Şimdi Ara

Kabiliyetleri yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lee sin jungle de en aşağıdakilerden hangisini seçicem çok kararsız kalıyorum. Tank jungle voli rammus ve mundo nasıl yapıcam ? Zed de mesela yıldırım varya 3. vuruşta yıldırım çakıyo onu mutlaka yapıyorum etkili oluyor

• bana kalırsa ortadaki var ya fervor of battle dı herhalde onu seç. şimşek oynayan da var lee
  • Fervor jungle'da oynayan AD Casterlar için çöp. Devourerlarla çok iyi oluyor ama onun dışında işe yaramaz. Thunderlord's decree yapacaksın, 12/18/0 ya da 0/18/12 hangisi tarzına uygunsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Fervor jungle'da oynayan AD Casterlar için çöp. Devourerlarla çok iyi oluyor ama onun dışında işe yaramaz. Thunderlord's decree yapacaksın, 12/18/0 ya da 0/18/12 hangisi tarzına uygunsa.

Thunderlord's decree ne oluyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryo41

quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Fervor jungle'da oynayan AD Casterlar için çöp. Devourerlarla çok iyi oluyor ama onun dışında işe yaramaz. Thunderlord's decree yapacaksın, 12/18/0 ya da 0/18/12 hangisi tarzına uygunsa.

Thunderlord's decree ne oluyo ?

Yıldırım tanrısının emri gibi birşey olması lazım, türkçesini tam hatırlamıyorum. Ortadaki sayfanın en sonundaki mastery.
  • çarın şifresini ver girip yapim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.