Şimdi Ara

K850i 'için aksesuar (kulaklık-kılıf v.s)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar k850i telefonuma aksesuar almak istiyorum.En çok istediğimde kılıf.Çünkü şimdilerde yeni old. için çizilmesinden çok korkuyorum .Yalnız istediğim kılıf biraz değişik.Şöyle anlatıyım abimin k750isinde vardı.Plastikten bir kılıftı.Ekranı ve arkayı kaplıyor (kamera dışında), tuşların kenarları da kaplı fakat tuşlar açık.Hemn çizilmesini engelliyordu hemde hiç bir zorluğu yok tek zararı biraz dah ağırlaştırıyor

İkinci olarak kulaklık almak istiyorum.Kendi kulaklığının sesi az ( bana göre çok az değil ama biraz daha iyi olabilir).Sennheiser 'ın çok iyi old. duydum ve DH 'de okudum.Fakat biraz tuzlu galiba (hatta biraz da değil tam tuzlu).Neyse tabii bizde öğrenci olduğumuz için para çok değerli .Şöyle telefonuma uygun max 60 diye düşünüyorum (Tabii kaliteye göre 75 filan çıkabilirim). kulaklık tavsiyesinde bulanabilir misiniz.Kulaklıkda da en önemlisi kulağıma tam oturması , orj kulaklığı sürekli çıkıyor.Bunuda göz önünde bulundurularım.

Bu konularla ilgili daha önce yazılmış şeyler varsa , bana da link atabilirseniz çok sevinirim

Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum

• Merhaba kulaklık olarak tavsiyem kesinlikle Sennheiser CX500 yada CX400 Bu arada bende kaliteli güzel bir deri kılıf arıyorum K850i telefonum için.
  • bende telefonuma kılıf arıyodum sonunda buldum üstünde nokia yazıyo ama sorun değil tel.e bişi olmasın yeter dimi emini k850 içinde böyle bi kılıf bulabilirsiniz
    kılıf şöyle : gerçek deri çok akıllıca tasarlanmış telefon kılıfa düşmücek tekilmeyecek şekil de giriyo arkasındaki kurdaleyi çekince ise ekranın yarısı çıkıyo ve telefonu elinize alıyorsunuz ...
    [simage][/simage]http://img100.imageshack.us/my.php?image=pic0100rb2.jpg
    http://img158.imageshack.us/my.php?image=pic0101tw7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darsh -- 29 Eylül 2008; 23:26:17 >

• CDS-65 masaüstü standı al, bir de MyPhone Explorer kur, bilgisayarınla telefonun kankardeşi olsun, hayat kolaylaşsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.