Şimdi Ara

Kablo Net Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    5 yıldır superonline çalışan kampanyasını kullanıyordum, 1 ekim tarihinde bittiğini söylediler bende iptal ettirdim bugün iptal gerçekleşti.

    Türknet içeriğine baktığımız zaman çok iyi ama şikayetlere bakınca cesaret edemedim geçiş yapmaya Turktelekomlada görüştüm fiyatları pahalı geldi. Kablonet'te ''Sınır Sizsiniz Kampanyası 24 Mbps'ye 150 GB AKN'li Eko-Sınırsız + Modem aylık 52 tl'' biraz pahalı gelsede içeriği benim için çok iyi.


    KabloNet'i tavsiye edermisiniz ?
    Kullanan arkadaşlar memnun mu hız sorunu yaşayan, kopma kesinti, arıza, vs. oluyor mu ? tarife hakkında bilgi almak için müşteri hizmetlerini farklı günlerde 2 kere aradım ikisinde de bölgenizde yaşanan sorun.. sesiyle karşılaştım böyle sorunlar devamlı oluyor mu ? istanbul fatihte oturuyorum.

    Önerilerinizi bekliyorum.



  • ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum, ilk başlarda, ara ara ping, hızda dalgalanma, kopma, kesinti derken bir sürü sorun yaşadım ama son 1 yıla yakın 0 problem diyebilirim.

    bu sorunun en iyi cevabını oturduğun çevrende kullanan birileri varsa onlardan alabilirsin.

    turknet de memnun olanda var olmayanda taahhütsüz olduğu için önce turknet i dene derim.
  • Ben yıllardır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok dediğin tarifeye tahuttıt verdim 2 ay oldu bütün iss lerde su an en ucuz o kampanya bu tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de Fatih'te oturuyorum ve yaklaşık 6-7 yıldır kullanıyorum. Bu süreçte 15 günlük bir dönem hariç herhangi bir sıkıntı yaşamadım. 25 Mbps tarifem var ve en düşük aldığım hız 23 Mbps. Gayet stabil hız veriyorlar. Online oyun oynarken ping sıkıntısı olduğunu iddia edenler var ancak HoTS oynarken 70 ms ping oluyor. Herhangi bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fantasticoo

    ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum, ilk başlarda, ara ara ping, hızda dalgalanma, kopma, kesinti derken bir sürü sorun yaşadım ama son 1 yıla yakın 0 problem diyebilirim.

    bu sorunun en iyi cevabını oturduğun çevrende kullanan birileri varsa onlardan alabilirsin.

    turknet de memnun olanda var olmayanda taahhütsüz olduğu için önce turknet i dene derim.

    Sabit hattımın sözleşmesi var para iadesi konusunda çok şikayet gördüm, vdsl destekli modemimde yok modem almak gerekir bu yüzden denemeye değermi bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.