Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (352. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
361.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mektek

slm farukkk bey

k790i kullanıyorum ve sizin tarif ettiğiniz şekilde font attım yani tpa.zip in içine preset-system-fonts klasörlerini açıp sizin yazılım deponuzdaki fontları denedim ama olmadı telefonumdaki font da karıştı artık bazı harfler eksik okunmuyor yani örneğin "L", "v" ve "i" harfleri yok oldu :S orjinal fontu denedim o da düzeltmedi. bunu nasıl düzeltebilirim yardım ederseniz sevinirim?

yazılımı yeniden yüklemeniz gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

quote:

Orijinalden alıntı: mektek

slm farukkk bey

k790i kullanıyorum ve sizin tarif ettiğiniz şekilde font attım yani tpa.zip in içine preset-system-fonts klasörlerini açıp sizin yazılım deponuzdaki fontları denedim ama olmadı telefonumdaki font da karıştı artık bazı harfler eksik okunmuyor yani örneğin "L", "v" ve "i" harfleri yok oldu :S orjinal fontu denedim o da düzeltmedi. bunu nasıl düzeltebilirim yardım ederseniz sevinirim?

yazılımı yeniden yüklemeniz gerekiyor

yok gerek kalmadı hata yapmışım hallettim istediğim fontu yapabiliyorum şimdi teşekkür ederim yine de :)

• arkadaslar farukk yenı menu yukledım tus kılıdı aÇılmıyor lutfen yardımmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MemQo1
    arkadaslar farukk yenı menu yukledım tus kılıdı aÇılmıyor lutfen yardımmm

Bir Başka menü yükledinmi?
  • ağbim ya k800 i var bende. Telefonu arada evde bırakıyorum geldiğimde telefonumu kurcalıyorlar.Bi tuş kilidi şifre prog var mı ? yada başka bi program şimdiden teşekkür ederim
  • Merhaba,

k790i model telefona teknik serviste flash atarak kilitlenme sorunu çözmüştük.fakat şimidi de haftada bir beyaz ekran hatası vermeye başladı.
    Servisteki arkadaş hazıfa kartında olabilir dedi.hafırza kartsız kullandığımızda da yine beyaz ekran hatası aldık.Telefondan çok memnunuz ama sürekli sorun yaşamaya başladık.Bu modelde bu sorun genel bir sorunmu?
    Şimdi tekrar kilitlenmesini bekliyoruz servisteki arkadaş yeni bir CİD versiyonu deneyecek ama onda da simlock oluyor demişti.
    Çözüm önerisi olan mı?

teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar, şu sıralar bir telefon arayışım var ve k810i lere yoğunlaştım.
    bu telefon için duyduğum tek eksi, çektiği fotoğrafları yavaş işleyip biraz yavaş çektiği yönündeydi.
    bu sorun eski versiyonlardan da kaynaklanıyor olabilir emin değilim eski bir kullanıcıdan duydum.
    bu telefonu önerir misiniz? 150-200 tl gibi bir bütçe var yoksa başka modellere mi bakmamı önerirsiniz? kullanan yardımcı olmak isteyen kimseler varsa pm den msn e ekleyebilirim. şimdiden tsk ler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serisonu
    merhaba arkadaşlar, şu sıralar bir telefon arayışım var ve k810i lere yoğunlaştım.
    bu telefon için duyduğum tek eksi, çektiği fotoğrafları yavaş işleyip biraz yavaş çektiği yönündeydi.
    bu sorun eski versiyonlardan da kaynaklanıyor olabilir emin değilim eski bir kullanıcıdan duydum.
    bu telefonu önerir misiniz? 150-200 tl gibi bir bütçe var yoksa başka modellere mi bakmamı önerirsiniz? kullanan yardımcı olmak isteyen kimseler varsa pm den msn e ekleyebilirim. şimdiden tsk ler.

