720p filmleri oynatmak için bunu yüklemeye çalıştım ama kurulumun son safhasında şöyle bir hata veriyor; Error creating registry key: HKEY_CLASSES_ROOT\.3g2
RegCreateKeyEx failed; Code 5. Erişim Engellendi
Böyle bir hata veriyor..Daha önceki sürümlerindede aynı hatayı veriyordu..Benim için önemli olan aslında bu codec paketleri değil,filmi oynatmak..Gom player ile filmi çalıştırdığımda ses normal geliyor ama görüntü arkadan geliyor ve takılarak oynatıyor..Km-playerda ise görüntü normla oynuyor ama konuşma sesleri duyulmuyor..Ne yapmam lazım..Yada önerdiğiniz başka bir player var mı..
Vlc media player denediniz mi?
Vlc yi nidirdim,ses normal geliyor ama takılmalar devam ediyor..Görüntü normal geliyor ama takılarak..
Sistemin yeterli olmayabilir 720p filmler için. Sistemin yeterli olmaz ise sana codec konusunda gerekli şeyler sunabileyim.
Eğer vista kullanıyorsanız; Denetim masasından kullanıcı hesaplarından kullanıcı hesap denetimini kapatın veya setup üzerine yönetici olarak çalıştırı tıklayın.
Xp kullanıyorum..VLC player sanki nostalji gibi bir arayüze sahip..Bide kısa yolları normal playerlar gibi değil..Enterla tam ekran kaplanırken bunda böyle bişey yok..İleri geri oklarla alınırken bunla hangi tuşta alınıyor bilmiyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: sf_allthing
720p filmleri oynatmak için bunu yüklemeye çalıştım ama kurulumun son safhasında şöyle bir hata veriyor; Error creating registry key: HKEY_CLASSES_ROOT\.3g2
RegCreateKeyEx failed; Code 5. Erişim Engellendi
Böyle bir hata veriyor..Daha önceki sürümlerindede aynı hatayı veriyordu..Benim için önemli olan aslında bu codec paketleri değil,filmi oynatmak..Gom player ile filmi çalıştırdığımda ses normal geliyor ama görüntü arkadan geliyor ve takılarak oynatıyor..Km-playerda ise görüntü normla oynuyor ama konuşma sesleri duyulmuyor..Ne yapmam lazım..Yada önerdiğiniz başka bir player var mı..
Çalıştır > regedit ==> Kayıt Defterine gir HKEY_CLASSES_ROOT\.3g2 bu anahtara (ekranının sol bölmesindedir, klasör görünümlüdür) gel. .3g2 anahtrarına sağ tıkla > İzinler'e tıkla
Everyone için izin ver kutularını işaretle bakalım ne olacak