Bildirim
k750 i 560 ytl ye düşmüş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Garantili fiyatımı yaw -
Garantisi varsa hangi firmadan ?_ -
tabiki garantili üzücü olanda bu -
Grey mi yoksa GENPA felan mı ? onu söyle -
w800i w900 i ne kadar? :) bende almayı düşünüyorum idefixe de fiyatları iyi 12 taksitde yapıyorlar...bonus a -
bilmiyorum kardeş ne oldugunu hem ne farkeder kvk genpa grey hepsi aynı işi yapıyo -
grey aynısı değil.. -
fiyata garantili olması imkansız greydir kesin -
ben ordan aldım kvk dı -
Telefoncu hangi semtte ? -
ahahahha bunu da biliyosunuz ya tebrik etmek lazım
quote:
Orjinalden alıntı: baar555
sabah bizim telefoncuda gördüm sıfır fiat 4 ay önce 799 a almıştım bu gidişle 4 ay sonra 300 e alırız 100 ytl ye de satarız
-
fatih de -
quote:
Orjinalden alıntı: cellat206
ahahahha bunu da biliyosunuz ya tebrik etmek lazım
quote:
Orjinalden alıntı: baar555
sabah bizim telefoncuda gördüm sıfır fiat 4 ay önce 799 a almıştım bu gidişle 4 ay sonra 300 e alırız 100 ytl ye de satarız
Her topice kendi zekanı göstermek zorunda mısın yaaa harbiden çocuk gibi davranıyorsun
-
kabul edin artık para etmiyo k750i ama güzel telefon satmam kesinlikle isterse bedava yapsınlar -
beyler bu aralar bi telefon alcam k 750 olcak büük ihtimal.şu anda 7650 var. 2 mp miş kamerası. acaba çıkmıycakmı bu aralar şöyle 3 4 mp lik telefonlar ?yakın zamanda çıkacaksa bekliyim.yok derseniz ben ankaradayım ve burdada çok düştü k750 alcam bugün yarın -
çıkacak dosru nokıa n80 di heralde 3 mp sony ericsson da çıkartacak
ama megapixelin bir önemi yok eger afiş falan basmıcaksan bilgisayarından 2mp hayli hayli yeter önemli olan nasıl çektiği makro su otofokusu var mı bunlar falan işte
w800i öneririm -
fiyatının düşeceği sürpriz değilki.. dahada düşecek, 500 seviyesine rahat iner.. yeni gelen modellerle birlikte k750 dönemide kapanıyor. aynı k700 de olduğu gibi.. w900 ün piyasaya iyice yerleşip heryerde görünmesiylede w800 fiyatları düşüşe geçecek. seneyede w950..vs gelince w900 fiyatları düşecek. bence bu ara dönemlerde tel alınmamalı.. ya ilk çıktığı hafta alacan beştan sona zewki sefasını sürecen yada bir yıl bekleyip iyice düşmüş fiyattan satın alacan..
-
quote:
Orjinalden alıntı: face01tr
fiyatının düşeceği sürpriz değilki.. dahada düşecek, 500 seviyesine rahat iner..yeni gelen modellerle birlikte k750 dönemide kapanıyor. aynı k700 de olduğu gibi.. w900 ün piyasaya iyice yerleşip heryerde görünmesiylede w800 fiyatları düşüşe geçecek. seneyede w950..vs gelince w900 fiyatları düşecek. bence bu ara dönemlerde tel alınmamalı.. ya ilk çıktığı hafta alacan beştan sona zewki sefasını sürecen yada bir yıl bekleyip iyice düşmüş fiyattan satın alacan..
Sence w800 almalı mıyım yoksa daha düşer diyor musun ?
Ki düşerse en fazla 50 YTL daha düşer.
-
50 ytl mi..? bırak yaw zamanı gelince oda 500 küsür olacak. sizin o adam yerine koymadığınız k700 bi zamanlar telefonların tanrısı konumundaydı, en pahalı telefondu.. şimdi ne oldu..?!?!?!
w900 'ün piyasaya yerleşmesiyle birlikte w800 yanında da flaş hediyesi..vs yada fiyat indirimine gidilecektir..
Benzer içerikler
- kayıtlı olmayan numaraları engelleme
- asker telefonu
- samsung ekran görüntüsü alma
- telefon hızlandırma
- gprs nedir
- bimcell numara taşıma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X