Şimdi Ara

K800i nin çıkış tarihi ertelendi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Müşteri Hizmetleri kanalımız aracılığıyla bizlere göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ederiz. Sizler için sağlayabileceğimiz her türlü destek ve iyileştirme çalışmaları için yeni öneri ve ihtiyaçlarınızı bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz. Sony Ericsson K800i modelimiz 2006 yılının son çeyreğinde piyasya çıkması palanlanan bir ürünümüzdür. Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşarak iletişimin en yenilikçi ve en çekici markası olma yolunda yaptığımız tutkulu yolculukta yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz. Saygilarimla, /Elcin Gelgec

ŞİMDİ BU NE LAHANA TURŞUSU! GERÇEKTEN DOĞRU İSE, SE YE

• Yabancı forum ve internet satış sitelerini incelerim arasıra ve sanki Avrupada (Almanyada da 1 aylık erteleme var gibi geldi bana.
    Zira Bu sıralarda çıkması beklenen K800 temmuz sonuna doğru çıkacak diye ön sipariş alan siteler var.
    TRde Eylülde bekleniyordu çıkması ve son çeyrek dediklerine göre Ekim-kasımı bulur.
    Demekki ufak bir öteleme var.
    İşin ilginci K800 Trye gelmeyecek yerine K790 gelecek demişti SE Türkiye.Avrupada ise K790nın
    adı bile geçmiyor,hiçbiryerde rastlamadım Alman sitelerinde.
    Aradaki fark (bilmeyenler için) K800=3G/UMTS K790=3G'siz/+Edge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 15 Haziran 2006; 19:28:56 >
  • Umarım çıkması aralık ayını bulmaz.Çünkü o zaman çok gecikmiş olacak ve piyasaya çıktığında SE nin rakipleri çok daha üstün özellikli teli piyasaya sürmüş olacak.Ve o zamanda k800i nin teknolojisi eskimiş olacak çıkmadan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuk33

Umarım çıkması aralık ayını bulmaz.Çünkü o zaman çok gecikmiş olacak ve piyasaya çıktığında SE nin rakipleri çok daha üstün özellikli teli piyasaya sürmüş olacak.Ve o zamanda k800i nin teknolojisi eskimiş olacak çıkmadan...

zaten eskidi bile 3.2mp-3optik zoom+symbian bir tel(n93) bozdu fiyakasını
  • Merak etmeyin fiyakasına birşey olmaz K800'ün.
    HEr 2 MP kameralı tel nasıl K750 gibi olamıyorsa her 3,2 MPliklerde K800 ile
    başedemez.K800deki özellikler hiçbir telde yok ve sanırım olmayacakta
    (Best Pict,titreşim önleyici,xenon flash vs...)
    Optik zoom olması diğerleri için büyük bir avantaj ama resim kalitesi açısından yinede K800'ü yakalayamazlar gibime geliyor.
    Tek sorun K750 çıktığında piyasada doğru dürüst 2MP yoktu,K800 çıktığında birsürü 3,2 MP var olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 16 Haziran 2006; 12:43:05 >
  • K750 içinde N90 fiyakasını bozacak dediler zamanında ama
    hüsranı titreyemeyerek yaşadı N90lılar......
    quote:

Orjinalden alıntı: katibim

quote:

Umarım çıkması aralık ayını bulmaz.Çünkü o zaman çok gecikmiş olacak ve piyasaya çıktığında SE nin rakipleri çok daha üstün özellikli teli piyasaya sürmüş olacak.Ve o zamanda k800i nin teknolojisi eskimiş olacak çıkmadan...

• ama ne hüsran
    quote:

Orjinalden alıntı: realgs

K750 içinde N90 fiyakasını bozacak dediler zamanında ama
    hüsranı titreyemeyerek yaşadı N90lılar......
    quote:

Orjinalden alıntı: katibim

quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neden, ben K750 kullanıyorum ama N90 makroda, iç meknada, ve geceleri geçiyor K750'yi.K750 sadece gündüzleri ve dış mekanda üstün

