Şimdi Ara

K850i Kullananlara Sorum Olcak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir kendime yeni bir telefon arıyordum ve k850i cok hosuma gitti ancak tus takımı birbirinden cok ayrık ve navigasyon tusundan biraz şupheliyim su ana kadar hep samsung kullandım arkadaşlar msj falan cekmek nasıl ?

• arkadaşım ilk kullanmaya başladığında biraz acayip gelebilir yani yavaş yazabilirsin ama alışınca hiçbir sıkıntı olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

arkadaşım ilk kullanmaya başladığında biraz acayip gelebilir yani yavaş yazabilirsin ama alışınca hiçbir sıkıntı olmuyor.

+1.

Tuş takımı gayet rahat ve kullanışlı kuşkun olmasın. (avea 5000 sms kullanıyorum ve gayet rahat mesajlaşabiliyorum)

@tolyo yeni rütben hayırlı olsun dostum
  • teşekkürler sahin baya oldu aslında ama neyse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

teşekkürler sahin baya oldu aslında ama neyse.

Yeni gördüm valla billa
  • K850i tuş takımı bana herhangi bir sorun çıkarmadı, biraz değişik geliyor ilk başta ama alışılıyor.

@tolyo

Rütben hayırlı olsun bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 22 Şubat 2009; 19:56:46 >
  • sağolasın Hunter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk zamanlar alışana kadar parmaklarının uc kısmı biraz acıyabilyo eğer avea 5000 bin sms in varsa ve en az 3-4 dk bir sms atıyorsan ama çok geçmez 3-4 güne alışırsın öyle abartılcak derecede bi uyumsuzluk sorunu olmaz bende n73 kullanıcısıydım ondan öncede samsung ama kullandığım en hızlı telefon diyebilirim ki ayarlarını kurcalamak zevkli oluyor samsungdaki kamera işkencesi nokiadaki ağır çalışma cidden sony ile bağlan hayata

• gerçekten dediğiniz gibi k850 kullanımı çok rahat ve hızlı bi telefon ayrıca buradaki paylaşımlarınız sizlere çok teşekkür ediyorum (tolyo) bir günde telefonu acayip hale getirdim bambaşka oldu TABİKİ SİZLERİN SAYESİNDE
  • quote:

iscala

gerçekten dediğiniz gibi k850 kullanımı çok rahat ve hızlı bi telefon ayrıca buradaki paylaşımlarınız sizlere çok teşekkür ediyorum (tolyo) bir günde telefonu acayip hale getirdim bambaşka oldu TABİKİ SİZLERİN SAYESİNDE

rica ederim arkadaşım önemli değil.
  • ben çok mesaj yazan biri olsaydım bu teli almazdım tabiki
  • mesaj yazması çok kolay t9 sözlük oldukça kullanışlı bence bunu sorun etmemelisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.