Şimdi Ara

k200i kamera kayıt sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2.telefon olarak aldığım sony ericsson k200 i telefonumda fotoğraf "çek" e basıyorum,ekranda görünüyor."kaydet" e bastığımda kaydediliyor... diyor daha sonra kaydedilemedi diyor.Tüm ayarları sıfırladım fabrika ayarlarına,bataryayı çıkarıp beklettim 10-15dakka tekrar denedim olmadı.Önceden oluyordu.Bozuldu mu acaba,çok sinirimi bozdu.Fotoğraf çekecek değilim bu telefonda ama 2ay geçmeden problem çıkması üzdü beni açıkçası.umarım herhangi bir ayarı ıvırı zıvırındandır.
    Önerileriniz var mı,sebebi,çözümü ne olabilir?
    Teşekkürler

• valla telefonu hiç elime almadım için bişey diyemem hafızası dolmus olmasın sakın bi kontrol et bence
  • yazmayı unutmuşum pardon.hafızası bomboş.Telefonun 2 mb hafızası var,tamamen boş.Vga kamerayla çekilmiş bir dünya fotoğrafı alacak kapasitede yani.
  • valla ozaman bi güncellemeyi dene belki çözülür çözülmezse servise yolla:D
  • kendin uğraşma derim forum genpa mağduru ile dolu zaten kurcalarsan sen bunu kurcalamışsın yamayız falan derler
    direk garantiye ver fazla kurcalamadan
  • Yeni yazılım Bas Her sorun için servisi yormayın yazılımdan sonra düzelmezse o zaman verirsin
    Yazılım işini Okuyup araştırıp 1 kaç saat zaman ayırırsan neyin ne olduğunu anlarsın mağdurda olmasın
    mağdur olanların hepsi olaya direk balıklama dalmalarıdır
  • Çok zaman geçmesine rağmen problemin nasıl çözüldüğünü yazayım dedim.

Garantiye yolladım,cihaz tamir olmuyormuş, 1 aya kalmadan onun yerine üst modeli olan k220i olarak geri geldi.Hızlı ve duyarlı servise teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.