Şimdi Ara

K750 - W800 Tüm Patchler, Kamera, Akustik, Menü, Gerekli Dosyalar.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
26.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: abide85
    Daha önce yüklemiş oldugun camdriver tele FS atarsan silinir hocam biz Main atıyoruz sadece...Ayrıca gslide sadece patch ekler ve olursturdugu main dosyasının içine müdahele edemezsin...Yani bu demek oluyorki 1 patch attın ve begenmedin o zmn begendigin patchleri atıp yeni main olusturursun...

Kusura bakma senin başlığı dikkatli okumamışım.. Tabiki sadece Main atıyorsak FS gitmiyorsak daha evvelden yüklenmiş dosyalar gitmez..

Far Manager kullanamayan (yada kullanmak istemeyen CID49 kullanıcıları için) kolay bir alternatif... Ellerine sağlık..

Gene de Far Manager üstüne tanımam (aletin içindeki tüm yazılımı dosyaları herşeyi gösteriyor hoş :) )

• quote:

Hocam cid36 yı bilemem bnm cihaz cid49 ve daha hiç fara baglayamadım inanki :) şimdi bişiy derim yalan olur o yüzden bilen bi arkadas yardımcı olur sana...

Senin Telefon neden Far açmıyor daha evvelden söylemiştin.

5 Flash Block olayını biliyorsun dolayısıyla işin % 95 tamamlıyorsun. Daha sonra Far açmak istediğin zaman bir noktada takılıyor mu (Tahmin ediyim Flash yada FS tuşuna basınca bişeyler yüklemeye çalışıyor ve takılıyor)

Yada SEFP içindeki log dosyasını inceleyince "timeout" hataları verdiğini mi görüyorsun?

Eğer böyleyse benimde baştan böyleydi. Benim ilk mesajda yüklediğim Patch düsyasının içindeki Far programını kullanırsan onun içinde son sürüm SEFP bulacaksın. Bunu kullanırsan hata almamalısın. Eğer hata alıyorsan gene SEFP içinde bir "sefp0.10.0.51patch.exe" şeklinde dosya var. Onu çalıştır ve daha sonra Far Manager gir. Sorunsuz çalışması gerek.

Madem bu kadar giriş yaptık bari tamamlayalım :)

Edit:

Cid49 telefonlarda Far manager kullanılabilmesi için gerekli adımları yazdım.

Ancak bilmeyen kişilerin makinasına zarar verebileceklerini düşünerekten yazmıyorum... Abide85'in anlattığı yöntemle patch yüklemek daha risksiz...

Not: Abide85 sen bu işleri biliyorsun. Dolayısıyla korkma yada bozma gibi bir opsiyonun yok :)

Bu sebepten Yukarıda yazdıklarıma rağmen Far çalışmıyorsa bana PM ne hata verdiğini söyleyebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qasdqasd -- 18 Haziran 2007; 22:52:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: erenkurt

Peki sim'i ve tel hafızasını nasıl yedekleyeceğim?Ve daha sonra nasıl telefona koyacağım?

Ozaman bu yukarda sorduğum sorunun da cevabı oluyor öyle mi hocam?Hani şu servise geri götürürken telefonu eski haline çevirme sorusu.main fs at dediğin şu mu oluyor hocam:yine xs++ programından birinci değilde ikinci seçenekteki yere bana yolladığın ''K750_R1CA021_FS_EUROPE_2_RED49.fbn'' adlı dosyayı koyup flash tuşuna basmak.Bu mudur hocam?

Sen bana tavsiye etmemiştin zaten bu işleri ama ben rahat duramadım yaptım yine de Ama bilmiyordum böyle sorunlar verdiğini.Nys hocam cevabını bekliyorum.

Sorunu main ve fs atarak düzelttik arkadaslar!!!

• quote:

ufak bir sorunum var arkadaşlar.Bildiğiniz üzere media player'ın görünüşünü değiştirmiştim ama bir kaç kez media player kullandıktan sonra yeniden eski media player açılıyor.Telefonu kapatıp açtığımdaysa yeni yüklediğim mediaplayer geri geliyor ama yine bir kaç kez kullandıktan sonra eski mediplayer geliyor.Bu sorunu nasıl düzelte bilirim yardımcı olabilirmisiniz acaba?

