta gayet güzel gidiyordu sonradan bozuldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana tavsiye cırt cırt plastik al ve kalin kablolari 1 kablo haline getir yani topla sonrada kasanda belli yerlere çift tarafli bantli köşe koy ve kabloyu oraya tuttur. İstedigin gibi alan açabilirsin o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MotoAksesuar
Sana tavsiye cırt cırt plastik al ve kalin kablolari 1 kablo haline getir yani topla sonrada kasanda belli yerlere çift tarafli bantli köşe koy ve kabloyu oraya tuttur. İstedigin gibi alan açabilirsin o zaman
Yeni kasa alacağım için pek uğraşmadım ama yinede teşekkür ederim yeni kasa aldığımda bu önerinizi göz önünde bulunduracağım -
Eski kasalarda çokta iyi olmuyor hernekadar uğraşılsa da benim kasamda da seninkine benziyor az biraz bende düzelttim en güzeli kablo saklama sistemli yeni kasalardan almak -
quote:
Orijinalden alıntı: Pincons
Eski kasalarda çokta iyi olmuyor hernekadar uğraşılsa da benim kasamda da seninkine benziyor az biraz bende düzelttim en güzeli kablo saklama sistemli yeni kasalardan almak
Aklımda var bir tane müsait bi zaman bulursam almaya gidecem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X