Şimdi Ara

Kaan üretimi durdurulmuş sanki varmıydı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu projenin durdurulduguna dair resmi bir aciklama bulamadim. Motoru nerden olursa olsun bir yerden baslamaktir onemli olan. Kesinlikle vazgecilmemesi gerekir. Motoru illede Amerikadan almak zorunda degiliz Guney Koredende alinabilir. Ama hicbirsekilde bu projeden vazgecmemeliyiz, gizlide olsa surmelidir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Konu fark etmeksizin içerik üretiyorum. Algıda seçiciliğiniz sizin probleminiz. Yerli savunma sanayi haberlerinde özellikle yorum katmadan olan neyse onu yazmaya çalışıyorum. Olanı da yetkili kişilerin açıklamalarına göre yapıyorum. Böyle de yapılmalı. Kısaca işim haberi yapmak.

Konu hakkındaki şahsi fikrim ise elbette farklı. Kaan'da yabancı motor sorunu çözülemezse sadece 2028'de verilen teslimat sözü ertelenmekte kalmayacak, aynı zamanda bu, uçağın gelişimini de olumsuz etkileyecek. Benzer sorun Altay tankında da yaşandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ok trollerin her zamanki hazımsızlığı

Bunların derdi hep aynı vizyonu misyonu heykel olan heykel partili ok cenah için LÜTFEN HEYKEL İÇERİKLİ PAYLAŞIMLAR yapınız  

Anlayamıyorlar paylaşımlarınızı kudurmalarının nedeni bu  

Otomatik kapıyı görünce afallayanların halinden anlayın biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAUANKA -- 30 Eylül 2025; 2:9:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şaka şaka TF 35000, APU60'ın takipçileriyiz.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.