K850 alabilirsin fiyat 200 ile 260 tl arası.k810 eski bir model
  • sayfanın başından itibaren konuyu okudum.K790i kullanıyorum.cep telefonundan internete bağlanıyorum.Dediğiniz gibi flash driver ı yukledim.Setoll proramını açıp telefonumuda kapatıp c ye basarak baglamaya calısıyorum ama setoll programının altında bir çubuk ilerliyor ama telefon dosya aktarım moduna geçiyor.Bir türlü beceremdım baglamayı.yanlış yaptığım bişeymi var? (acaba pc suit programını kullandğımdan dolayımı böyle oluyor diye düşündüm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eski Said
    sayfanın başından itibaren konuyu okudum.K790i kullanıyorum.cep telefonundan internete bağlanıyorum.Dediğiniz gibi flash driver ı yukledim.Setoll proramını açıp telefonumuda kapatıp c ye basarak baglamaya calısıyorum ama setoll programının altında bir çubuk ilerliyor ama telefon dosya aktarım moduna geçiyor.Bir türlü beceremdım baglamayı.yanlış yaptığım bişeymi var? (acaba pc suit programını kullandğımdan dolayımı böyle oluyor diye düşündüm)

Her defasında batarya çıkar tak yapın
  • Emektar K 790 i cep telefonuma kıyamadım ve çekmecemde duruyordu arasıra açıp kurcalıyordum

Ama artık açılmıyor açma tuşuna bastığımda Sony Ericsson yazıyor ve beyaz ekran 3 saniye yanıp sönüyor...

Sanırım yazılım çöktü, custom bi fw yüklesem düzelir mi_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

quote:

Orijinalden alıntı: serisonu
    merhaba arkadaşlar, şu sıralar bir telefon arayışım var ve k810i lere yoğunlaştım.

K850 alabilirsin fiyat 200 ile 260 tl arası.k810 eski bir model

kafama yatan ilan bulamadım bi türlü.

• Arkadaşım öncelikle konunu çok beğendim ellerine emeğine sağlık bulunması zor bir konu. Ama benim yapamadığım bir yer oldu. Setolllite programı ile C tuşuna basıp telefon kapalı halde pc ye bağlayın yazmışsın. Ben bunu yapamadım. Direk atılan bi menü vermişsin onu atmaya çalıştım ama yapamadım. Bir yardımcı olursan çok sevinirim.
  • Beyler Allah Rızası için yardım edin. Model bölümünden K790 ı seçiyorum MISC fileden Tpa adlı ZIP dosyasını seçiyorum telefon kapalı iken c tuşuna basarak usb kablosunu telefona takıp FLASH a basıyorum. Telefon ilk önce Dosya Aktarma moduna geçmiyor. Ama bekliyorum Setool programın altındaki yeşil çubuk bir kaç kez doluypr değişen bir şey yok. Bir yardım edin allah rızası için
  • quote:

Orijinalden alıntı: anls41
    Arkadaşım öncelikle konunu çok beğendim ellerine emeğine sağlık bulunması zor bir konu. Ama benim yapamadığım bir yer oldu. Setolllite programı ile C tuşuna basıp telefon kapalı halde pc ye bağlayın yazmışsın. Ben bunu yapamadım. Direk atılan bi menü vermişsin onu atmaya çalıştım ama yapamadım. Bir yardımcı olursan çok sevinirim.

Pcye bağlarken telefonun bataryasını sök tak usb driveri kur c ye 40 saniye kadar basılı tut.
  • tel k790i galiba bi yanlış yaptım cid49 olanları indirdim misc fileada 52 için olanı koydum tel açılıyo ama kullaılmıyo servise başvurun falan diyo napcam düzelmezmi?:S
  • TAHTAKALEDEN TEMİN ETTİM EN SONUNDA

quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

quote:

orjinal, çıkma k790i kasa arıyorum arkadaşlar..
    İstanbuldayım. orta temizlik ve üstü olsun. ve sağlam kasa olsun.
    kendi telefonuma yan sanayi kasa taktım. bir çok fonksiyonluğu gitti.
    istanbul içi satan varsa mesaj bekliyorum..
    herkese iyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr0range
    tel k790i galiba bi yanlış yaptım cid49 olanları indirdim misc fileada 52 için olanı koydum tel açılıyo ama kullaılmıyo servise başvurun falan diyo napcam düzelmezmi?:S

Custom dosyasını yeniden atın düzelir.

• quote:

tel k790i galiba bi yanlış yaptım cid49 olanları indirdim misc fileada 52 için olanı koydum tel açılıyo ama kullaılmıyo servise başvurun falan diyo napcam düzelmezmi?:S

• quote:

• 
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.