K800 ise bence zaten almaya değer birşey değildi, yani K750+birkaç kamera ayarı

Şimdi tabi x-enon flaş var, ama K750'de o x-enondan çok daha güçlü MXE-60 var
  • yahu yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin yahu.
    K750+ birkaç ayar ....=K800 demek cahilliktir.
    Birkere K800 3,2 MP kameraya sahip olmakla K750 kategorisinden ayrılıyor.
    "Cybershot" ile zaten başlıbaşına diğital foto makinasına dönüşmüş ve
    BestPict özelliği ile tek defada 9 kare poz çekmesi,titreşim önleme özelliği
    ve daha ne senin ne benim bilmediğimiz özellikleri ile K750yi 3e katlar 5e böler.
    Ben olsan yanımda sürekli MXE60 taşımam,xenon yeterde artar bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 16 Haziran 2006; 15:46:41 >
  • Yine de K750i de eskimeyecek bir telefon.Nokia bir ürüne teknolojinin her nimetini koymuyor, koyduğu zamanda fiyata da iyi koyuyor.Sony bunu yapmıyor.
  • quote:

yahu yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin yahu.
    ve daha ne senin ne benim bilmediğimiz özellikleri ile K750yi 3e katlar 5e böler.

Yiğidin hakını veriyorum.Realgs haklı.(+1) Ama piyasa çıkışının gecikmesi çok can sıkıcı bir olay.

• nerde yaziyor abicim ertelendigi al sana ayin 15 inde sonynin ingiltere sitesine attigim mail ve gelen cvp.. bu ay sonuna dogru londrada yerini alir telefon diolar.. bikac site stokdan dolayi oyle yazmis olabilir belkide.. ebayde bile telefon cikmadan bikac kisi satti ertelenmez bence bekleyin 2 hafta daha ciktigini kendiniz gorceksiniz..
  • quote:

yahu yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin yahu.

O titreşim önleme işe yararsa (ki eminim yaramayacak) ben burdayım
    +Bir cybershot yazısı ile ayrılıyor evet, ben de 6600'ın üstüne cybershot yazim K750 beşe katlasın
    Hem ayrıca MXE-60+K750 boyut olarak K800 ile neredeyse aynı
    Ayrıca k800 gündüz daha iyi çekse bile verdiğiniz paraya değmez, ki niyetiniz benim telefonum seninkini döver değilse, bir edit programı ile (photoshop, nero photo snap) K750 K800'ü rahat sollar, bana güvenin
    Bir de bak düşün canon S3 IS 8 megapiksel, Samsung 10 megapiksel telefon duyurdu, daha iyi çekecek S3'ten değil mi???????

+Piyasaya çıkmış, çıkacak, herhangi bir zamanda çıkacak telefonlar bile K750'yi üçe katlayıp, beşe bölemez.K750'yi tabi 2 yıl sonra rakip bile görmezler, şimdinin 7610'u olur, ama hiçbir telefon K750'ye bunu yapamaz!!!

Bir de aklıma geldi, titreşim önleyiciyi hangi lense koymuşlar veya hangi sensöre.sözde N93'de de var maa bunlar yalan....

• zaten çıkmasın daha yeni telefon aldık..
  • bu telefonda anti-shake özelliğidemi var yani ??? öyleyse diji.fotoğraf makinelerinden farkı kalmamış ya, sanki içine sadece sonradan telefon özelliği yerleştirmişler...
  • hele bir çıksında sonra tartışırın inşallah ödeyeceğimiz paraya değer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Calderon.ca

nerde yaziyor abicim ertelendigi al sana ayin 15 inde sonynin ingiltere sitesine attigim mail ve gelen cvp.. bu ay sonuna dogru londrada yerini alir telefon diolar.. bikac site stokdan dolayi oyle yazmis olabilir belkide.. ebayde bile telefon cikmadan bikac kisi satti ertelenmez bence bekleyin 2 hafta daha ciktigini kendiniz gorceksiniz..

Sony ericsson türkiye müşteri temsilcisi söylüyor ertelendiğini.
    Ve bende gittim kendime dün bir tane k750i aldım flaş hediyeli
    ve rahatladım.Beklemekten de kurtuldum.
  • ertelenmedi telefon temmuz basinda amerikada cikiyor sonyerikson amerika sitesinde var dikkat edin.. avrupada ertelenmis olabilir belki 1 ay ama yurt disindan getircekler icin sorun yok amerikadakiler burda calisiyor k790a modeli olmasi okadarda onemli diil..
  • k750 kullanıyorum ısrarla o telefonu bekliyorum umarım paramız yeter
  • bence cıkmasına az kaldı,gecen gun ben turkcell bayiinde sony ericsson k800ün fiyatını gordum 510 euro mu neydi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.