Şimdi Ara

K1 Tech 4K Android Alıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 10+ sene Digiturk kullandıktan sonra, ödediğim faturaları anlamsız bulmamdan ötürü uydu alıcısına geçmeye karar verdim. Hiçbir bilgiye sahip olmamakla beraber, Android Uydu alıcı almak daha mantıklı gibi geldi. İnternetten K1 Tech 4K Uydu alıcı sipariş ettim. Sebebi ise internetten okuduğum kadarı ile Android 5.1 işletim sistemine sahip olan alıcıların daha iyi olması idi.

Evimde 2 adet TV olmasından dolayı, 2 adet alıcı ihtiyacım vardı. Odamdaki TV de çok da teferruatlı bi cihaz olmasına gerek olmadığından, Android alıcı gelmeden, Next in Minix HD denen modelini aldım.

Kanallar Turksat a uyumlu dediler, güncellemesini de yaptım tahminmden çok daha az kanal ile idare etmeye çalışıyorum. Her ne kadar kanallar kısmen sıralı olsa bile abuk subuk kanal çok.

Gelelim asıl konumuza, Android 4K Alıcıya. Ben bu aleti kesinlikle kullanamıyorum. Kumandası zaten berbat zor alıyor gibi, yani en azından direk makineye doğrultulmadıkça sıkıntı. Kanal sıralaması saçma sapan. Kanal bulmamıyorum. Tv8 misal evdekiler baya izler, onu anca 298 inci kanalda buldum o da HD olanı değil. Mevcut bir kanalı Edit ederek frekans girmeye çalıştım ama çıkmadı kanal yani yine eski kanal ne varsa o çıktı.

Benim izlediğim kanallar, işte klasik ATV, Kanal D, Show TV, Star, NTV ve TV8. Yabancı olarak da E!, History Channel, Discovery vs... Bu yabancı kanallar zaten uydu da da paralı imiş onuda bilmiyordum

IPTV diye birşey var o da yani açıkçası bi enteresan biçok kanal açılmıyor, Error veriyor

Yardıma ihtiyacım var kısaca. Ben nasıl bu kanalları düzgün bir şekilde dizdirebilirim? Nat Geo yada History gibi kanallar için kime ne kadar ödemem lazım?
    Ya söküp satıcam bu aldığım alıcıları ve Digiturk den devam edicem yada bu uydu alıcıya bi düzel getirmem lazım. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

*Andoid alıcı dışında mesela Next Minix de de TRT1 HD açılmıyor, sinyal yok diyor, TRT1 in HD olmayanı çalışıyor. O neden olabilir? En son sürüme de güncelledim ama?

• Niye anlamsız normal uyduda ne izliyeceksinki.Disco ve diğer kanallar paralı olacak tabi beleşmi olacak abd de kablo tv var çanak yok onlarda paralı.
  • En ucuz filbox alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Benim derdim beleş seyretmek değil. Sadece aldığım cihaz çok komplike ve ben kullanımını çözemedim henüz
    Şu an için en büyük sıkıntım TR kanalları.
    Anlamsız bir sıralama ile çıkıyor ve hepsi de çıkmıyor. Birsürü yerel kanal var. Bazı kanalların HD yayını olmasına rağmen onlar da çıkmıyor
  • Hocam sizin çanak ayarı bozuk olabilir kablolarda sıkıntı olabilir.android alıcının işlevlerini bilemem ama next cihazı her türlü kanalları bulur yani.Ama hd kanallar için hassas sinyal ayarı lazım.bence çanağı bi elden geçirin piyasadaki herhangi bi hd alıcısından alın kullanın.Önemli olan çanaktan gelen sinyalin iyi olması.Ondan sonra hertürlü istediğiniz hd kanalı bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 10 Temmuz 2016; 23:21:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.