Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
361.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bay_x1988
    yazılım yükledikten sonra java uygulamaları yüklemek gerekior mu?msnden yardımcı olabilecek warmı ?

Yazılım yükledikten sonra java uygulamalar ve oyunlar orjinal yüklü olanlar gelir sonradan yüklediğiniz javalar silinir istediğiniz javayi yeniden yüklemeniz gerekli.
  • Arkadaşlar bi konu hakkında yardım isteyeceğim. kız arkadaşımda k810 cep telefonu var. telefonu düşürdü ve ekranı kırıldı şu anda telefonu açtığımda sadece beyaz bir ekran geliyor ve sönüyor belirli saniyelere sadece bu beyaz ekranı görüyorum. şimdi ben telefonun içindeki rehberi pc suite ile kurtarmak istiyorum fakat telefonu bağladığımda yeni donanım "usb device" olarak görüyor ama düzgün yüklemiyor. ünlem işareti var. internetten 375kb lik usb driverını da buldum ama dosyayı göstermeme rağmen düzgün yüklenemedi diyor. ne yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bam margera

Arkadaşlar bi konu hakkında yardım isteyeceğim. kız arkadaşımda k810 cep telefonu var. telefonu düşürdü ve ekranı kırıldı şu anda telefonu açtığımda sadece beyaz bir ekran geliyor ve sönüyor belirli saniyelere sadece bu beyaz ekranı görüyorum. şimdi ben telefonun içindeki rehberi pc suite ile kurtarmak istiyorum fakat telefonu bağladığımda yeni donanım "usb device" olarak görüyor ama düzgün yüklemiyor. ünlem işareti var. internetten 375kb lik usb driverını da buldum ama dosyayı göstermeme rağmen düzgün yüklenemedi diyor. ne yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim. teşekkürler.

my phone explorer programını kur pcnin yanlız telefonu görmesi gerekli bu programı dene

• k810 bulundu diyor ama bağlantı sağlanamadı diyor proseste. Bu telefonu bilgisayara tanıtmanın bi yolu var mı bildiğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bam margera
    k810 bulundu diyor ama bağlantı sağlanamadı diyor proseste. Bu telefonu bilgisayara tanıtmanın bi yolu var mı bildiğiniz?

Usb driveri kurman gerekli
  • usb driveri ı da indirdim dediğim gibi fakat bir setup dosyası çıkmadı içinden yeni donanım ekle yönteminden de hata veriyor.
  • Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11
    supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
    Loaded 51 flash descriptors

if you like LITE edition - please visitwww.setool.net and buy FULL.

FILE RECOGNIZED AS CUSTOMIZATION PACKAGE.
    CDA:CDA102568/7
    MODEL:K790i
    VARIANT:C_ASIA
    LANGUAGE: EN
    LANGUAGE: AR
    LANGUAGE: RU
    LANGUAGE: TR
    LANGUAGE: UK
    ChipID:9900,EMP protocol:0301
    PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
    FLASH CID detected:51
    Speed:921600
    OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35220601709991 CERT:RED
    FLASH CID:51 COLOR:RED
    LDR:061201 1314 HANCXC1329129_DB2020_FLASHLOADER_R2A005
    Flash ID check:897E
    Flash props sent ok
    writing C:\Users\mehmet\Desktop\K790\K790_R8BF003_MAIN_GENERIC_EV_RE52\K790_R8BF003_MAIN_GENERIC_EV_RED52.mbn
    CURRENT FLASH FILE CID:52
    SSW uses complete hash, hash len is:9200
    HDR block not accepted,error:19
    Elapsed:7 secs.

bu hatayı alıyorum sarj full oldugu halde neden acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay_x1988 -- 1 Şubat 2011; 0:33:09 >

• bay_x1988

flaşh cıdın 51 onu 52 yapman gerekli ilk sayfada xss yazılımı ile cıd 52 yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

orjinal, çıkma k790i kasa arıyorum arkadaşlar..
    İstanbuldayım. orta temizlik ve üstü olsun. ve sağlam kasa olsun.
    kendi telefonuma yan sanayi kasa taktım. bir çok fonksiyonluğu gitti.
    istanbul içi satan varsa mesaj bekliyorum..
    herkese iyi forumlar..

• k790i için kullanabileceğim en son ve kaliteli cam driver olarak hangisini önerirsiniz?
  • quote:

k790i için kullanabileceğim en son ve kaliteli cam driver olarak hangisini önerirsiniz?

Ilk sayfada olan rader cam driveri öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

quote:

k790i için kullanabileceğim en son ve kaliteli cam driver olarak hangisini önerirsiniz?

rader cam nerde göremedim ben ilk sayfada :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

quote:

rader cam nerde göremedim ben ilk sayfada :S

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=170579

detaylar ve indirme linkleri burada

• K790İ'min yazı karakterini değiştirmiştim çok uzun zman önce. şimdi orjinale dönmek istiyorum ama rapid linki ölmüş. 4shared den indirdiğim font tan nasıl ayarlıycam yardım eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanruk o.k.
    K790İ'min yazı karakterini değiştirmiştim çok uzun zman önce. şimdi orjinale dönmek istiyorum ama rapid linki ölmüş. 4shared den indirdiğim font tan nasıl ayarlıycam yardım eder misiniz?

Imzamda bulunan setol kullanım konusuna bakmanız gerekli.
  • tpa şeklinde olmayınca anlayamadım bir de ben sizin imzanızı göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanruk o.k.
    tpa şeklinde olmayınca anlayamadım bir de ben sizin imzanızı göremiyorum

Tpa.pereset.system.fonts olarak klasörleri iç içe açmak gerekli daha sonra tpa klasörunu zıplemen gerekiyor imzamı göremiyorsan üst konudada linki mevcut.
  • teşekkür ederim galiba anladım
  • arkadaşlar 1 ay kadar önce bazı tuslarım basmıyordu tamir ettirdim tuş takımı değismişti bugun yine aynı sorun oluştu bu kadar kısa sürede olmasının bir nedeni var mı ?tel k790i
  • slm farukkk bey

k790i kullanıyorum ve sizin tarif ettiğiniz şekilde font attım yani tpa.zip in içine preset-system-fonts klasörlerini açıp sizin yazılım deponuzdaki fontları denedim ama olmadı telefonumdaki font da karıştı artık bazı harfler eksik okunmuyor yani örneğin "L", "v" ve "i" harfleri yok oldu :S orjinal fontu denedim o da düzeltmedi. bunu nasıl düzeltebilirim yardım ederseniz sevinirim?
  • 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.