Şimdi Ara

k300i ye oyun ve program yükleyemedim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben k300i aldım ve hemen usb data kablosuda aldım ama resim,müzik,temavideo alışverişi yapıyorum ama oyun ve program yükleyemedim telefona lütfen yardım edin hiç bi yerde bulamadım nasıl yapacağımı

• bilen yok mu yapamadım hâlâ lütfen yardım edin
  • oyunları ve programları diğer dosyasının içine at sonra kabloyu çıkar ve
    telefondan diğer dosyasına aç ordan kur
  • denedim bende .jar uzantılı oyun dosyası vardı onu diğer klasörüne attım ama çalışmıyo neden olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoL_

denedim bende .jar uzantılı oyun dosyası vardı onu diğer klasörüne attım ama çalışmıyo neden olabilir.

oyunda sorun olabilir....

indiriğidin dosya rarlıdır rardan çıkartmayı dene öle yap

başka ihtmal yok
  • hayır jar dosyası winrarla açınca class dosyaları felan çıkıyo bide tek dosyada denemedim hepsi jar dosyaları yani biri bozuk olsa diğeri sağlam olur heralde yardımın için teşekkürler yinede ama olmuyo
  • arkadaş ben nerde hata yapıyorum dosyayı file menegerla diğer klasörüne koyuyorum telefonla açmak istediğimde gönder seenegi var ama çalıştır,aç gibi bi seçenek yok bi yardım lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoL_

arkadaş ben nerde hata yapıyorum dosyayı file menegerla diğer klasörüne koyuyorum telefonla açmak istediğimde gönder seenegi var ama çalıştır,aç gibi bi seçenek yok bi yardım lütfen

O zaman yüklemeye çalıştığın şeyi yükliycek ya yerin yok ya da telefonun desteklemiyo
  • daha yeni aldım ve 8mb boş alan var ve k300i javayı destekliyo ama nerde yanlış yapıyom bulamadım
  • telefonun hafızası tasımıo ne kadar bos yer olursaolsun tasımıo
    bende denedım aynı vav muzık yuklemıs gıbı oluo
  • yaa ben de usb yi tanıtamadım yaa bi yardım edermisiniz nası olcak bi yazarmısınız
  • yok mu bilen yaa yardım edin boşuna para wermiş olmayım şu kablo bozuntusuna bi site fln warmı bana yardım edebilecek weya siz tanıtabildiyseniz adım adım ne yaptığınızı yazarsanız çok sewincem lütfen yardım edin hemen hemen bütün yeni tellere uyuyo kablo farklı bi usb kablosu yoktur heralde aynıdır hepsinin tanıtımı dimi
    yardııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm
  • en sonunda çalıştırmayı başardım ama kendi programıyla olmuyo defalarca denememe rağmen floAt's Mobile Agent bu programı kullanıyorum oyunu telefona gönder deyince uygulamayamı oyunamı kaydedilsin diye soruyor ve telefonda da sorunsuz çalışıyo

@Silahsız Kuvvet
    ben telefonu usb ile bağladım cdsini taktım yeni donanım bulundu ve cd den otomatikman kendi yükledi ben farklı bişey yapmadım yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.