Edit:Artık çok daha büyük bir sorunum var.Bu media player eski halini aldığı zaman artık resimde çekemiyorum.Resimi çekiyorum çektikten sonra kaydetmeden menuye dönüyor.Arkadaşlar yok mu bu işin çaresi bir yardım edin lütfen?

Maalesef sadece Media Playerın yarattığı bir bug bu. 3 veya 4 defa Walkmani açıp kapatırsanız bu bug oluşuyor.

Bununla ilgili hem patch aradım hemde kendim patch yazma denemeleri yaptım ancak bu telefonun içindeki Memory'nin leak olmasıyla alakalı bir sorun olduğu için çözümü yok.

Makinayı açıp kapatırsan sorun çözülüyor.

Ben her gülün bir dikeni vardır mantığı güzel MP dosyalarını kullanıyorum; arada sorun yaşayınca zaten açıp kapama yaklaşık 5 saniyelik iş (Startup ve Shutdown image la ilgili patchi yükleyin tavsiye ederim...)

Ekleme: Bu bug sadece Walkman player için geçerli. Menü için istediğiniz ikonlarla değiştirin böyle bir sorun bulunmamakta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qasdqasd -- 18 Haziran 2007; 22:57:54 >

• quote:

Peki sim'i ve tel hafızasını nasıl yedekleyeceğim?Ve daha sonra nasıl telefona koyacağım?

Ozaman bu yukarda sorduğum sorunun da cevabı oluyor öyle mi hocam?Hani şu servise geri götürürken telefonu eski haline çevirme sorusu.main fs at dediğin şu mu oluyor hocam:yine xs++ programından birinci değilde ikinci seçenekteki yere bana yolladığın ''K750_R1CA021_FS_EUROPE_2_RED49.fbn'' adlı dosyayı koyup flash tuşuna basmak.Bu mudur hocam?

Sen bana tavsiye etmemiştin zaten bu işleri ama ben rahat duramadım yaptım yine de Ama bilmiyordum böyle sorunlar verdiğini.Nys hocam cevabını bekliyorum.

Sim kart, telefon bilgileri, hafızadaki nesneler vb şeylerin yedeklenmesi için bir windows uygulaması olan MyPhoneExplorer kullanmanı tavsiye ederim. Çok rahattır sorunsuz herşeyi yapabilirsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: brand_izmir
    sen bu main+fs konusunu halledebildinmi? sonuçta telefona zarar vermeyelim- çünkü bilgisayar şuanda telefonu hiç görmüyor.. pc suite i de yükledim ama usb den tanımadı teli??

öncelikle daha evvel yüklemiş olduğum USB driverı indirip (telefon modeline göre)

XS++ programını açıp, Start dedikten sonra C tuşuna basılıyken USB kablosunu tak. XS++ telefonu görüyor mu görmüyor mu?

Eğer görüyorsa Main Flash yapman yeterli gelecektir diye düşünüyorum...

Not: Main Flash atmak demek telefonun yazılımını "ilk alındığı günkü" haline döndürmek demektir...

Bu flasha ilgili gerekli dosya yoksa yüklerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: qasdqasd

quote:

Hocam cid36 yı bilemem bnm cihaz cid49 ve daha hiç fara baglayamadım inanki :) şimdi bişiy derim yalan olur o yüzden bilen bi arkadas yardımcı olur sana...

Senin Telefon neden Far açmıyor daha evvelden söylemiştin.

5 Flash Block olayını biliyorsun dolayısıyla işin % 95 tamamlıyorsun. Daha sonra Far açmak istediğin zaman bir noktada takılıyor mu (Tahmin ediyim Flash yada FS tuşuna basınca bişeyler yüklemeye çalışıyor ve takılıyor)

Yada SEFP içindeki log dosyasını inceleyince "timeout" hataları verdiğini mi görüyorsun?

Eğer böyleyse benimde baştan böyleydi. Benim ilk mesajda yüklediğim Patch düsyasının içindeki Far programını kullanırsan onun içinde son sürüm SEFP bulacaksın. Bunu kullanırsan hata almamalısın. Eğer hata alıyorsan gene SEFP içinde bir "sefp0.10.0.51patch.exe" şeklinde dosya var. Onu çalıştır ve daha sonra Far Manager gir. Sorunsuz çalışması gerek.

