Bildirim
K790i Kamera Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Son derece ilginç
_____________________________ Sapphire Pulse AMD Radeon RX 9070 / AMD Ryzen 5 7600X / Asus Prime B650M-R / GSkill Ripjaws S5 2x16 GB DDR5 6000 MHz / Samsung 990 PRO 1 TB SSD / Asus Prime LC 360 ARGB / FSP Vita GM 850W Gold / Asus A21 Plus / Samsung Odyssey G5 27" 165 Hz 1440P / Windows 11 Home -
başka bir kamera programı yüklediniz mi ? _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Arka planda hiçbir uygulama çalışmamasına rağmen bu uyarıyı alıyorsanız telefonda yazılımsal kaynaklı bir problem olabilir. _____________________________ 
-
Evet baya ilginç bir durum, başka bir kamera programı yüklemedim. Telefonumda uygulama olarak; opera mini, mig33 bir de gmail var... Deneme falan da yapmadım uygulamalarla ilgili. Bluetooth da sürekli kapalı virüs falan gelmiş olamaz diye düşüyorum zaten gelse de ben kabul etmem.
Yazılımını yeniden yüklemeyi mi denesem acaba?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler