Şimdi Ara

K550i ile İlgili Bazı Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 ay kadar önce her zaman olduğu gibi SE markalı k550i aldım. Burada ki k550 sahipleri yardımcı olurlarsa sevinirim.

1) Bundan önce bende T610 gibi tarihi bir telefon vardı(2003 ün en iyi telefonu). Şarjı 3-4 gün kadar gidiyordu.Ancak k550i de sarj 2.5-3 gün gidiyor.Yeni nesil telefonlada durum böyle mi? Acaba bu durum normal mi?

2)Telefonun pil kapağı biraz bastırınca(mesaj çekerken parmakların bastırması gibi) biraz gacırtı yapıyor. Bunu yaşayan var mı aranızda?

3)Telefona oyun nasıl indirebilirim?

Teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: KafzieL

Yaklaşık 1 ay kadar önce her zaman olduğu gibi SE markalı k550i aldım. Burada ki k550 sahipleri yardımcı olurlarsa sevinirim.

1) Bundan önce bende T610 gibi tarihi bir telefon vardı(2003 ün en iyi telefonu). Şarjı 3-4 gün kadar gidiyordu.Ancak k550i de sarj 2.5-3 gün gidiyor.Yeni nesil telefonlada durum böyle mi? Acaba bu durum normal mi?

2)Telefonun pil kapağı biraz bastırınca(mesaj çekerken parmakların bastırması gibi) biraz gacırtı yapıyor. Bunu yaşayan var mı aranızda?

3)Telefona oyun nasıl indirebilirim?

Teşekkürler...

Ben bildigim kadariyla cevap yazayim arkadasim.. 1) T610 ile K550i arasinda donanim ve teknoloji acisindan daglar kadar fark var..bu yuzden 2.5-3 gun gibi bir sure bana gore normal, sorun yok yani..zaten K550i gibi buyuk ekranli, kamerali, gelismis ozelliklere sahip hic bir telin sarji 4-5 gun gitmez (tum ozellikleri kullanmak sartiyla).. 2) Bu durum normal olabilir, teli kullanan arkadaslar cevap verecektir.. 3) K550i oyun indirmek cok kolay..menude SE sayfasina giden kisayol simgesine tiklayarak ya da tarayici ile sitelere baglanarak oyun indirmen de mumkundur.. bir de adres vereyim ben sana:) wap.seclub.org.. bu siteden tum SE modelleri icin oyunlar bulup indirebilirsin.. kolay gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.