Madem bu kadar giriş yaptık bari tamamlayalım :)

Edit:

Cid49 telefonlarda Far manager kullanılabilmesi için gerekli adımları yazdım.

Ancak bilmeyen kişilerin makinasına zarar verebileceklerini düşünerekten yazmıyorum... Abide85'in anlattığı yöntemle patch yüklemek daha risksiz...

Not: Abide85 sen bu işleri biliyorsun. Dolayısıyla korkma yada bozma gibi bir opsiyonun yok :)

Bu sebepten Yukarıda yazdıklarıma rağmen Far çalışmıyorsa bana PM ne hata verdiğini söyleyebilir misin?

Hocam Pm attım...

• qasdqasd ilgin için teşekkürler erşeyi sıfırdan aldık biz abide85 le şuan tıkır tıkır sağolasın
  • ne guzel bir sürü insan azimlen telefonlarına yazılım yüklüyolar.

tebrik ederim arkadaslar hepinizi teker teker.
  • qasdqasd k750i için kulaklıktan müzik değişme patch'ini bulursan buraya atmayıda unutma sana zahmet olur mu?En çok ona ihtiyacım var çünkü
  • arkadaşlar bana hiç cevap vermedi :( ne olacak benim halim benim telim k550i ben nasıl patch yapacam xs++ ile telefonumun yazılımını göremedim kapalıyken ve program açıkken c ye basıp telefonu açtım ama bağlanamadı programa :( lütfen yardımmmmm
  • K550i telefonum CID 51 çıktı xs++ programı ile baktım
    DBID: db2020
    OTP CID:51
    EROM CID: 51
    EROM color : Red
    IMEI: 354XXXXXXXXX
    PHONE: K550
    Operator: C_ASIA
    Firmware : R1JD001
    EROM: R3A016
    BU TELEFONA BEN NASIL PATCH YAPACAĞIM ŞİMDİ :(
  •  K750 - W800 Tüm Patchler, Kamera, Akustik, Menü, Gerekli Dosyalar..

Buradan hangisini seçeceğiz?

(Anlatımda bundan bahsedilmemiş sanırım.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

K750 - W800 Tüm Patchler, Kamera, Akustik, Menü, Gerekli Dosyalar..

Buradan hangisini seçeceğiz?

(Anlatımda bundan bahsedilmemiş sanırım.)

Evet diyceksin hocam...Custom files yaparken veya patch atarken sorar !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abide85 -- 20 Haziran 2007; 11:17:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: atabr

K550i telefonum CID 51 çıktı xs++ programı ile baktım
    DBID: db2020
    OTP CID:51
    EROM CID: 51
    EROM color : Red
    IMEI: 354XXXXXXXXX
    PHONE: K550
    Operator: C_ASIA
    Firmware : R1JD001
    EROM: R3A016
    BU TELEFONA BEN NASIL PATCH YAPACAĞIM ŞİMDİ :(

Hocam bir cok siteye baktım k600'ün bile patch dosyaları yeni yeni cıkıyor ki k600 cıkalı 1 sene oldu acele etme senin tel içinde cıkar yakında...Patch bulursan eger nasıl atılacagı konusunda anlatım mevcut ordan yapabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abide85 -- 20 Haziran 2007; 11:20:32 >
  • Hocam ellerine saglık cok saol da flashı acıom far da coming soon... yazıoo şaka gibi bu ne bilginiz varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: meroboy

Hocam ellerine saglık cok saol da flashı acıom far da coming soon... yazıoo şaka gibi bu ne bilginiz varmı

buyrun farmanager_cid49 için
  • Helal olsun... İş yapar...
  • arkadaslar yardım edin
    telefonum k750i
    tel acılmıyor ( )main+fs atmayı denedim ama yıne aynı main +fs yanlışlık yapmiş olabilrim
  • sony nin sitesinden yazılımı yenileyim dedim ve yeni den yazınım yükledim. simdi tel acılıyor ama bu seferde
    ''YAPILANDIRMA HATASI .ŞEBEKE OPERATÖRÜNE VEYA SERVİS MERKEZİNE BAŞVURUN'' diye bir uyarı geliyor yardım edin. çildirmak üzereyimmm
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.